Konu: [26.10.2022 - Sebastian Pirozzi ] Quit  (Okunma sayısı 269 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.10.2022 01:07
Evet, 4-6 dakika arası bekliyorum tam aklımda değil 58 veya 59 geçe interiora giriyorum(emin değilim), 2-3 geçe ise zorunlu quit atıyorum. Gizli bir interior girişi var, oraya tp oluyorum, bunu iddia ediyorum video da ise oraya çıktığınız bile gözükmemiş. Non-rp konusu ise karakterim polisten kaçıyor orada motoru yavaşlatıyorum, sistemsel olarak f tuşuna bastığım için atlamış gözüküyorum, polisler peşinde doğal olarak kaçtığı gözüküyor karakterimin.

#11 - 27.10.2022 01:16
Son olarak eklemem gerekirse işletmeye girdikten 5-10 saniye sonra siz de giriyorsunuz zaten oradan direkt yukarıya çıkıyorum. Pek eklenecek bir şeyimiz bulunmuyor. İki tarafa da iyi roller, iyi forumlar.

#12 - 27.10.2022 01:17
Kaçış esnasında sizi sürekli olarak motosikletli kişinin ( videoyu kayıt eden ) arkasında bulundum, bir çok şeyi gördüm pek dile getirmek istemiyorum ancak daha sakin olmalı, heyecan yapmadan hareketleri biraz daha realistiğe yakın uyarlarsanız harika olacaktır. TP vardır doğrudur, bakmamışızdır bizim hatamızdır bu seferlik böyle olsun doğal olarak şikayet açmış /q atıldı sanıp.

#13 - 27.10.2022 01:19
Kaçış esnasında sizi sürekli olarak motosikletli kişinin ( videoyu kayıt eden ) arkasında bulundum, bir çok şeyi gördüm pek dile getirmek istemiyorum ancak daha sakin olmalı, heyecan yapmadan hareketleri biraz daha realistiğe yakın uyarlarsanız harika olacaktır. TP vardır doğrudur, bakmamışızdır bizim hatamızdır bu seferlik böyle olsun doğal olarak şikayet açmış /q atıldı sanıp.
Güzel yorumun için teşekkür ederim, sakin kalmam gerekirdi fakat kovalamaca paniği. İyi forumlar  :o

#14 - 27.10.2022 01:24
Bertuzzi birliğini severim, umarım tekrarlanmaz şikayetimi geri çekiyorum.

#15 - 28.10.2022 11:22
Geri çekeceğiniz şikayetleri oluşturmayın, geri çekilse bile yönetici insiyatifine göre işlem uygulanabilme ihtimali var. Şikayet kapatıldı.