Vice Şehri Meclisi Toplantı Maddesine Öneride Bulunmak
Gündem Madde ÖnerisiŞehir Meclis Üyesi: Crystal Blonderia
Gündem Madde Önerisi: Sosyal Belediyecilik alanında yapılan çalışmalar kapsamında hizmete açılabilecek bir proje, Bilgi Evi.
Önerinin Gerekliliğine Dair Açıklama: Vice şehrinde eğitim gören vatandaşlarımızın kütüphane ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına tasarlanıp, iyi bir yaşam ancak iyi bir eğitimle inşa edilir düşüncesiyle, eğitim ve öğretime verilen destek Vice Belediyesi tarafından bu şekilde uygulanabilir. Bu projede, ilkokul öğrencilerinden üniversite öğrencilerine kadar tüm öğrencilerin istedikleri zaman ders çalışabilmeleri hedeflenmiştir. Aynı zaman da Bilgi Evi bünyesinde, akıl ve zeka aktivitelerinden satranç ve drama aktivitelerine kadar pek çok kurs yer alacaktır. Bilgi Evi'nde ders kitapları, edebiyat, hikaye, roman, kaynak kitaplar, kişisel gelişim kitapları, klasikler gibi pek çok kitap bulunacaktır. Kütüphane formatında olması sayesinde, öğrenciler, Bilgi Evi'nde isterlerse ders çalışabilir, isterlerse de kütüphaneden kitap temininde bulunabilirler. Sanata ayrı bir önem vererek, eğitim ve sanatı birbirinden ayırmayarak ilerleyecek Vice Şehri Belediyesi için önemli bir proje.
Araştırılması İstenen Soru ÖnerisiŞehir Meclis Üyesi:
Soru Muhatabı:
Soru:
Araştırmanın Gerekliliğine Dair Açıklama:
Gündem Maddesine Bağlı Ek Dosya SunusuŞehir Meclis Üyesi:
Araştırmanın Gerekliliğine Dair Açıklama:
Sunu: