Konu: [29.10.2022] Saladino Ilardi - Aktif rolde /Q  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.10.2022 20:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Saladino Ilardi - @vall2pp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jake Listray @Oguzhann3460 - Jaquon Brown @TRIxTOE - Rebecca Shepherd @TR-MaroonBerets

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.10.2022 - 20:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde -/q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rol esnasında şahıs -/q atıyor. Rol gereği şahsa taser uygulanıyor ve -/q atıyor. Kurallar gereği şahsı beş(5) dakika bekliyoruz ve role geri dönmüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu tür durumlardan bıkmış durumdayım, gerekli cezayı almasını arz ederim.

#1 - 29.10.2022 20:53
Şahitliğimi onaylıyorum. Gerekli cezayı almasını istiyoruz.

#2 - 29.10.2022 20:58
Şahitliğimi onaylıyorum ve şahsın rol desteği almasını rica ederim.

https://streamable.com/k71j9g

#3 - 29.10.2022 20:59
24 saat içinde savunmanızı yapın. @vall2pp

#4 - 29.10.2022 21:02
Taser yedikten sonra oyundan attı tekrar girdiğimde kimse yoktu kendi isteğimle yapmadım. Rol bozmak gibi bir amacım yoktu. Zaten çıksam polislerin geldiği ilk dakikadan çıkardım.
« Son Düzenleme: 29.10.2022 21:08 vall2pp »

#5 - 29.10.2022 21:11
Taser yedikten sonra oyundan attı tekrar girdiğimde kimse yoktu kendi isteğimle yapmadım. Rol bozmak gibi bir amacım yoktu. Zaten çıksam polislerin geldiği ilk dakikadan çıkardım.

Bölgede sizi bekledik ama geri dönmediğiniz için ayrılmak durumunda kaldık

#6 - 29.10.2022 21:14

Gerçekten çok özür dilerim, Dediğim gibi amacım sizin rol zevkinizi bozmak veya hapise girmemek değildi. Geç girmemin sebebi bilgisayarımın oyuna geç girmesi.

#7 - 29.10.2022 22:00

Gerçekten çok özür dilerim, Dediğim gibi amacım sizin rol zevkinizi bozmak veya hapise girmemek değildi. Geç girmemin sebebi bilgisayarımın oyuna geç girmesi.

Şahsın düşük level olmasıyla birlikte insiyatiflik gösterile bilir ama rol desteği alması kesinlikle gerekiyor

#8 - 29.10.2022 23:02

Şahsın düşük level olmasıyla birlikte insiyatiflik gösterile bilir ama rol desteği alması kesinlikle gerekiyor
Rol konusunda sadece youtubeden videolar izledim. Rol konusunda fazla bir bilgim yok rol desteği almak şahsen isterim. Tekrardan özür dilerim

#9 - 29.10.2022 23:40
Merhaba, role yeni başlamanızı göz önünde bulundurarak insiyatif alıp işlem uygulamayacağım. VCPD tarafının da iyi niyetiyle beraber şikayet kapatıldı. Saladino karakterine roldesteği sağlanacak.