Konu: Diego_Sol / Sürekli Roleplay  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.10.2022 14:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diego_Sol @tr_ouz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sürekli Roleplay

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin bulunduğu birliğin R20'si ile bizim birliğimizin R20'si dahil bir kaç üye daha arasında gerginlik yaşanıyor. Silah çekiliyor, vurulup kaçırılan adam birliğin R20'sine veriliyor falan derken üyeler bölgeden ayrılıyor. Olaydan sonra karakterler sohbet ederken bu karakter sohbet ettiğimiz bahçenin yanında beliriyor (karakteri olay anında gördük, mixing yoktur.) ve kanıtlarda gözükeceği üzere kişiyi sarsıp mahalleden kovmaya çalışsak bile yarım saat role cevap vermiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 16.10.2022 09:40
Savunmamı karşı tarafın anlayabilmesi için basit bir dille yapacağım. Anlatığın olaylardan bi'haber bir şekilde olay olmadan nerdeyse yarım saat önce orada afk kalmak zorunda kalıyorum. Afk kaldığım çevrede ben afk atarken ne başka bir oyuncu nede rol var. Gelip üstüne afk birisi ile agresif bir role giriyorsun. Sadece açılmak için açılmış boştan bir şikayet. Yetkililer suç buluyorsa cezamı verebilirler. Tarafımca bu şikayete bir yanıt daha gelmiyecek. Ek olarak: Kardeşim kasma bu kadar ne kendi zevkini ne de bu şikayeti görünce "Allah'ım bu ne böyle" dedirterek benim zevkimi kaçırma. İyi forumlar, iyi oyunlar dilerim ;)

#2 - 16.10.2022 12:10
oy senin zevkin mi kaçmış  :-\

#3 - 16.10.2022 12:10
sonuçlanabilir.

#4 - 17.10.2022 13:10
Sunucuda bulunduğunuz süre boyunca halka açık ortamlarda bulunuyorsanız rol yapmaya uygun olmalısınız. AFK kalmak istiyorsanız/kalmanız gerekiyorsa El Corona'nın ortasını değil, evinizin ya da bir mülkün içinde gizli bir yeri seçebilirsiniz. Ayrıca şikayeti yanıtlarken takındığınız üslup konusunda sizi uyarıyorum, tekrarı dahilinde yaptırım alacaksınız.

Diego Sol karakteri Sürekli Roleplay kapsamında ceza alacak.