Oyuncular adına birliklerinde yetkili olarak ben savunma yapacağım, her buldunuz şeyi şikayet açmanız pek mantıklı ve akıllıca bir iş değil bunu belirteyim. Gidip kuralları okumalısınız.
Şimdi baştan aşağı şöyle başlayayım. "Afk saldık" diye mantık yok, eğer bir oyuncu sizi görebiliyor ve açık bir dünyada iseniz aktif bir rol ortamındasınız. Afk için daha sağlıklı yerleri düşünebilirsiniz, bunlar sadece işin bahanesi oluyor. Sürekli Rolpelay kavramını ben sizin için hatırlatayım;
16. Sürekli Roleplay
- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.
Yine buna eklenti olarak chate yazdığınız "Afk" yazısı sizi haklı çıkarmayacaktır. Üstte her şeyiyle beraber anlattım ve kural ortada.
Geliyorum cebinden katana olayına, verdiği emotede "kartuş" diye belirttiği şey belimizden sarkan katana kılıfıdır ve emotede bunu belirterek katanasını çıkartıyor. Bunda herhangi bir ihlal olduğunu düşünmüyoruz ama yinede eğer bir ihlalse inceleyecek yetkiliden uyarı vermesini talep ediyorum. Açıkladığım üzere belirtilmek istenen şey katananın kılıfıdır. Bu konuda da savunma bu yönde, yeterli olduğunu düşünüyorum.
Sırada şikayetinde gözüme takılan "AGB'den olduğumu bilerek... , mahalleden SS istiyorum" tarzında bir söylemde bulunmuşsun. Biz her dakika her saniye bir şeyleri kayıt için uğraşamayız. Görülmüşsün ki böyle bir role maruz kalmışsın. Ayrıca kendinizle çelişmeyi bırakın, birlik liderinin attığı iletide ortada. Boş yere MG tarzında şikayetlere eğilim yapmayın.
AGB isen AGB'sin, uzatmaya gerek yok.
Sonrasına geleyim boyun kilidine laf etmişsin, eğer kas&dayanıklılığın çok çok yüksek değilse buna laf edemezsin. Bu tamamen emote önceliğidir. Senin bu durumda "kurtulmaya çalışır" tarzında bir emote atıp "/dene" komutunu kullanman lazım. Bunları bilmiyor iseniz müsait bir zamanınızda Rol Destek arkadaşlarımızdan bilgilenin lütfen.
En sona geliyorum, ek açıklamana. Kimseyi leveli ile kıyaslamanı hoş bulmuyorum. Levelle kıyaslayacaksan seni çok rahat kıyaslarım değil mi

Savunmamız bu yönde, açık bıraktığımız bir yer varsa sonraki iletide belirtin gerekli ek savunmayı yapalım. Bir ihlalimiz yok, aksine arkadaşların Sürekli-RP kavramı altında ceza almasını istiyoruz. Eğer bu şikayette olmaz denilirse biz tekrar bir şikayet oluşturarak Sürekli RP kavramı altında şikayet almalarını isteyeceğiz.
İyi forumlar, iyi roller