Konu: Frank_Abraham Kelford_Tillman / Vurulunca /q çekme  (Okunma sayısı 373 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.10.2022 01:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @FlamesDios Frank_Abraham @AqxAwakened Kelford_Tillman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @xismetBK Lucifer_Pyatrov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar tasarlı bir suikast ile beni indirmeyi denediler, düşmedim Lucifer ile vurmaya çıktık, arkadaşları gördük Tillman denen elemanı emote verdik anında araçtan /q çekti ve çıktı. Frank Abraham (R19) da aynı şekil. Ardından bekledik bölgede Frank geri geldi, çatıştık yine vurdum. Diana karakterine emanet ettim "al bunu topla" diye. Birliklerinin R19'u /q attı yine.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Silah çektiğimiz anda /q geliyor.

Canıma bakabilirsiniz Frank oyuna giriyor bana bir hit atıyor, ben de düşürüyorum onu.

Vurduğumun net görüntüsü, SS'e malzeme olmamak için maske takıyor.

Diana bana /q attı diye PM atıyor, ben crash yiyorum chatlogda gözükmüyor ama saatleri bakabilirsiniz.

Video: https://streamable.com/lsxp3w

Ek açıklamalar(varsa): En son bir savaşta böyle vurulunca /q atmak gelenek olmuştu. Haklarında açılan o tane şikayet var, lütfen düzgünce savaşabilsinler.

« Son Düzenleme: 21.10.2022 02:13 lencarst »

#1 - 21.10.2022 02:15
Bilgisayara geçince detaylı savunma gelecek.

#2 - 21.10.2022 02:46
Toxicleşmenin lüzmu yok, sağa sola şunu vurdum, bunu ettim, bunu erittim, bunu deştim tarzı yorumlar yapmaya da gerek yok, saygı çerçevesin de ilerletelim şikayeti, bir yerlere ss atmakla bir şey kazanılmıyor çünkü. Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 21.10.2022 13:50
 @FlamesDios ve @AqxAwakened 24 saat içerisinde savunmalarınızı gerçekleştirin.

#4 - 21.10.2022 16:32
Q attığımın kanıtı yok, q attığımın kanıtı varsa savunmayı yaparım
« Son Düzenleme: 21.10.2022 16:38 FlamesDios »

#5 - 21.10.2022 16:53

Al kanıt.

#6 - 21.10.2022 17:00

Al kanıt.
Oyuna hangi saatte girdiğim bir şey değiştirmez, ekranında Q attığıma dair bir kanıtın varsa sun dostum.

#7 - 21.10.2022 17:04
Gecenin köründe beni vurmaya geliyorsun, başaramıyorsun, sonra sizi takip edince vurulacağınızı anlayınca /q atıyorsunuz. Geri giriyorsunuz ama nafile yine vuruyoruz yine /q atıyorsunuz. Kanıt yok diye çocukça davranış sergilemene gerek yok (kaldı ki kanıt var), /q atmadıysan o zaman hile kullanıyorsun ışınlanıyorsun. Diana Charlotte bölgede seni bekliyor. Girmiyorsun oyuna son SS'de de gözüküyor. En azından kendini rezil etme birlik R19'u olarak, biz seni iyi bilelim.

Yönetimi kandırmaya yönelik hareketten dolayı da ceza almasını istiyorum. "/q atmadım demiyor, kanıt sun." diyor.
« Son Düzenleme: 21.10.2022 17:06 lencarst »

#8 - 21.10.2022 17:13
(kaldı ki kanıt var)
kaldı ki kanıtın var, kanıtını sun boş ileti atma.

#9 - 21.10.2022 17:42
Atılan iddaları "Q attığımın kanıtı yok, q attığımın kanıtı varsa savunmayı yaparım." şeklinde savunmak yerine kanıtlarla desteklemeniz gerekiyor. Şikayet gün içerisinde tarafların "gerekli" kanıtları paylaştığı takdirde sonuçlandırılacak.

Aktif bir rolde herhangi bir sebepten ötürü (bug,relog vb. olduğunu düşünsek dahi) /q atmanız gerektiğinde oyuna erişim sağladığınız ilk anda bunu karşı tarafa iletmeli ve rolün devamını getirmelisiniz.