Konu: [24.09.2022 23.25] Liviana Spinelle @Ranedal - Copbait  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.09.2022 00:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Liviana Spinella @Ranedal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arthur Chapman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.09.2022 23.25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Copbait

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gördüğünüz üzere bir ihtar veriyoruz çünkü öncesinde kendisi farları kapalı bir şekilde seyahat ediyordu. İhtar ardından çıkıyoruz ve kendisi çıkıyor fakat çıkışı tamamı ile polisin peşine düşmesini amaçlayan tarzdan bir çıkış, sirenler yansa da umursanmıyoruz ve küçük bir kovalamaca başlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/jtfwd1

Ek açıklamalar(varsa): Bu şikayet ile kötü bir niyetim yok fakat sunucudaki anlık oyuncu düşüşüne rağmen bu tarz sürücülerden azalmaması ve resmen fear-rp'den bihaber sürüş gerçekleştirmeleri aşırı derecede yorucu ve biz PD oyuncularının sosyal rollerini etkiler nitelikte oluyor. Sadece devriyeye zaman ayırabilen arkadaşlar var ve bu sırada sosyal, sivil rollerine dönemiyorlar, dolayısı ile beklentileri daha çok bu ortamlarda oluyor ve devriyelerde bu tarz rolleri yapıp vakit geçirmek istiyorlar fakat bu tarz tutum sergileyen sürücüler yüzünden gerçekten de tüm günümüz Sultan, Elegy ve Jester kovalamak ile geçiyor

#1 - 25.09.2022 04:15
Öncelikle Copbait ile ilgini bir şey yok, farlarımı açmamı istiyorsun ve dediğini yapıyorum. Amacım seni peşime takmak olsa farlarımı yakmazdım. Orada hızımı alıyorum ve senin yanından hızlı bir şekilde geçiyorum, yoluma devam ediyorum. Peşime takıldığını sonradan gördüm ama aramızda çok fark olduğu için durmayı gereksiz buldum. Copbait ile ilgili bir şey göremedim. Sonuçlanabilir.

#2 - 25.09.2022 13:32
Sorun yok, rolde tutabilirsiniz.