Şahitliğimi onaylıyorum, 2. ss bana ait. Arkadaşı maskeli şekilde deagle ile vuruyorum. 2 ss arasında 25 dakika gibi bir süre var. Vurulduğu zaman 8 saat boyunca silah kullanamayacağını bilmiyor sanırsam arkadaş
Ultra rol bilgisine sahip arkadaş mahallede sıkınca polisler mahalleye geliyor ve birçok arkadaşımız silahlarını kaybediyor
Bu konu hakkında ilerleyen sürelerde iade için bir şikayet açabiliriz, durumun netleşmesini bekliyoruz. Böyle arkadaşlar yüzünden gerçekden rol yapmaya çalışan insanlar bloklanıyor. Gerekli cezayı almasını ve bu hatasından ders çıkarmasını bekliyorum. Çocuk çocuk hareketlere gerek yok, ss ler herşeyi kanıtlar durumda.
Ekran görüntüleri bir şeyi ifade etmiyor, her hangi bir ihlal yaptığımı da düşünmüyorum. Ayrıca şikayet kuralları gereği kırpılmış, editlenmiş, üzeri çizilmiş vb. kanıtlar kabul edilmiyor.
OOC kin'i bırakıp adam gibi rol yapsınlar demişsin. "Adam gibi rol yapsınlar." Senden daha adam olduğumu düşünüyorum, SAMP geçmişime bakılırsa no-name heriflerle bir tutulacak bir insan değilim. Herkes istediğini demekte özgür.
Gereksiz laflara taviz yok, şikayetini açar geçersin. Tekrar dediğim gibi oynanmış kanıtlar geçersiz. İhlalde yapmadım. Şikayet iptal, yetkiliyi bekleyeceğim.