Konu: 7/11/2022 - Caine Blackhand - Lance Perkins, Aktif Rolde Bağlantı Kopartmak.  (Okunma sayısı 890 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 07.11.2022 18:05
24 saat süre verildi, şuan ooc jaildeyim. Jail süremin bitmesini bekliyorum.

#31 - 07.11.2022 19:15
Arkadaş videoyu benim yerime atmış, rolün devamını getirdik, bölgeye gittik, sabahki rolde olan arkadaşlarla benim Crash yemediğim senaryoyu gerçekleştirdik. Arkada Lance, Harold, Chris ve Demyan araçta geziyordu Sultan'da, polisler beni almaya geldiler, sabah ne gerçekleşecekse o gerçekleşti ateş açıldı polislere ve kaçtılar, tıpkı sabahki rolün makul bir insandan beklenen devamı gibi. Yaşanacak iki senaryo vardı, ya tutuklanmak ya da çatışmak. Zaten çatışmak istediğimizi defalarca belirttik tutuklanmamak adına. Daha da üstümüze gelinmezse seviniriz bu konuda.

#32 - 07.11.2022 20:34
Arkadaş videoyu benim yerime atmış, rolün devamını getirdik, bölgeye gittik, sabahki rolde olan arkadaşlarla benim Crash yemediğim senaryoyu gerçekleştirdik. Arkada Lance, Harold, Chris ve Demyan araçta geziyordu Sultan'da, polisler beni almaya geldiler, sabah ne gerçekleşecekse o gerçekleşti ateş açıldı polislere ve kaçtılar, tıpkı sabahki rolün makul bir insandan beklenen devamı gibi. Yaşanacak iki senaryo vardı, ya tutuklanmak ya da çatışmak. Zaten çatışmak istediğimizi defalarca belirttik tutuklanmamak adına. Daha da üstümüze gelinmezse seviniriz bu konuda.

Evet. Sultan'ı keşke biz de görebilsek ama göremiyoruz, çünkü sultan yok. + olarak devam ettirmek için geldiğinizde üzerinizde AK ya da Deagle yoktu, hala kendinizi kandırıyorsunuz.

#33 - 07.11.2022 20:58

Evet. Sultan'ı keşke biz de görebilsek ama göremiyoruz, çünkü sultan yok. + olarak devam ettirmek için geldiğinizde üzerinizde AK ya da Deagle yoktu, hala kendinizi kandırıyorsunuz.

EK-2 görüntü de eklendi.

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Bölgede kaç dakika beklediğimiz de gözüküyor, -sözde; sultan Caine'yi alıp kaçırmış- öyle bir şey olmadı. Bölgede Sultan olduğunu ilk defa senden duyuyorum, yalan söylemek için bir sebebin var mı?

#34 - 07.11.2022 21:01
VCN'in önündeki Beyaz Sultan'ı nasıl görmediniz merak ediyorum, savunmanızı genişletmeyin artık, rolü yaptık bitti, ozmeninho rolü devam ettirin dedi rolü devam ettirdik savunmamın başından beri bas bas kimin hangi konumda olduğunu söyleyerek savunma yapıyorum.

#35 - 07.11.2022 21:06
Attığın videoyu izledim yaptığın rolü yanlış buldum rol madem tekrar yapılacak ya da kaldığı yerden devam edecek rolü bastan canlandırmamız lazım. Sen Caine'nin geleceğini nereden biliyorsun da  /aw komutuyla bunun rolünü çevirip geleceğini söylüyorsun bunu mantıklı bulmadım. Rolün devamında neler olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz birden fazla senaryo var, örnek olarak sıkabilir, koşarak kaçılabilir, bir evin içerisine girip çatışılabilir. Türlü türlü roller ortaya çıkabilir. Admin bizden rolü tekrarlayıp atmanızı istedi ve sen bu rolü attın. Yetkili kişi pdlerin bizi yalayacağını söylemedi yanlış mıyım? Rolün gidişatından bahsetmedi yani böyle bir senaryo ile karşılaşılabilir. Yani biz rolün gidişatını tamamladık, bizden istenileni yaptık.

#36 - 07.11.2022 21:12
Aynen öyle ben orada maskeliyim /aw'den Caine buraya gelecek diyorsunuz, MIX hoş olmamış.

#37 - 08.11.2022 01:18
Rolün olduğu gibi devam etmesini rica etmiştim ama çatışma bölgesine farklı karakterlerin geldiğini gördüm. Bu karakterlerin bağlantı kopma olayı yaşanmadan önce ayarlandığını söyleseniz dahi bir kanıt sunmadığınız için maalesef yaptığınız savunma havada kalıyor. Caine Blackhand ve Lance Perkins karakterleri Rol Esnasında /q gerekçesiyle ceza alacak.