Konu: [26.09.2022 - Deshaun_Bell] God Mode veyahut Bug Abuse şüphesi.  (Okunma sayısı 474 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.09.2022 21:05
En azından 30-40 fps alıyorum demiyor  :D :D

#12 - 28.09.2022 13:35
Şikayetle herhangi bir alakan bulunmuyor. Benim şikayetlere nasıl savunma yazdığım senide ilgilendirmiyor, bu yüzden alakan olmadığı  şikayete yazıp konuyu başka yere çıkartma. Sadece savunma için yazarsanız teşekkür ederim.

İyi forumlar.

#13 - 28.09.2022 14:08
Olay esnasında yanımda olan @Grimlock @Loreks @Elite isimli kişiler benim yerimede bir savunma yapmış. @Elite zaten olayı anlatmış. Oyunum buga giriyor fakat bundan hasar almıyor olabilirim, araba modumdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sürekli modpack değiştiriyorum. Herhangi bir alt tab veyahut başka bir şey atmıyorum gördüğünüz gibi. O kadar mermi yiyip yaralıya düşmemeye bende şaşırıyorum /karakter yazıp canıma bakıyorum zaten videoda görmüşsünüzdür. İzlemeyenler için tekrar atıyorum videoyu.
Video ;

Bu videoda
saniye 42'de gişeye giriyorum, belki bununda bir etkisi olabilir tam bilmiyorum. Herhangi bir çatışmaya dahil olmayan biri neden hile açsın? Muhtemelen araba modumdan kaynaklı. Arabadan indiğin an hasar verebiliyorlar.  Savunmam bu kadar. 

Lütfen başka bir şey yazmayın, şikayet sonuçlansın

#14 - 28.09.2022 18:08
Olay esnasında oraya yakındım ve @kypeexingoo tanıdığımdır severim sayarım, hile kullanacak kadar düşmedi bu bir. Bir ikincisi, God Mode kullanan biri olsaydı aramızda silahı ona verirdik. Aracı sürdürmezdik. Ayrıca God Mode kullansaydık şu zamana kadar aramızda hüsumet olmazdı çünkü hepiniz bir hileye karşı düşerdiniz. Şimdi mantıklı bir açıklama yap bana neden hile kullanalım bu birincisi. İkincisi adamın araba modu yüzünde buga girmesi onun suçu mu? Bunu nereden bilebilirdi?

#15 - 28.09.2022 18:20
Olay esnasında oraya yakındım ve @kypeexingoo tanıdığımdır severim sayarım, hile kullanacak kadar düşmedi bu bir. Bir ikincisi, God Mode kullanan biri olsaydı aramızda silahı ona verirdik. Aracı sürdürmezdik. Ayrıca God Mode kullansaydık şu zamana kadar aramızda hüsumet olmazdı çünkü hepiniz bir hileye karşı düşerdiniz. Şimdi mantıklı bir açıklama yap bana neden hile kullanalım bu birincisi. İkincisi adamın araba modu yüzünde buga girmesi onun suçu mu? Bunu nereden bilebilirdi?
Tüm kanıtları attık kanka açmaması  için sebep gözükmüyor daha fazla ileti atmayıp konuyu başka bir yere taşımayalım savunmanız bu kadar ise açıklanabilir.

#16 - 03.10.2022 16:10
şikayet aktif

#17 - 10.10.2022 01:03
sonuçlanabilir

#18 - 10.10.2022 14:05

#19 - 19.10.2022 05:44
Böyle bir hatayla karşı karşıya kaldığınız zaman oyun içerisinden rapor atmalı veya kendi yöntemlerinizle (arabadan inmek gibi) sorunu çözmelisiniz. Video içerisinde 5 dakika boyunca bu yollardan hiçbirine başvurmayıp arkadaşlarınızın gelmesini beklemek hatalı bir davranış. Deshaun_Bell adlı karakter Bug Abuse sebebiyle ceza alacak.