Konu: @schurtytheemperor - Ortak nezaket  (Okunma sayısı 351 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2022 17:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @schurtytheemperor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Herşey göründüğü gibi. Gerekli cezanın verilmesini temenni ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 19.10.2022 19:38
Merhaba

24 saat içerisinde kanıtlarınız ile birlikte (varsa) savunmanızı yapın. @schurtytheemperor

#2 - 20.10.2022 19:34

#3 - 20.10.2022 19:52
Arkadaşın umrunda bile değil, cezasını almalı.

#4 - 20.10.2022 21:06
Bir savunmam yok, yasağım yeni açıldı oyuna girdim bunun üzerinden neredeyse 2 ay geçti. Bu karakterin olduğu birlik kapanmış vesayre, hâlâ sırf oyun dışı bir kininden dolayı bunu role vuruyorsun. Yaptığın rol saçmalıktan başka hiçbir şey değil sen kendince bunu rol olarak görebilirsin, ama öyle bir rol yok. Oyun dışı kendince tuttuğun kini oyuna vurman doğru değil. Sonuçlanabilir.
Spoiler: GösterGizle
  :garip:

#5 - 20.10.2022 21:27
Sürekli rol diye birşey var. Yasağın yeni açılmış, açılmamış. Ben nerden bileceğim? Ayrıca birliğin kapanmış olması birşey değiştirmez, ben Michael A. karakterini ne zaman görsem ona bu tarz roller sergileyebilirim. Neticede karakterler birbirleriyle savaştı.

#6 - 21.10.2022 12:17
Merhabalar, iki tarafın da karşılıklı hatası var.

Birlikler bir dönem savaşta olabilir fakat savaş bitti, savunmanız geçersiz. Hayır, karakteri her gördüğünüzde bu tarz Retarded RP yapamazsınız. Karşı taraf da böyle bir durum da ortak nezaket sınırını aşmak yerine oyuncu şikayeti oluşturmalıydı. İki taraf da cezalandırıldı.