Konu: Liana Chavarria, Csonka Szilvia, Kennedy James  (Okunma sayısı 244 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KNN

*
v2 Oyuncusu
#0 - 20.10.2022 00:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @tannn Liana Chavarria - @withpistachio  Csonka Szilvia - @Oliver_Hale  Kennedy James

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @leftyguns Imran Efremov, @Vahset  Asan Bekturov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:00:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: @leftyguns  ile rezidans içinde kendi aramızda rol yaparken bu üç arkadaş interiora giriyor ve önce polis gibi bağırıp devamında saçma bir şekilde interior içinde koşturup saçma sapan roller(?) sergiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Alıntı
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Maksimum 5-10 dakika yapağımız rol bu üç eğlenceli arkadaş sayesinde 30 dakikalık bir işkenceye dönüştü.  Yetkili kararına bırakıyorum.

KNN

*
v2 Oyuncusu
#1 - 20.10.2022 00:06
@Vahset  adına:
Alttaki ekran görüntüsündeki saatten farkı göreceğiniz gibi kişiler pd yardımıyla gittikten bir süre sonra tekrar rol yaptığımız interiora gelip küfür ediyor ve gidiyor.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 20.10.2022 00:08
Şahidim. Biz kendi aramızda rolümüzü çevirirken bir anda ortama gelen arkadaşlar yüzünden ne olduğunu şaşırdık. Yetkili @southliberty de kişilerin yaptığı tuhaf davranışlara şahit oldu, o yüzden o da şahit olarak gösterilebilir. Bütün olaylardan yaşandıktan yaklaşık 1 saat sonra biz role devam ederken gelip küfredip gitmesi ise kişilerin niyetini ortaya koymaktadır.

#3 - 20.10.2022 10:37
şahitliğim mutabık

#4 - 20.10.2022 14:52
@tannn @Oliver_Hale @withpistachio 24 saat içerisinde savunma yapın.

#5 - 20.10.2022 17:20
Merhaba, arkadaşlarımla gezerken Rezidans'a giriyoruz Arkadaşlarım kapısı açık bir daireyi burayı ben kiraladım diyerek giriyor. Karakterim bu durumu bilmediğinden dolayı onlarla beraber gidiyor. Odaya girince iki kişi görüyoruz rolde Polis çağırınca üstüm dolu diyip çıkıyorum.  Sonradanda zaten yakalanıp hapise gidiyorum. "önce polis gibi bağırıp devamında saçma bir şekilde interior içinde koşturup saçma sapan roller(?) sergiliyor." Birinci olarak sslerde benim karakterim bulunmamakta, sadece chatlogda gözüküyorum. Bu benim odada koşup saçma sapan roller yaptığım anlamına gelmez. Bağırma konusuna gelirsek, Kennedy James'e ait bir chatlog göremiyorum.

İyi roller.  :-\

#6 - 20.10.2022 20:12
ilkte yapmamasını soyledim, arkadaslar beni görünce zorunlu olarak devam ettirdim. hata gormüyorum, aniden karsımıza cıkınca yalana ortak oldum. yeteri kadar kanıt goremiyorum, iyi forumlar.

KNN

*
v2 Oyuncusu
#7 - 21.10.2022 02:33
ilkte yapmamasını soyledim, arkadaslar beni görünce zorunlu olarak devam ettirdim. hata gormüyorum, aniden karsımıza cıkınca yalana ortak oldum. yeteri kadar kanıt goremiyorum, iyi forumlar.

Kişinin olaydan otuz dakika sonra aynı rol yaptığımız interiora gelip, küfür edip kaçtığı ekran görüntüsünü göz önünde bulundurursanız, savunmasının tutarsızlığını görebilirsiniz. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 21.10.2022 05:17 KNN »

#8 - 21.10.2022 07:56
olaydan sonra polis geliyor, şikayetçi olduğunuz için tekrar gelip küfür ediyorum. gayet dogal, savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 21.10.2022 08:55 withpistachio »

#9 - 21.10.2022 11:14
Kennedy James karakteri için yeterli savunma, Liana Chavarria ve Csonka Szilvia karakterleri Retarded RP kapsamında ceza alacak. Liana Chavarria'nın cezası yeni karakterine işlenecek.
« Son Düzenleme: 21.10.2022 11:45 ozmeninho »