Konu: [28.10.2022 Artyom_Yanovich] dm + emotesiz işlem  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.10.2022 00:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Soggymaster

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
dm ve emotesiz işlem

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: christopher karakteri ile normal şekilde araba sürerken tom wilson karakteri ile kaza yapıyoruz, rolümüze bakıyoruz ardından biz olayı bırakırken tom wilson peki ne lan(?) diyerek gerginliği uzatıyor ve sonucunda kavga çıkıyor, bu sırada orada bulunan artyom nedendir bilinmez bize emote vermeden deagle ile ateş açıp düşürüyor, neden yaptığını sorduğumda ise tom wilson karakterinin onun birliğinde olduğunu bu yüzden ateş ettiğini söylüyor. bence silahlar böyle kolay bir şekilde kullanılmamalı, adam öldürmek için böyle bir gerekçe olamaz. ha bu arada artyom karakteri bir birliğe dahil değil, pm üzerinden yalan söylemesi beni kırdı açıkçası.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): tüm Türk aleminin Cumhuriyet Bayramını kutlarım.

#1 - 30.10.2022 07:55
Selam dostum birlikten dün akşam ayrıldım diğerleri içinde gerekli savunmayı bilgisayara geçince yapacağım

#2 - 30.10.2022 09:48
Selamlar dostum, işyerim için reklam vermeye giderken size rastladım iki gün önce bir birlikteydim ve Tom'da o birlikteydi daha öncesindende rol yapmışlığımız var. Konuşmamdan da anlayacağınız üzere hiçbir şekilde sorun çıksın istemiyorum ama Tom'un saçmaladıkları sayesinde olaya mecbur giriyorum, karşınızda ki sivil bir insan değil bir mafyanın üst rütbelilerinden birisi. Polise ihbar veriyorsunuz, o kavgada ilk yumruğu ben yiyorum ve eğer dövülürsem polis geldiğinde silahımdan olup hapishaneye gireceğim.

o kavgada ilk yumruğu ben yiyorum

yumruğu yedikten sonra silahıma davranıp havaya ateş açıyorum. Emotem yanlış olmuş kabul ediyorum harf ve kelime hatası var.
Havaya sıktığım halde hâlâ vurmaya devam edip düşürdüğünüzde kendimide savunmak için ateş açıyorum.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 30.10.2022 12:24
savunma için teşekkürler eklemek istediğim birkaç şey var ondan sonra başka bir ileti atmayacağım, öncelikle chris'in verdiği emoteye ve benim emoteme baktığın zaman biz tom wilson karakterine saldırıyoruz fakat gta eski bir olduğu için ve sende tom wilson karakterinin yanında olduğun için yumruk sana da geliyor, ihbar konusuna gelirsek ihbar vermedik olay yerinde bulunan polislerden @carlos doğrularsa sevinirim.

#4 - 30.10.2022 12:28
savunma için teşekkürler eklemek istediğim birkaç şey var ondan sonra başka bir ileti atmayacağım, öncelikle chris'in verdiği emoteye ve benim emoteme baktığın zaman biz tom wilson karakterine saldırıyoruz fakat gta eski bir olduğu için ve sende tom wilson karakterinin yanında olduğun için yumruk sana da geliyor, ihbar konusuna gelirsek ihbar vermedik olay yerinde bulunan polislerden @carlos doğrularsa sevinirim.
Cansın @et yiyen çiçek şikayetin böylesine seviyeli geçtiği için teşekkür ederim.

#5 - 30.10.2022 12:30
Cansın @et yiyen çiçek şikayetin böylesine seviyeli geçtiği için teşekkür ederim.

chris'in ihbar verdiğini şimdi senden öğreniyorum, gerisi yönetici halledecektir güzel bir hafta sonu dileğiyle.

#6 - 30.10.2022 12:31

chris'in ihbar verdiğini şimdi senden öğreniyorum, gerisi yönetici halledecektir güzel bir hafta sonu dileğiyle.
:sampanya: Sonuçlanabilir.

#7 - 30.10.2022 13:23
Savunma yapılmış. Trafik kazası rollerinde silah çekip karşı tarafı düşürmek yasaktır, ek olarak silahın ateşlenmesine dair bir emote görülmüyor. Karakter ceza alacak.