Konu: 20.10.2022 Quinell_Blinds YKİ - Powergame.  (Okunma sayısı 216 defa)

#0 - 20.10.2022 21:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @behzatç  Quinell_Blinds

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8 saat dolmadan yüksek hızla bisiklet sürmek ve casusluk.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah arkadaşların 8 oyuncusunu vurduk, ardından sayı üstünlüğümüzü kullanarak bölgelerinde bar açma rolüne girdik. O sırada yarım saat önce vurduğumuz arkadaş maskeli bir şekilde olay yerine gelip bizi gözledi ve maskesini çıkarmasını istediğimde büyük bir hızla kaçıp kaza yapmasına rağmen durmayıp kaçmaya devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Arkadaşı vuruyoruz.

Skin değişip maskeli geliyor Ganton'da açtığımız mekana.

Yüksek hızda kovalıyorum, son sürat bisiklet sürüyor.

Burada düşüyor, yine kalkıp kaçmaya devam ediyor ben de bırakıyorum peşini.

Ek açıklamalar(varsa): Yaptığı gerçek dışı rol yüzünden ceza almasını istiyorum.

#1 - 21.10.2022 12:08
@behzatç 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#2 - 21.10.2022 16:29
 :D Sabah vurulduğumdan haberim bile yok, orada afk y dım. giriş çıkış logları kontrol edilirse görülebilir. orada duruyordum afk bi şekilde, sonra oyuna tıkladım ve crash yedim sonrasında oyuna tekrar girdim ve oynamaya devam ettim, girdiğimde kimse yoktu yanımda. yaralı olduğumu fark ettim sonra ise hastaneye gidip tedavi oldum rolüme devam ettim. Savunmam bu kadar.

Şimdi konuşma sırası bende, ben ne savaşa dahil oldum, ne silahım var, ne ıc hiçbirinizi tanıyom, siz sırf gantonda duruyo diye bi zenciyi vuruyorsanız burada siz suçlusunuz demektir, eğer ki beni tanıyorsanız, buraya kanıt sunun. Bu arada Maskeli geçen bisikletli zenciyi kovalayıp sıkmak da ayrı bi prof roleplay gerektiriyo tebrik ederim.

#3 - 21.10.2022 16:53
Sen mi AFK idin? İlk fotoğraftaki information ağını görürsen zaten anlarsın, hem SMS hem telefondan çıktığın belli oluyor. Koştur koştur tren yoluna çıktın, Hood'dan çıkmanı bekledik çıktığında da vurduk.

#4 - 22.10.2022 19:35
Sen mi AFK idin? İlk fotoğraftaki information ağını görürsen zaten anlarsın, hem SMS hem telefondan çıktığın belli oluyor. Koştur koştur tren yoluna çıktın, Hood'dan çıkmanı bekledik çıktığında da vurduk.
Tren raylarına koştuğuma dair bir kanıt göremiyorum? koşsam bile koşup afk atmışımdır. Orada salak gibi koşup boş boş dikilmem sizce orada aktif rol yapıyor gibi mi duruyorum? Daha fazla yanıt yazmayacağım, savunmamı yaptım.

#5 - 23.10.2022 14:05
"orada duruyordum afk bi şekilde, sonra oyuna tıkladım ve crash yedim sonrasında oyuna tekrar girdim"
" koşsam bile koşup afk atmışımdır."

kanka kendinle çelişiyorsun

#6 - 23.10.2022 16:26
Eğer oyuncu kendisine ateş edildiğinde afk durumundaysa hak verebiliriz. Zaten kurallarda da geçtiği gibi afk oyuncuya rol yapmak/rol yapmasını beklemek diye bir durum bulunmuyor. Ekran görüntüsünde de net olarak yaralı durumuna düştüğünü göremiyorum (yki). Devamında da bisikletten düşüp tekrar bindi ve devam etti diyorsunuz. Orada da kanıtlar net olarak yeterli görünmüyor ama öyle bile olsa anlık heyecanla tekrar binip devam etmiş olabilir. Bunda da büyük bir sorun olmaz. Kısacası savunma yeterli ve şikayet reddedildi.
« Son Düzenleme: 23.10.2022 16:39 Heavenly »