Konu: Hatalı alt karakter, Sophia Merlyn - Nazinho Peres  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.11.2022 02:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nazinho Peres - @Victory / Sophia Merlyn - @Legitz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alt karakterleriyle bizi izleyip diğer arkadaşları ile birlikte MİX yaptıkları bariz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Alt karakterlerini kendileri CK edip kapatırsa şikayeti geri çekerim.

#1 - 08.11.2022 02:16
Sadece tahmin üzerine açılan bir şikayet, elinizde mixe dair bir kanıt varsa ss gönderebilirsiniz. Yetkili isterse savunma yaparım.

#2 - 08.11.2022 02:20
Yetkili isterse savunma yaparım ne demekmiş ya öyle. Alt karakterlerle Bertuzzi/Dyakonov geziyorsunuz, mix yapmıyorsanız ne yapıyordunuz sosisi satma rp mi?

#3 - 08.11.2022 02:23
Sadece tahmin üzerin açılan bir şikayet, @Legitz'in de dediği gibi admin isterse savunmamı yaparım.

#4 - 08.11.2022 02:47
Nazinho Peres karakteri zaten hooduma gelip bana vurup kaçmıştı, gün içinde onun da video/ss'i gelecek kaçtıktan sonra vurdum o karakterini de

#5 - 08.11.2022 03:10
Nazinho Peres karakteri zaten hooduma gelip bana vurup kaçmıştı, gün içinde onun da video/ss'i gelecek kaçtıktan sonra vurdum o karakterini de
Seninle bir rol gerçekleşti evet. Bugün açtığın şikayeten önceki günlerde bir rol yapmıştık. Ben çiftçi karakterim ile şehirde gezmiştim bana laf atmıştın ezmiştin ıc şapkamı ezmiştin bende sana vurup kaçmıştım devamında beni vurmuştun. O gün oyunda hiç kimse yoktu mixde yapmamıştım. Videonu ve kanıtlarını atarken tarihinide atarsan sevinirim  :)
« Son Düzenleme: 08.11.2022 03:13 Victory »

#6 - 08.11.2022 03:13

Umarım büyük olursun  :D

#7 - 08.11.2022 03:16

Umarım büyük olursun  :D
Altta tarih gözüktüğü gibi 01.11.2022 tarihindeki ss ile bugünün olayını yansıtmaya çalışıyorsun. Mix yaptıysam bugünün kanıtını atman gerekiyor. Mix yapmadığım bariz ortada o gün rolün ss'ini bugün buraya atınca bir şey değişmeyecek. Kararı sayın yetkililerimiz verecektir, iyi forumlar.

#8 - 08.11.2022 03:38
Aynı günün şikayetini açmak gerekiyorsa bana geçen gün açılan ve tarihinden eski olan şikayetten de jail yemiştim @KSZ uygulamıştı, uzun lafın kısası alt karakterleri kendiniz ck yapıp silerseniz konuyu burada kapatırım  O:-)

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#9 - 10.11.2022 18:37
Selamlar.

Yetersiz kanıt, ceza verilmeyecek fakat alt karakterlerinizle olası bir şekilde özellikle savaştığınız birliklerle kasıtlı role girmeniz sizin için gelecek süreçte ceza ile sonuçlanabilir. Bu tarz durumlarda daha temkinli ve dikkatli davranmanız gerekiyor.

Bir sonraki seferde bu şikayet referans olarak kullanılabilir.

Kilit, arşiv.