Konu: Kenvante Bullard, DM  (Okunma sayısı 237 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.10.2022 04:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenvante Bullard @Tuncaycan

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Luciano Gravano @aliemmo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.10. 2022.  03.48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Garajda rol yaparken olayla hiç bir alakam olmamasına rağmen, sebep olmadan gelip DM attılar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşla hiçbir rolüm yok, savaş içinde değiliz arkadaşların DM kapsamından ceza almasını istiyorum

#1 - 02.10.2022 04:11
Şahitliğimi onaylıyorum. Biz araçlara modifiye yaparken gelip sıktılar, ben garaja girdim ama arkadaşım düşmüş.

Şahısların dmden ceza almasını istiyorum. Kaza kurşunu bile olsa aktif rol ortamını gelip bu şekilde bozamazsın, bunları düşünmeleri gerekirdi. Vuran arkadaş da sivil.

« Son Düzenleme: 02.10.2022 04:13 aliemmo »

#2 - 02.10.2022 04:21
Aktif çatışma ortamı, Kasparov üyeleri ile çatışıyoruz. Tehtit olarak görülüyorsun, o yüzden vuruldun.

#3 - 02.10.2022 04:24
Bir daha bir çatışma ortamı gördüğünde vurulan adamların içine değil, dışına doğru koşarsan senin için daha iyi olur. Savunmam bu kadar.

#4 - 02.10.2022 04:28
Bir daha bir çatışma ortamı gördüğünde vurulan adamların içine değil, dışına doğru koşarsan senin için daha iyi olur. Savunmam bu kadar.

Aktif çatışma ortamı demişsin de biz rol yaparken gelip sıkmanız çatışma olmuyor dostum. Sizi fark etmemizi sağlayan şey zaten ateş açmanızdı ve garaja girdim. Eğer dm için sunucuda bulunuyorsanız yanlış adres. Oynayabileceğiniz bir sürü dm sunucusu var. Aktif rol dönen bir ortama ateş açacaksan ortamda sivillerin bulunabileceğini de hesaba katman ve adımlarını buna göre atman gerekir. İyi forumlar.

#5 - 02.10.2022 15:54
Savunma yeterli değil, karakter ceza alacak.