Konu: Ryosuke Kitagawa - None RP, Fear RP, OOC Küfür, Güvenli Bölge Kural İhlali.  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.10.2022 18:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryosuke Kitagawa - @Risse

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mira Novikov - @bwrke

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17:00 civarları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Birden fazla kural ihlali olduğu için alıntı yapmamayı tercih ettim. None RP, Fear RP, OOC Küfür, Güvenli Bölge Kural İhlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle, diğer karakterle bir sosyal rol içerisindeydim. Rol güzel ilerliyordu, sonra Ryosuke Kitagawa karakteri geldi, o da kendi çapında birkaç rol yaptı, "İLERLE!" "Seni ÖLDÜRÜRÜM" vs. Buraya kadar normal, sonuçta arkadaş da kendince rol yapıyor. Ama daha sonra, iş Fear RP'ye doğru gitmeye başladı, daha sonra Güvenli Bölgede temas rolü yaptı, ve daha sonra Mix ve None RP yaptı; ben daha yeni NC atmıştım, ve bu NC attığım karakterle daha yeni Americas Company adlı bir birliğe girdim. Tabii arkadaş ile önceden OOC bir arkadaşlık olduğu için, PM'den o birliğe girdiğimi belirtmiştim biraz öncesinde, kendisi ise, sanki benim karakter çok uzun süredir birlikteymiş gibi, kanıtlarda gözüken rolü yaptı, karakterin adını İC olarak bilmiyorken, güya şirketten çalınmış bir üye listesinden karakterimin adını okuyor, yani OOC olarak bildiği için binevi İC'ye taşıyor bunu. Hem MİX hem de None RP yapmış oluyor. Daha sonra PM'den uyardığımda arkadaş argolu konuştu ve küfür vs etti. "Şikayeti aç, hoşuma gider." tarzı kelimeler de kullandı ayrıca.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): SS'leri biraz geç aldığım için, şikayet ettiğim karakter ss'lerde görünmüyor. Arkadaş rolde "güncel dosya" demiş, orası None RP'e biraz engel olabilir, tartışılabilir, ama ne olursa olsun burada bir MİX söz konusu. Hadi bunu da geçtim, sonrasında küfür etmek vs. bunları da sayıyorum. Arkadaşın gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 29.10.2022 18:13
Selamlar Öncelikle Savunmam şu şekildedir 1 inci olarak Fear RP kesinlikle yapmadım 2 incisinde Küfür ettim doğru arkadaşlıgımız uzun ama güncel dosyalar bende oldugu için bir parçası bende öyle söyledim Cezam neyse almayı talep ederim gerekiyorsa yetkililer fazla ceza vermesini isterim teşşekür ederim şimdiden

#2 - 29.10.2022 18:15
Ayrıca arkadaşa PM üzerinden şikayette savunmanı yap dediğimde, "yiyeyim"  tarzı bir cümle kurdu. Cezanın ağır olması talebim, çünkü bunu düşünen oyuncular, her ne yaparsa yapsın, sonucunda jailden çıkacağı için, rahat davranabiliyor. Ceza yemesinin umrunda olmadığının kanıtı yani.

#3 - 29.10.2022 18:17
Selamlar, şahitliğimi onaylıyorum. Chris karakteriyle ufak bir rol çevirirken, Ryosuke karakteri bir anda geldi ve agresif bir şekilde role dahil oldu. Ne olduğunu pek anlayamadım, Ryosuke karakterinin biraz saçma ve gereksiz bir rol sergilediğini düşünüyorum.

#4 - 29.10.2022 18:19
Tabikide yiyeyim dedim doğru ama bu cezayı fazla umursamadıgım anlamına gelmez Ama yetkililerden tek istediğim var bu arkadaşla onca rol yapmamıza rağmen neden şikayet şimdi açıyor ve yüksek ceza talep ediyorum

#5 - 29.10.2022 18:20
Selamlar Öncelikle Savunmam şu şekildedir 1 inci olarak Fear RP kesinlikle yapmadım 2 incisinde Küfür ettim doğru arkadaşlıgımız uzun ama güncel dosyalar bende oldugu için bir parçası bende öyle söyledim Cezam neyse almayı talep ederim gerekiyorsa yetkililer fazla ceza vermesini isterim teşşekür ederim şimdiden

Rahatsız edildiğimi bildiriyorum ben dostum, senle eski OOC arkadaşız diye, yapılan sorunlu rollere karşın birkaç defa uyardığımda küfür etme hakkın hiçbir şekilde yok? Ayrıca Güvenli Bölge Kural İhlalini atlamışsın savunmanda? Güvenli bölgede karakterimi fazlasıyla kışkırtıyorsun, üstüne temas rolü yapıyorsun, Fear RP'e de giriyor bu. Agresif rolünü hiç söylemiyorum bile.

#6 - 29.10.2022 18:27
Temas Rölü yapsam hemen uyardın sonradan o rolü bıraktım sana takip et dedim ve ekstradan bana önceden ettiğin küfürleride bilerekten ediyorum sana ha yine şikayet devam edicekse etsin ama yüksek cezayla etsin

#7 - 29.10.2022 18:33
Suçunu kabul ediyorsun, seni uyardım fakat o an rol esnasında başka şahıslar da olduğu için, rolün kalitesi çürümesin diye uyardım. Bu temas rolünü es geçtiğim manasına gelmez, ayrıca sana herhangi bir küfür ettiğim SS elinde bulunuyor mu? Lütfen işin içine yalan karıştırmadan devam ettirelim. Yapılan rolün gereksizdi, fakat burayı sorun bulmuyorum, sonrasında bu gereksizliği bildirdiğimde verdiğin saçma cevaplarda sorunu buluyorum. Fear RP, Güvenli Bölge Kural İhlali, Agresif rol, Ortak Nezaket. Bunlara bi bak istersen dostum. Yetkililer bunlara göre yargılayacak seni, arkadaşlığımıza veya olmamamıza göre değil.

#8 - 29.10.2022 20:47
Şikayet incelendi.

Karakter Retarted RP, Metagaming ve Ortak Nezaket kapsamı altında ceza alacak. Kişi OOC arkadaşınız da olsa hiç bir oyuncuya karşı bu şekilde yaklaşamazsınız.