Konu: [01.10.22] Luciano Gravano - Luigi Barone  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2022 16:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luciano_Gravano @aliemmo / Luigi_Barone @Victory

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Krishan_Dhibar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC küfür / Fear RP / Hatalı /do kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Luciano, silah çekmeme rağmen fear uygulamıyor, yumruk atmaya devam ediyor.
Düştükten sonra saçma bir biçimde /do kullanmaya başladılar.
Açtıkları şikayete baktığımızda ise /pm üzerinden karakterlerimize "ibne" demiş.  😠  😦

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Fear-RP
Spoiler: GösterGizle

OOC Hakaret - Hatalı /do
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): valla ayip

#1 - 01.10.2022 16:48
Yani seninle ikili diyaloğa girip sana ibne demedim, sana veya arkadaşın için dediğimin kanıtı varsa atabilirsin. Silah mevzusunda da eğer silah çektiğin zaman sana fear uygulamamı istiyorsan silah çeker çekmez ateş etmeyeceksin silahı doğrultup fear uygulatacaksın. Ateş ettiğin zaman karakterim can havliyle kaçmaya veya saldırmaya devam edebilir bunda bir sorun yok. Fark ettiyseniz adamın silahı olduguna dair bir düşüncem yoktu, ben yumruk attıktan sonra silah çekti, herhangi bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum. Onaylı hood bölgesinde hoodumuzu 2 kişi bastığınızın kanıtını da kendin attığın için ayrı teşekkür ederim.  ::)
« Son Düzenleme: 01.10.2022 17:10 aliemmo »

#2 - 02.10.2022 10:33
@Victory En kısa zamanda savunma yapın.

#3 - 02.10.2022 22:10
Onaylı hoodda trolleyip, eski mevzuatları tekrardan açmanız sizin DM arayışında olduğunuzu gösteriyor. Toxiclemek yerine daha üsluplu ve mantıklı rollere uyum sağlayacağım.

Hatalı emote kullanımından kastın ne? B bölmemek için bu tarzda yazdım, o yüzden bir problem teşkil etmiyor.

Videoda da gördüğünüz üzere arkadaşım ile role devam ediyor bir hamle bile yapmıyorum. Birliğimiz onaylı hood olduğu halde kin yaparak eskilerden doğaçlama yaparak üstümüze gelip gece gece hooda olay çıkarmaya çalışıyor. Ne olursa olsun fear rp yapıp, çekingen rolü yapabilirdi rahat bir şekilde benimle konuşuyor onu alttan almama ragmen
« Son Düzenleme: 02.10.2022 22:21 Victory »

#4 - 03.10.2022 01:10
Eski mevzu diye bir şey yok dostum, o rolleri devam ettirecektim zaten. Oyuna birkaç gün girmemem, eski bir olay yapmaz.

#5 - 04.10.2022 17:42
Şikayet İncelendi.

Bir kişi size silah ile ateş ederken panikleyip yumruk atamazsınız, o anda panikleyip kaçmaya başlamanız gerekiyordu, fakat yumruk atmaya devam ettiğiniz için Luciano_Gravano adlı karakter Retarted RP sebebiyle ceza alacak.

@Victory PM'de çok büyük bir sorun gözükmüyor. Şikayet Kapatıldı.