Konu: Hatalı Emote - MG  (Okunma sayısı 352 defa)

#10 - 22.10.2022 20:58
Şahitliğimi onaylıyorum

#11 - 23.10.2022 11:50
Alıntı
Not: Sürekli roleplay kuralını karakterlerimiz afk diyemi ihlal ediyoruz? Sunucuda afk olan herkes o zaman jail yemeli o halde. Afk kalmak yasak diye bir kural göremedim canım kardeşim.
Ben oraya kuralı yapıştırdım, eğer okuma yazman varsa güzel kardeşim her şeyi anlarsın. Ha birde anlamadığın hala bir yer var sanırsam Türkçe dersin bayağı zayıf falan geliyordu yada hala geliyor. Ben diyorum ki birliğe yeni girmiş bir adamla birlikte zaten var olan adamı kıyaslamaya çalışıyorsunuz. Bunu algılayabiliyorsan sorun yoktur. Adamı birliğe girdikten hemen sonra vurursanız elbet kanıt istenecek. Ama zaten blrlikte zaten olan bir adam için kanıt istemek aşırı absürt. Bence savunmanı yapıp kendini az çok belli ettin, bırakalım yönetici kararı.
https://cdn.discordapp.com/attachments/916777816589221899/1033401242174623835/unknown.png   Ayrıca afk bıraktığımız yer attığım ssdeki yer. Birlik tırının arka bölgesi ve neredeyse kimse tarafından kullanılmıyor. Ne bir adminin gözlediği yer, nede bir aktif rol bölgesi. Kısacası burada afk bırakmam kadar doğal bşrşey yok. Sonuçlanabilir.

Sonuçlamasını bekleyelim diyip daha sonrasında yine bir şeyler uydurup savunma yapmakta iyiymiş. Senin için kuraldan yine kesit koyuyorum, oku artık.
Alıntı
Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Ayrıca;
Spoiler: GösterGizle

Göz göre göre sadece SS alıp rol yapmadığı bariz ortada neyi tartışıyoruz? Son darbenin saatine, SS alına saate ve ondan önce yaralıya düşmeden evvel alınan SS yazılarına bakalım. Afk idin madem bilgisayar başına gelince role neden devam etmedin. Sadece saçmalık olarak nitelendiriyorum. Bu şikayetin konusu bu değil ben sadece belirtmek istedim ve admin gerek duyarsa başka şikayet açacağımı belirttim, eğer ihlal değilse de admin bunu belirtecektir. Ama demek isterim ki SS alıp rol yapmamanın bir mantığını göremiyorum. Daha fazla ileti atmayı keselim, sonuçlansın.

#12 - 24.10.2022 11:03
Ceza verilebilecek derecede herhangi bir ihlal suç görünmüyor. Bir birinizin oyun zevkini baltalayıp bilgi yarıştırmak yerine oyundan tat almaya çalışırsanız herhangi bir problem kalmaz. Yetersiz kanıta sahip herhangi bir ihlal oluşturmayan sırf baltalamaya yönelik açılan şikayetleri açmaya devam ederseniz ceza vermek durumunda olacağım.