Konu: İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.09.2022 02:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oscar_Ross - @AliTR42 - Branson_Norris - @baranb

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoraflar da mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe terim - Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak-- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek
-
Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar bana küfür ediyorlar düzgün konuşmalarını söylüyorum ve daha sonra ic karakterimin ölmüş annesine küfür ediyorlar bende 2 sini dövüyorum sonra arkadaşlar car jack, fear rp, buny hop, rk ihlali, meslek çalışanına agresif rol.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Buny hop-
Yere düştükleri kanıtlar ve fear rp

https://streamable.com/1b0xpj ve burda hiç bir emoot vermeden aracımı çalıyorlar.
Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar bir çok ihlal yaptılar eklerde mevcut yüksek bir jail ve ceza verilmesini arz ediyorum bir arkadaş 24 seviye gibi bir şey bu seviyede bu davranışlar çok kötü daha önce troll den 750 dakika yemiş onun gibi bir ceza verilirse 2 sine sevinirim ve 2 arkadaşında ck hakkını istiyorum ic karakterim ölmüş annesi hakkında çok dikkatlidir ve çok kötü bir durum yaşadı ck hakları verilirse ve jail alırlarsa sevinirim

#1 - 25.09.2022 02:33
Diyer arkadaşında 97 saati var yetersiz oyuncu profilinden de yasaklanmasını istiyorum ck haklarınıda talep ediyorum
Arkadaş silah emoot'u vermiş sivilken böyle bir emoot veremez.
« Son Düzenleme: 25.09.2022 17:09 Muratcan929 »

#2 - 25.09.2022 13:34
@baranb @AliTR42 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#3 - 25.09.2022 17:02
Ben sadece anlık sinirle ananızı diye bi kelime kullandım, onuda daha sonra düzelttim. Türkçe terim kullandığım için özür dilerim, daha hiç jailim yok. Benim troll gibi bi amacım da yoktu zaten. Oyuna yeni başladım sadece arkadaşımla şakalasıyordum ve siz geldiniz.

#4 - 25.09.2022 17:11
Ben sadece anlık sinirle ananızı diye bi kelime kullandım, onuda daha sonra düzelttim. Türkçe terim kullandığım için özür dilerim, daha hiç jailim yok. Benim troll gibi bi amacım da yoktu zaten. Oyuna yeni başladım sadece arkadaşımla şakalasıyordum ve siz geldiniz.
Yeni başladım diyorsun ve nerdeyse 100 saat gibi bir süren var bu oyunda 100 saat de yeteri kadar bilgi toplamış olman lazım, yere düştükten sonra fear rp yapman yere düştüğün için tekrar saldırmaman buda rk ihlaline giriyor dostum gerektiğini bildiğinden eminim yönetimi kandırmaya çalışma.
« Son Düzenleme: 25.09.2022 17:45 Muratcan929 »

#5 - 25.09.2022 21:32
Branson isimli arkadaş oyunda aktif pm atmama rağmen cevap vermiyor sonuçlana bilir.

#6 - 26.09.2022 07:28
Karakterler yasaklanmış şikayet kapatıla bilir.

#7 - 26.09.2022 11:27
Yasaklı karakterler, arşiv.