Konu: [09.10.2022 - pyth ve ekibi] MG, Alt Karakter K-İ, Fear-RP, Retarted, Troll, PG.  (Okunma sayısı 414 defa)

RVN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 20242022 Yılbaşında Oyundaydı
#10 - 09.10.2022 12:52
Merhaba, Pyth'ın bir diğer saz arkadaşı olarak yazıyorum.

Sizin rolünüzü baltaladığımızı düşünmüyorum, trolling vesaire de yok görebildiğin gibi.

Fear RP olayına katılmıyorum, yumruğa karşı silah çekeceğinizi nereden düşünebilirim? Biz de PD'de rol yaptık, birbirimizi kandırmaya gerek yok. Polis memurlarının teçhizat kemerinde bu duruma müdahale edebileceğin birkaç tane ekipman var, en kötü dışarı çıkarsın öyle müdahale edersin, silahla sıkarak değil. Yani, bu olayın ikinci kez yaşanacağını düşünmediğimden memurların üzerine koşuyorum.

Ana karakterimin evini soyduğumuzu söylemişsin, ana karaktere geçip ev kilidini açmadım, büyük ihtimalle önceden soygun yapan birisi evi kiralayıp kilidini açmış.  Bununla ilgili kanıt soracak olursanız sürekli video/ss'le gezen psikopatlardan değilim, kanıtım yok.

Alt karakter ihlali suçlamasını kabul ediyorum. Merak ettiğim bir konu var, cevaplarsanız iyi olur. Bunu rastgele bir karakter yapsa herhangi bir şikayet açmazsınız, çünkü rolünüzü engelleyen/rol keyfinizi kaçıran bir durum yok. Neden hakkınızda IC şikayet açılınca birden foruma girip şikayet oluşturuyorsunuz? Bence bunun support olup tüm kural ihlallerinin ceza almasını istemenle alakası yok, biraz kinlenmiş olabilir misin? O:-)

Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir. İyi günler.

Hakkımızda istediğin IC şikayeti açabilirsin, herhangi bir sıkıntımız yok. Bu hareketi ilk defa yapmıyorsunuz ve sizin adlandırmanızla "Rol Pası" durumunun rol ile uzaktan yakından alakası yok. Yukarıda verilen emotelerden örnek verirsem "Polislere meyve tabağından ikram/servis eder, tabakla saldırır." tarzı bir emote vereniniz var. Daha önceden PD rolü yaptıysan eğer sana delici/kesici bir aletle koşan kişiye görev silahın ile müdahale etmen gerektiğini unutmuşsun, bu vesileyle hatırlatmış olalım. Hareketlerinizi asla rol kapsamında değerlendirmedik, bir eve soygun atıp içeride altı kişi polisleri yemlemenin neresi rol bunu anlamış değilim. Yaptığınız bu hareket lehinize sonuçlansa bir video oluşturmanız da kaçınılmaz gibi geliyor önceki olaya bakarak. Videonun içeriğini de incelerseniz arkadaki müziğinden tutun videoki kurgu/edit kısmına kadar dalgaya alınmış PD üyelerini görüyoruz, hoş değil.
Meyve tabağı delici bir şey değil, kesici bir şey değil cam değil taş değil, meyve bıçağı diye okuduğunu düşünüyorum.

Mantık çerçevesinde düşünürseniz tabak kırılan bir şey arkadaşlar ve o attığın görsel ile bir işlem yaptığını kimse bilemez, bunu senin belirtmen gerekiyor dostum aksi taktirde dünkü gibi bir müdahale yapılır. Her vurduğunuzda düz bir tabak olarak vurmuyorsunuz. Ha siz öyle bir tabak kullanıyorsanız bunu emote çerçevesinde belirtebilirsiniz "plastik tabak ile saldırır" vs. Orada sizin koordineli bir şekilde ekiplere saldırmanız ve pusu atmanız gerekçesiyle gereken müdahaleler yapıldı. Daha fazla yanıta gerek olduğunu düşünmüyorum, savunmasını yapmayan kişiler de yapacaktır, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 09.10.2022 14:22 Lure »

#11 - 09.10.2022 15:11
Tabağın porselen olup olmadığını nereden biliyorsun? Tamam, burada bir emote eksikliği var fakat silah çekecek kadar değil. Savunulacak başka bir şey kalmadığını düşünüyorum, benden de başka bir ileti gelmeyecek. İyi forumlar.

Lure'un meyve ikramını alır, teşekkürü borç bilir.

#12 - 09.10.2022 15:19
Arkadaşlar neden bunu tartışıyoruz  :garip: :garip: - Amacım
 delmek deşmek olsa meyve tabağı ile saldırmam. Hani Meyve tabağı ile saldırmayı nasıl bu tarafa çevirebiliyorsun. (İkram için teşekkürler.)

#13 - 09.10.2022 18:21
Daha fazla savunmaya ihtiyaç yok.

Samimi değilsiniz. Hepiniz eski PD oyuncususunuz. Amacınız çok belli. Burada yaptığınız savunma ile yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz ama sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Bu platformda oynamak istemediğiniz belli oluyor. Bir şeyler sıkıldıysanız başka platformlar arayabilirsiniz. Varolan oyuncuların tadını kaçırma lüksünüz yok. Bir çoğunuzu da yayınlarımdan vesaire tanıyorum, size yakıştıramadım.

Daha öncesinde aynı sebepten hapse giren kullanıcılar seviyelerine bakılmaksızın yasaklanacak. Bu ihlali ilk defa gerçekleştirenler cezalandırılacak. Eğer onlar da tekrara düşerse onlar da yasaklanacak.