Konu: Han Boswell | GBI-Bunny Hop-CJ  (Okunma sayısı 301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.10.2022 02:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Han_Boswell @hexerino

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ruslan Zakhiev @koblay0506

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli bölge ihlali - Car Jacking - Bunny Hop

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla bir rol içerisindeydik, Han karakteri yanımıza bir araçla yanaşıp motorunu kapattı sonra ise aracımın yanına gelip CJ attı. Arkadaşın canı sıkılmış ve trollemek istemiş ki aracımı alıp şehir dışına götürmeye başladı, sonrasında ise inip bunny hop yaparak kaçmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Arkadaşımla aracımda rol yapıyorum anlık olarak araçtan atıp şehir dışına sürmeye başlıyor.

Şehir dışında bunny yaparak kaçıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş toxic takılıyor sunucuda belli ki, caydırıcı bir ceza almasını sizden rica ediyorum.

#1 - 06.10.2022 02:36
Arkadaş bizim rolümüzü bozdu ve ilerlediğimiz rolün sonlanmasını başardı Ceza almasını istiyoruz  arkadaş bize hood gelip araclara carpması dışarda sadece aracımza çarpıp rol yapması yanlış bişey.

#2 - 06.10.2022 15:45
@hexerino 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#3 - 07.10.2022 07:41
SS'lerde Car Jack göremiyorum, ne bu bir iftira falan mı? Cj yok üstüne üstlük arabanı almak için arabanın tepesinde ayakta yolculuk yapıyorsun, kişilerin araçlarını önceden çaldım.

#4 - 07.10.2022 13:15
SS'lerde Car Jack göremiyorum, ne bu bir iftira falan mı? Cj yok üstüne üstlük arabanı almak için arabanın tepesinde ayakta yolculuk yapıyorsun, kişilerin araçlarını önceden çaldım.
Bu ne saçma bir manipüle?  İsteyen denesin, araçta CJ yediğin zaman oyun otomatik olarak seni araç üstüne atıyor CarJacked yazısını yakalayamadım diye CJ yapmış olmuyorsun sanki :) Anlık olarak araçta rol gerçekleştiriyorum arkadaşımla, chatlogdan bakarak bunu anlayabilirsin daha fazla yönetimi kandırmaya çalışma.

#5 - 07.10.2022 16:51
Sadece tek Ss’te aracın üzerindesin farkındasın değil mi?

#6 - 07.10.2022 18:08
Sadece tek Ss’te aracın üzerindesin farkındasın değil mi?
uzatmaya gerek yok yönetim karar verir kardeşim, tek akıllı sen değilsin

#7 - 09.10.2022 01:29
Şikayet incelendi, karakter ceza alacak.