Konu: [23.09.2022 Arina_Kate] Non RP-Retarted RP  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.09.2022 20:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arina_Kate @SamuelLogan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20:15 29.09.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İyi forumlar. Lojistik mesleğimi yaparken arkadaş üzerime üzerime sürmeye başladı, aracımdan duman çıkmaya başladı ve ben bu kişiye PM'den araç sürdürtmem yazdım. "Bak sen" diye cevap aldım ve daha yazmadım. Daha sonra dönüşte gişeden geçtim, arkamdan hızla geliyordu ve gişemden geçecekti ki birden gişem kapanınca aracı takla attı. PM'den "Allah'ın sopası yok değil" yazdım. Daha sonra Ocean Docks'a yaklaştım ve bir baktım birisi tırla bana sürekli çarpıyor. O kadar itici bir hareketki, hani bana gelse dese paramı ver hiç bir suçum olmadığı halde parasını verirdim. Böyle saçmasapan hareketlerle insanı oyundan soğutmaları cidden ne gereksiz bir hareket. Birde bakıyorumda adamın leveli 31. Şaka falan mı? Yazık gerçekten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılacağına eminim. Böyle saçma sapan şikayetlerle zamanını aldığım tüm ekipten ayrıca özürdilerim :)

#1 - 29.09.2022 20:42
Öncelikle selamlar, bu arkadaş ben düzgün giderken tam köşeyi dönecekken arabama vurdu sonra pm attı ooc tehdit etmektedir yanısıra bu zamana kadar bu şekilde hiçbir insana davranmadım bu arkadaş beni tehdit ettiği için yaptım hak ettiği için yaptım cezama razıyım ooc tehdit ettiği için bende şikayetçiyim saygılarımla...

#2 - 29.09.2022 20:56
Öncelikle selamlar, bu arkadaş ben düzgün giderken tam köşeyi dönecekken arabama vurdu sonra pm attı ooc tehdit etmektedir yanısıra bu zamana kadar bu şekilde hiçbir insana davranmadım bu arkadaş beni tehdit ettiği için yaptım hak ettiği için yaptım cezama razıyım ooc tehdit ettiği için bende şikayetçiyim saygılarımla...
PM'de attığım mesaj tehdit amaçlı olsaydı sizin turunuz sırada size birden fazla kez çarpabilirdim. İnanın bunu yapardım. Bir çok kez yanımdan da geçtin zaten sana ne çarpan oldu ne de başka bir şey. Ciddi olduğum zaman nasıl imla yapıyorsam o zamanda yapabilirdim ve senin derdin PM'den attığım mesaj değil gişede yaptığın kazadan dolayı turunun iptal olmasıydı. Birazcık doğru konuşabilirsen de alacağın cezaya katlanabilirsin. Hiç bir zaman kurusıkı olmadım inan bana tehditim gerçek olsaydı kendi ellerimle iptal ettirirdim turunu. ;)

#3 - 29.09.2022 21:08
Buradan beni kışkırtabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun dostum.Mesaj içeriğin ortada ben cezaya razıyım benim için sorun yok hak ettin yaptım dikbaşlı olup pmde racon kesmeseydin hiç uğraşmıyacaktım.İyi forumlar.

#4 - 29.09.2022 21:37
"Hak etti bende yaptım" gibi bir tutum olamaz. Eğer ki ihlal varsa kanıtlarınızla şikayet açmanız gerekiyor, cezayı kendiniz kesmeye çalışmanız değil. Karakter cezalandırılacak. Artı olarak şikayetiniz varsa yeni bir şikayet oluşturabilirsiniz.