Konu: Matthew Buccieri ve Maske_22786 DM şikayeti  (Okunma sayısı 260 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.11.2022 00:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matthew Buccieri - Maske_22786

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31/10/2022 - 23:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar. Idlewood sokağına geldim ve bir anda kişiler motordan inip durduk yere bana ateş açtı ve gitti. Ortada aktif bir çatışmada göremiyorum etrafta benden başka kimse de yok direkt beni hedef alıp vurdular, daha önce iki isim ile role bile girmedim. Madem DM atmaktan zevk alıyorsunuz, roleplay sunucusunu tercih etmeyin, gereğin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 01.11.2022 00:42 Unexpec0 »

#1 - 01.11.2022 01:21
Maskeli karakter benim. Bana pm üzerinden de yazdınız. Hala kişiler diyorsun, anlamıyorum amacın ne?
Ben size ateş açmadım, hasarlarda da görünüyor. Benim sana sıktığıma dair bir kanıt yok, chatine emote düşmüş hasarlarında var mı? HAYIR, inatla adımı şikayette geçiriyorsun.
Videon varsa at, sana ateş açmadığım görülecektir. Ateş açsaydım, zaten hasar kaydında da görülürdüm. Karakterim aldığın görselde bile sola doğru koşuyor.

#2 - 01.11.2022 01:25
@katwenINC savunmasını yarın yapacakmış.

#3 - 01.11.2022 01:39
Savunmanız bu kadarsa diğer arkadaşın da savunmasını bekliyorum.

#4 - 01.11.2022 19:01
@katwenINC   adına;
KTO oluşumuna ortak bir baskın düzenliyoruz, o sırada bölgenin en orta noktasında evden çıkıyorsunuz ve şüphelenip vuruyoruz. Çatışma bölgesinde ne işiniz var? "KTO oluşumu 2 gündür savaşta." o bölgeye gitmeyi göze alıyorsanız orada çıkabilecek çatışmaları da göze alacaksınız. Orada 5 siyahi karakter daha vuruldu.
Videonun devamında da görülüyor, KTO oluşumunun siyahi karakterinin evinden çıkıyorsunuz. Ayrıca PM attığınız kişi de "KTO üyesi". Bariz bir şekilde onun yanına gelmişsiniz. Geçiyordum vuruldum diye de bir durum görünmüyor. Girdiğiniz ev de size ait değil.
@Kasimer 'in olayla hiç bir alakası yok. Aktif çatışma bölgesi diye sizi ben vuruyorum, DMlik bir durum da yok. KTO birliği savaşta. Savaşta olan birliğin üyesinin yanına giderseniz vurulmayı göze almalısınız.
Video:

KTO üyesine attığın PM:

#5 - 01.11.2022 19:10
Çatışmayı beni vurarak başlatıyorsunuz ve aktif çatışma diyorsunuz. Kişiye siz sıkmadan önce . atmam hiçbir şeyi değiştirmiyor vurma sebebiniz bu mu yoksa  ::), sizin durumunuzla alakası bile yok. Şikayeti geri çektiremeyince video ismiyle şaklabanlık yapmayı bırakmalısınız.  :) Savunmanız bittiyse sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 01.11.2022 19:38 Unexpec0 »

#6 - 01.11.2022 19:52
Selam, amacımız seni vurmak değildi oyunda bir kez bile gördüğüm bir karakter değil. Orada çatışma olmadığınu bilmiyormuş gibi konuşmayı bırakmalısın. Birçok şeyi benden daha iyi takip ediyorsun zaten. Orada olman tesadüf değil, videodaki chatloga bakarsan oraya gireceğimizi planlıyoruz zaten. Çünkü aktif savaş var bir süredir, bunu kanıtlamamı istiyorsan buraya yüzlerce ss sunabilirim. Ama buna gerek bile yok. Adminlerde biliyor bu durumu. Ayrıca idsine bakıp . koyup o kişinin evine gitmişsin, evinde olduğun kişi çatıştığımız rakip çete. O sırada sana soramayız burada mı takılıyorsun vs. diye. Saçma olaylara gerek yok.

"Şaklaban" demenede şaşırdım, bi garipsin unexpec. Sana karşı bir şeyim yok, olayı anlamanı istiyorum. Bazen böyle şeyler olabilir, takma kafana hayatına devam et.

Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 01.11.2022 19:55 katwenINC »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#7 - 02.11.2022 00:42
Selamlar.

Şikayette adı geçen tek karakter üzerinden değerlendirme yapıldı, olayların @Kasimer ile alakası yok gibi.

Savunma olarak atılan videoyu incelediğimizde gerçekten ortada bir hood baskını söz konusu. Eğer hood baskınında sadece siz vurulmuş olsanız veya video devamında kimse vurulmamış olsaydı DM kapsamında değerlendirilebilirdi fakat bölge sahibi karakterler de vuruluyor. Bu durumda evden çıkan bir karakteri düşman hattından zannetmeleri gayet olası. Bu durumda ceza verilmeyecek.

Kilit, arşiv.