Konu: Paul Chang - PM Küfür  (Okunma sayısı 265 defa)

#0 - 03.10.2022 22:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paul Chang - @punchliner314

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir rol yapıyordum, o esnada karakterim İC bir olayı diğer karakterlere açıklıyordu. "30 bin dolara paintjob yaptığım tamirhane burası.." gibi. Daha sonra PM üzerinden arkadaş büyük bir argo kullandı.. Hayır İC olarak karakterime böyle bir şey söylese, sonuçta rol derim. Fakat PM üzerinden "Nasıl sikmişler seni kanka." cümlesi cidden hiç hoşuma gitmedi, ben de ufak bir uyardım "Üslubunu düzelt." gibi bir şey yazmıştım. Daha sonra arkadaş saçma sapan bir cümle yazdı, hiçbir şey anlamadım, ardından hemen "Ne diyon kanks." yazdı PM üzerinden.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın gerekli cezayı almasını istiyorum, sonuçta burada şahsıma bir küfür mevcut. Uyarı ile geçilmesi kesinlikle benim fikrim değildir.

#1 - 03.10.2022 22:22
Benim amacım şahsına küfür etmek değildi eğer öyle algıladıysan özür dilerim . Biz ceza verilecekse kabul ediyorum cezamı ama ben şahsa küfür etmek deyilde sadece fiyata şaşırdım  ve komik geldi . :manifdog

#2 - 04.10.2022 16:08
@KaptanHex Görsellerin tam halini şikayette güncelleyin.

#3 - 05.10.2022 15:03
@punchliner314

Arkadaşın savunmasini son kez inceledim. Arkadaş İC karakterime PM'den küfür etmeye çalışmış galiba, zaten bunu anladim ve başkasının benim kadar anlayışlı olmayacağını söylemek adina uyaracaktim fakat arkadaş daha ilk PM iletime cevap olarak "Ne diyon kanks?" gibi bir şey yazdı, ben de bu konu hakkında ciddi olduğumu gostermek adına şikayet açtım, arkadaşın savunmasını benim acimdan yetersiz gördüğüm halde, yine de özrünü kabul ediyorum. Ama dostum, biraz üslup olsa iyi olur PM üzerinden, çünkü İC bir role karşın, Pm'den "seni nasıl sikmişler" yazıyorsun. Bunu kendi üzerime dediğini anlamak yüzde yüz yani. Bunun yerine İC olarak böyle bir şey yazabilirdin. Valla sana tavsiyem, başkasına sakın böyle bir şey yapma. Hatta elinden geldiğince PM üzerinden oylesine argo bile kullanma. Tabii birinin şikayet açıp geri çekmemesini istiyorsan sen bilirsin. İyi günler, konu pasife geçebilir.

#4 - 05.10.2022 15:42
olm bırbırınıze kufur etmeyın ayıp lan!

Dusunceler neler? @Nightmare

#5 - 05.10.2022 15:43
pm den küfür eden racona ihanet eder

#6 - 05.10.2022 23:47
Arşiv.