Konu: 7/11/2022 - Caine Blackhand - Lance Perkins, Aktif Rolde Bağlantı Kopartmak.  (Okunma sayısı 845 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 07.11.2022 15:00
Kavganızı özelden yapsanız daha güzel olacak boş yere şikayeti uzatıyorsunuz. Tek taraflı bakmayın admin incelediği zaman kafası mutlaka karışacaktır.

#21 - 07.11.2022 15:16
Caine'i güvenle garaja bıraktım girdiği anda oyuna, sonra kendi AK'mi de evime bıraktım. Çatışma filan dönmediği için polisle de rolüm olmadığından skin denemek için oyundan çıktım. Skin için ticketda açmıştım, onada bakabilirler. Her şeyi güzel kurgulamışsın da oyuna girip çıktığımı da düşünseydin keşke.

Her şeyi düşünen sherlock bunu düşünmeyi akıl etmedi mi? :)

#22 - 07.11.2022 15:20
Silahlı olduğuma dair hala bir kanıt atılmadı eğer kişi sıktı diyecekseniz maskeli olarak ateş eden birini tanıyamazsın. Peşime verdiğinizde bile benim maskem suratımda takılı değildi yani benim üzerimde silah olduğunu bilemezsin. Direkt olarak araçtan inip silahla karşılık vermek mantıklı değil.
Bu yüzden silahın silinmesi konusuna karşıyım. Kanıt atılırsa zaten gerekeni yaparsınız fakat silahlı bir eyleme maskesiz karışmadım. :)

#23 - 07.11.2022 15:21
Silahlı olduğuma dair hala bir kanıt atılmadı eğer kişi sıktı diyecekseniz maskeli olarak ateş eden birini tanıyamazsın. Peşime verdiğinizde bile benim maskem suratımda takılı değildi yani benim üzerimde silah olduğunu bilemezsin. Direkt olarak araçtan inip silahla karşılık vermek mantıklı değil.

Silahın gitmesin diye bağlantını kopartıyorsun, şikayet açılıyor ve oyun modlarına yansıtıyorsun.  :)

#24 - 07.11.2022 15:23
Tamam da sen benim silahım olduğunu nereden biliyorsun kanka? Bana bunu kanıtlayabilir misin kanıtlayamazsın doğru muyum.

#25 - 07.11.2022 15:27
@chocolate Bence benim üzerimde silah olduğunu ic olarak bilmiyorsun, ooc olarak aaaa silahı olmasa neden q atar düşüncesine kapılıyorsun, yanlışsam beni düzelt ne düşündüğünü bilmek istiyorum. Bu yüzden silah silinecek ise kanıt ile silinmesini istiyorum.

#26 - 07.11.2022 15:31
İncelenecek.

#27 - 07.11.2022 16:10
Şikayetle alakalı iletiler silindi, iletilerin sahiplerine forum üzerinden uyarı puanı eklendi.

@lencarst @Loreks @chocolate @Lure rolün devamını, role girdiğiniz silahlarla 24 saat içerisinde getirin. Konunun kilidini kaldırıyorum, konu altından rolün devamının geldiğini kanıtlarıyla gösterin.

#28 - 07.11.2022 17:12
Böyle bir şey olacağını tahmin etmiyordum. Yapacağınız rolün ellerine emeklerine sağlık, oyundan soğutmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Evet... evet.. rol devamı, çok güzel.

CAINE ile rolü devam ettirmek için kendisine ulaşıyorum
Spoiler: GösterGizle

GİRİŞ, GELİŞME ve SONUÇ :)

@ozmeninho ,
Selam, daha bu arkadaşlar ile bu rol hakkında ilerleme kaydetmek istemiyorum. Lütfen sistemsel olarak halledebilir misiniz?

Son bir ekleme,

« Son Düzenleme: 07.11.2022 17:14 chocolate »

#29 - 07.11.2022 18:01
Detaylı savunma gelecek, 24 saat vakit vermiş yönetici, rolümü bölüp oraya gelemiyorum.