Konu: Krishan_Dhibar ve Mai_Nakaya- Fear, retartedrp, illegal baskın kuralları.  (Okunma sayısı 589 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2022 05:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mai_Nakaya @haydR -  Krishan_Dhibar @doganay0781

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Luigi Barone   @Victory

[ b]Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:[/b] 04:30 / 1.10.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Hood Baskın Kuralları,
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu iki arkadaş birlik üyesi olan Luigi Barone'yi önce telefonda tehtid ediyorlar, konuşmak için aşağıya indiğimizde ise kışkırtıcı laflar ile karşılaşıyoruz. Hood bölgemizde fear rolüne girmiyorlar ve silah çekip ikimizi de düşürüyorlar. İllegal birlik üyesisin ve 2 kişi ile hood basamayacağını bilmen gerekir. Diğer arkadaş da ilginçtir ki sivil ve bir o kadar da hood basabilecek kadar illegal
Spoiler: GösterGizle

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bu da arkadaşımın ssi

Ek açıklamalar(varsa): Hood onaylı bir birliğin hood bölgesine giriyorsan bu tarz roller yapamazsın, fear kurallarına uygun rol yapman gerekir. Eğer o kadar rol bilmiyorsan bile elimde seni vurabilmek gibi bir insiyatif varken yakın dövüş brawl rolüne girdiysem silah çekmemen gerekir. İki kişi gelip hood basmak hele hiç olmaz. Arkadaşların retartedrp, hood baskın kuralı ihlali ve fearrpden ceza almasını istiyorum. Teşekkürler.

#1 - 01.10.2022 05:30
Şahitliğimi onaylıyorum. Onaylı hood bölgesinde fear rp yapmayarak üstüne üstlük ateş açarak kuralları çiğnediğini görüyorsunuz.

#2 - 01.10.2022 05:44
Khibar ile Luigi arasında konuşmalar oluyor, sonrasında konuya dahil ediliyorum. Luciano birden karakterime saldırmaya başlıyor.  Karakterimin üstünde silah var ve karşılık veriyorum. Baskın yaptığımızı iddia edemezsin. Sadece karşılık verdim.

Üstünde silahı olan birine saldırırsan karşılık alman çok normal bir durum. Yere düşüp silahımı kaptırmayı veya esir olmayı göze alamazdım.

ek olarak Krishan karakteri sivil değil(di), sen şikayeti açana kadar oluşumdan ayrıldı.
« Son Düzenleme: 01.10.2022 05:50 haydR »

#3 - 01.10.2022 12:36
hala savaş ortamı varmış gibi hareket edip, birliğimde bulunan arkadaşları kışkırtıyorsunuz.

bu tutumunuzdan vazgeçmelisiniz, trolleyerek ve birisine laf edip sonrasında vurulunca "rollü dm" dediğiniz mevzuatı gerçekleştirmeniz gerçekten abez kaçıyor.

#4 - 01.10.2022 12:49
Khibar ile Luigi arasında konuşmalar oluyor, sonrasında konuya dahil ediliyorum. Luciano birden karakterime saldırmaya başlıyor.  Karakterimin üstünde silah var ve karşılık veriyorum. Baskın yaptığımızı iddia edemezsin. Sadece karşılık verdim.

Üstünde silahı olan birine saldırırsan karşılık alman çok normal bir durum. Yere düşüp silahımı kaptırmayı veya esir olmayı göze alamazdım.

ek olarak Krishan karakteri sivil değil(di), sen şikayeti açana kadar oluşumdan ayrıldı.
6 Gündür sivil o halde böyle bir yalan atıp yönetimi kandırmaya çalışmanda üzdü
« Son Düzenleme: 01.10.2022 13:17 Soggymaster »

#5 - 01.10.2022 12:51

İlk defa olan bir şey değil savaş bitti hafratı doldurmadan gelip iki kişi hoodda yeniden kışkırtıyorsunuz

#6 - 01.10.2022 12:53

aslında bunlar içinde ayrı bir şikayet alıp cezanıda arttırabilirim o gün açacaktım şikayeti Jaiden ile konuşup anlaştık fakat daha seninle konuşmamış sanırım

#7 - 01.10.2022 16:51
Bu da arkadaşımın ssi

İbne??? :'(

Lütfen alakanız olmayan şikayetlere yorum atmayın, iyi forumlar.

#8 - 01.10.2022 17:19

aslında bunlar içinde ayrı bir şikayet alıp cezanıda arttırabilirim o gün açacaktım şikayeti Jaiden ile konuşup anlaştık fakat daha seninle konuşmamış sanırım
Bana herhangi bir konuşma gelmedi, dediğin şeyden bir bilgim yok.

#9 - 01.10.2022 19:40
Adı geçmeyen kişiler ileti atmazsa sevinirim, laf kalabalığına lüzüm yok.