Konu: [30.10.2022] Tyzee Raywood  (Okunma sayısı 365 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.10.2022 18:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee Raywood @aLbatros

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerald Lennon @ByRevenge

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.10.2022 saat 17.39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket

- Oyundan çıkış yapmak: son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır. Rolün diğer tarafıyla iletişime geçip bu konuda anlaşmak mümkündür. Polislerle ilgili rollerde bu kuralın ihlali halinde silahlarınız ve envanterinizdeki yasadışı eşyalarınız silinebilir.

16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, 2422 kapı numaralı evden soygun ihbarı geldi. Bölgeye gidip inceledik, kapı önünde kapısı kilitli bir Sultan bulduk. Sultan'ı aradık, içinden çalıntı eşyalar çıktı. Etrafta ise kimse yoktu. Araç sahibinin koşarak kaçtığını hesaba kattık, bu şekilde rol yaptık. Çok geçmeden bölgeden ayrılırken aracın sahibini gördük. MDC'den kişiyi inceleme rolü yaptığımız için eşgalini biliyorduk, role dahil olduk. Kişiye ihtar vermemize rağmen /b'den rolü bölmeye devam etti. Biz kişiye OOC kanallar üzerinden eşlik etmediğimiz için direkt /q attı. Birkaç defa daha girdi, /q-/sq attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 30.10.2022 19:27
Merhaba, olayı önceki şikayette açıkladım oyunum buga girdi ve /rapor attım raporumu yanıtlayan Stefania: Lordus beni PD karakoluna çekti sonra, bana soyduğun evin adresini vermemi istedi bende beni Idlewood'a çekerseniz söylerim dedim. Sonra /b den ve pmden durumu açıkladım ByRevenge'e ardından durumu açıklayamadığımı fark ettim ve şikayet oluşturmak istedim, yani şikayet değil kendimi açıklamak için. Rolün gidişatının ne olacağını bilmediğim için relog attıım, ardından oyun yine aynı bug ile karşılaşınca /q /sq atmak zorunda kaldım. Oyun buga girmeseydi çoktan kaçmıştım ne olacağını bimediğim için bu yolu izledim.

« Son Düzenleme: 30.10.2022 19:29 aLbatros »

#2 - 30.10.2022 22:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 31.10.2022 11:02
Bulunduğumuz platformda "rol dell" diye bir kavram yok, bir rolü yalnızca yetkililer iptal edebilir. Polis tarafına ulaşıp role kaldığı yerden, Idlewood bloklarındaki tutuklamadan devam edin ve rolün devam ettiğini kanıtlayan ekran görüntülerini konu altına bırakın. @Sandrake @aLbatros @ByRevenge

24 saat içerisinde rol sona ermemiş olursa Tyzee Raywood cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 31.10.2022 11:22 ozmeninho »

#4 - 31.10.2022 18:06
Tamamdır 24 saat içerisinde oyuna girip tutuklanacağım.

#5 - 31.10.2022 23:03
Merhaba, babam rahatsızlandı hastaneye gitmek zorunda kaldım. Bugün büyük ihtimallikle eve geçemeyeceğim ve bu yüzden rolü yapamayacağım, eğer ceza vermezseniz yarın rolü yapmak isterim.

#6 - 01.11.2022 09:26
Merhaba, babam rahatsızlandı hastaneye gitmek zorunda kaldım. Bugün büyük ihtimallikle eve geçemeyeceğim ve bu yüzden rolü yapamayacağım, eğer ceza vermezseniz yarın rolü yapmak isterim.
Bugün içerisinde polis tarafına ulaşıp rolü yapın lütfen, aksi takdirde şikayet kapanacak. @aLbatros

#7 - 01.11.2022 17:33
Şuanda oyundayım oyuna girebiliyorsanız sizi bekliyorum @Sandrake @ByRevenge

#8 - 02.11.2022 18:50
Galiba kimseden ses çıkmıyor o zaman rol şöyle olsun. Ben kaçmış olayim sonra gelip teslim olayim kapansın mevzu.

#9 - 02.11.2022 19:05