Konu: [23.10.2022] Chdeey Linzell  (Okunma sayısı 322 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.10.2022 20:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Ryu - Chdeey Linzell (isim değişikliği atmış sanırım.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: oluşum üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM,
Alıntı
İsim değişimi kullanan karakterler 48 saat boyunca hiçbir çatışmaya/savaşa dahil olamaz.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Real Boss Playas oluşumu ile rolde ufak birkaç sürtüşme oluyor ve çatışıyoruz, arkadaş savaş çıkacak diye nc atıp dyakonov birliğinden çıkıyor ve arkadaşlarına yardıma geliyor. Nc attığı gibi birliğe giriş yapıyor ve dm atıyor. Savaş bittiği gibi çıktığı birliğe geri dönmüş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş büyük ihtimalle şikayeti kabul etmeyecektir, birliğe girip çıktığı tarihlerin loguna bakılırsa çok iyi olur. İyi akşamlar.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 23.10.2022 22:14
Nc atmadım. Son nc attığım tarihe bak, admin sadece ismimi değiştirdi.

#2 - 23.10.2022 22:20
Savaş için oluşum değişikliği yaptın, savaş bitince de admin ismini değiştirmiş. Daha fazla ileti atmaya gerek yok. Bir admin inceleyebilir.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#3 - 23.10.2022 22:22
Benim açacağım şikayette ismimin ne olduğunu görürsün, hala isim değişikliği yaptın diyorsun. Anlamıyor musun?  O:-)

#4 - 23.10.2022 22:24
Gayet iyi anlıyorum, ben de sana bir adminin oluşumlara girip çıkış tarihinin incelenmesi için bekleyelim diyorum. 

Ryu

*
#5 - 23.10.2022 22:25
Oluşuma girdim çıktım, bunun bir etkisinin olduğunu düşünmüyorum. @Lia ismimi değiştirdi, şikayete bakarsa sevinirim. Savaştan sonra falan da değiştirmedim ismi, üç gün önce nc attım.

#6 - 23.10.2022 22:44
Adminin ismini değiştirmesi aynı anlama geliyor, nc ve isim değişikliği aynı anlamı taşır. Savaştan sonra admin ismini değiştiriyor ve savaş başlamadan önce oynadığın oluşum olan Dyakonov'a geri dönüyorsun. Savunman bittiyse bir admini bekleyebiliriz, daha fazla ileti kirliliği yapmaya gerek yok.

Ryu

*
#7 - 23.10.2022 22:48
kanka anlama kıtlığı çekiyorsun, savaştan önce değiştirildi isim diyorum.

#8 - 23.10.2022 23:22
kanka isterse sampı kodlayan adam gelip ismini değiştrisin, bizi ne kadar yargılıyor? yaptığın kural ihlalini değiştirmez, yazılan platform kuralları belli

Ryu

*
#9 - 23.10.2022 23:24
ismi ben değiştirmedim şikayete burnunu sokma :D