Konu: Caine Blackhand - MG  (Okunma sayısı 520 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.10.2022 12:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Caine Blackhand @lencarst
Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: MG

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mahallemizi işgal çabaları ve kışkırtmadan sonra ufak bir öç alıyoruz, fakat Attardi karşısında sıkıntıda olduğumuz için
maske ve kiralık araba ile yapıyoruz, kıyafet değişme yakma rolü hepsini yapıyoruz. Fakat bu arkadaşlar ne hikmetse rolde bizi biliyor. Oluşumunun R20'si, gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Akşama bu sebepten dolayı sıkmaya çalışırlarsada gerekli ssleri yollarım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Maskeli olduğumuza dair.

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 20.10.2022 13:40
Benle alakası ne, bana birliğimde önemli birinden gelen bilgi bu şekilde arayan adamın nereden öğrendiğini nereden anlayabilirim?

Role karşılık veriyorum, arayan kişiye şikayet açın.

#2 - 20.10.2022 13:52
@tr_ouz adına savunma:
Açılan METAGAME şikayetine bakın, aynı gece iki üyemiz zenciler tarafından saldırıya uğradı. Ben bölge civarlarında geziyordum, RONIN grubu olarak son zamanlarda tartışığımız tek grup Ganton grubu, yeteri kadar kışkırtmak için rollerimizi de yaptık bir saldırı bekliyorduk rolde ve o saldırı çok geçmeden gerçekleşti. Anlamak zor olmasa gerek ek olarak rolsel olarak sizi suçluyoruz, eğer sıkmadığınızı iddia ediyorsanız rolde saldırıyı yedikten sonra edersiniz.

#3 - 20.10.2022 15:10
Müneccin misiniz kanka? Gantondan size daha önce saldırı yapılmadı bu savaşta. Bu adamlar boşuna maske takmıyor, boşuna kiralık araba ile vurmuyor, savunman zaten birbiriyle çelişiyor. Savunman için teşekkürler yönetici kararı bekleyebiliriz.

#4 - 20.10.2022 18:24
Gerekli kanıtlar, sonuçlanabilir artık. Videoda zaten konuşmalar belli ediyor, sonrasında sste mevcut.

#5 - 20.10.2022 18:30
Dostum, birliklerimiz kanlı bıçaklı oldu, hiçbir birlikle böyle bir tutum içerisinde değiliz, gecesinde Ganton'dan geçerken adamımız aşağılanıyor ve vuruluyor. Dört tane zenci adamımızı vuruyor. Bunun için müneccim olmaya gerek yok. Herhalde gidip Bertuzzi sıkmıştır demeyeceğim.

#6 - 20.10.2022 18:58
Müneccin misiniz kanka? Gantondan size daha önce saldırı yapılmadı bu savaşta. Bu adamlar boşuna maske takmıyor, boşuna kiralık araba ile vurmuyor, savunman zaten birbiriyle çelişiyor. Savunman için teşekkürler yönetici kararı bekleyebiliriz.

Bunlar için senin tabirinle "müneccin" olmaya, bizim tabirimizle müneccim olmaya gerek yok. Her şey basit, Ronin son sıralarda sadece tek bir örgütlenme ile sorun yaşıyor. İki kişi vurulunca gidip havadaki kuştan değilde sizden bilmeleri ve gelip size sıkmaları gayet doğal. Senden bilindi ve size sıkıldı, gidip rolünü yapardın sıkmadığını rolde kanıtlardın ve Ronin'in döktüğü kana karşılık istediğini alırdın. Burada boş şikayetlere gerek yok. Metagamelik bir durum yok, telefonla arayan içinde. Birisi vuruldu, vuruldum dedi ve haberi Caine'ye üstte anlattığım mantık çerçevesinde "zenciler vurdu" olarak geldi. Bunun karşılığında vuruldunuz. Mantık kullanabilen herkesin anlayabileceği bir rol, herhangi bir ihlalimiz olduğunu düşünmüyoruz. İyi forumlar.  :sampanya:

#7 - 21.10.2022 02:29

Chatlog'a bakarsanız gerekli yanıtı bulacaksınız ayrıca birlik üyeleri vurduklarını bilhasa belirtiyor.

#8 - 22.10.2022 23:18
Sonuçlanabilir.

#9 - 24.10.2022 11:11
Konu başlığı hatalı olduğu için herhangi bir değerlendirilmeye alınmayacak, başlığı bizim belirttiğimiz kurallara göre açmak zorundasınız.

Şikayetinizin sonuçlanmasını istiyorsanız şikayetinizi bizim istediğimiz başlığa göre tekrar açın.