Konu: [31.10.2022] Keywon Daquan GodMode  (Okunma sayısı 436 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.10.2022 18:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keywon Daquen @Grkayak

Olaya dahil olan şahit karakter adı: KTO üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hile Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye baskın sırasında bize doğru koşarken bir hit atılıyor, daha sonra dönüp bir hit daha atılıyor. Daha sonrasında ise motora binerken bir hit daha yiyor, ben hit atarken arkadaşlarımda aynı şekilde ateş açıyor ama kişi bir türlü hasar yemiyor ne hikmetse.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/5928ke

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 31.10.2022 18:55
Hilelerle pek aram yok ki levelime ve ceza kayıtlarıma bakılırsa bu levele kadar hile kullanarak gelmem imkansız. Samp eski bir oyun, optimizasyon sorunları olabiliyor, çok fazla raslanan bir şey. God dediğiniz şey daha önce girdiğimiz savaşlarda 10 lvl silahlı karakterlerde gördüğümüz, ne olduğunu az çok bildiğimiz bir şey. Kafanın üstünde can barın görünüyor hasar yediğinde fakat can hep 100'e sabit kalıyor diye biliyorum. Ayrıca orada ben 10 can ile kaçıyorum. Sokağı basan ekipten birinin motoruna atlıyorum ve bölgeden uzaklaşıyorum. Gerekli ekran görüntüsünü atacağım, sizde anlayacaksınız zaten demek istediğimi.

Ekrean görüntüsüne ve canıma bakarsanız anlarsınız, neredeyse düşecekken kaçıyorum. Ayrıca ek olarak bir video daha paylaşacağım. Atacağım videoda buna benzer bir olay yaşanıyor.
https://streamable.com/a2dlpp
Aracın arkasında olan adamdan bahsediyorum,.
« Son Düzenleme: 31.10.2022 19:01 Grkayak »

#2 - 31.10.2022 19:00
Ek olarak ortamın çok kalabalık olduğunu ve karabalık ortamlarda lag sorunları yaşandığı için bu tarz bugların oluşması zaten muhtemel olduğunu biliyoruz.
« Son Düzenleme: 01.11.2022 18:18 Grkayak »

#3 - 01.11.2022 01:20
Yeni öğrendiğim bir şey daha var; God açınca canının gitmemesine ek olarak canın fulleniyormuş, bunu belirtmek istedim. Arkadaşın attığı video ve benim attığım ss'de saatleri karşılaştırırsanız anlarsınız god olmadığımı. Orada hasar yedim, canımdan anlaşılıyor, basit bir bug bu kadar büyütmemeliyiz. Şimdi sonuçlana bilir.

#4 - 01.11.2022 18:07
Arkadaşlarımın uyası üzerine bir şey farkettim, onu dile getirmek istiyorum. Video'da kırıplma var, bildiğim kadarıyla oynama yapılmaması gerek. Ayrıca bana 2 defa vuruyor, dikkatli izlerseniz 1 vuruşu arkamda gelen mavi skinli karaktere denk geliyor, onunda canı gitmiyor. Samp bugu diyip geçilebilecek düzeyde bir hile şikayeti. Yetkililerin bunlara da göz önünde bulundurmasını rica ediyorum.

#5 - 07.11.2022 06:22
Bir problem bulunmuyor.