Konu: Thorare Onaylı Skin Yapımcısı Hakkında Şikayetim  (Okunma sayısı 380 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.10.2022 23:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Thorare
Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: -
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Skin tasarımcısıyla konuşmaya 10.10.2022 tarihinde başladım bana skinimi yapıp teslim edeceğini söyledi, fiyatta da anlaştık fakat kaç gündür bekletiliyorum sırada birisi de yok. Keyfi olarak bekletiyor. Evde yapacağım, okuldan dönünce yapacağım, akşam yapıp atacağım, sabah atacağım. Yeter artık gerçekten beklemekten bunaldım, sonuç olarak bu kişiler bir para kazanıyor ve ilgilenmeleri gerekiyor sıra olmadığını da biliyorum en son benim skinim ile ilgileniyordu kendisi çünkü.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerçekten, onaylı bir skin tasarımcısı 11 günde nasıl bir skini teslim edemez. Hayır sıra da yok, gerçekten. Bu arkadaşın emeğine yazık olmasın diye başka birisiyle de anlaşmıyorum. Fakat ilgilenmiyor. Discord üzerinden aktif de oluyor fakat yazdıklarıma cevap vermiyor. Sslerdeki tarihlerden durum açık bir şekilde ortada. Lütfen yardımcı olun. Eğer kendisi skini tamamlayamayacaksa, bildirmesi gerekirdi fakat onu da yapmadı ve ben başkasıyla da tasarlayamadım şimdi bakım sürecine kadar bir başkasıyla anlaşsam bile bu skin yetişmeyecek.
« Son Düzenleme: 20.10.2022 23:39 Batyouone »

#1 - 21.10.2022 00:16
 -Benle ilk iletişime geçtiğinde elimde kişinin işiyle birlikte dört adet skin vardı, ancak pazartesi başlayabildim. Salı bazı düzenlemeleri yaptım fakat diğer günler müsait olamadım. 12. sınıf olmamdan dolayı dershaneye gidiyorum ve bu hafta ÖZDEBİR TYT/AYT denemelerim vardı (Çarşamba: Saat 17.00-19.45 arası TYT, Perşembe: Saat 17.00-20.00 arası AYT), eve varmam bunlarla birlikte 9'u bazen 10'u buldu. PC'yi açıp kişisel ihtiyaçlarımı giderme vs. derken saat 11'i buluyor. Bu yüzden skine zaman ayıramadım.
 -Discord üzerinde aktif olma sebebim, PC geç açıldığı için eve gelince ilk işim PC açmak oluyor, yemek/duş vs. derken PC açık kalıyor ve o esnada Discord üzerinde aktif konumda görülebiliyorum.
 -Kişiden henüz para almadım, dilerse başka Skin/Model'ci ile çalışabilir.

Savunmam bu kadardır, şikayet sonuçlanabilir.
İyi geceler, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 21.10.2022 00:18 Thorare »

#2 - 21.10.2022 00:40
Şikayet geri çekildi kendisinin durumunu fark ettim kendisiyle konuştuk ve hallettik.

#3 - 21.10.2022 15:09
Arşiv.