0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne sobeiti dostum ortalığı yaygaraya vermeyelim, oyuna girinde oynayalım he cuuuz? ASLAN KARDEŞLER
kanka sen girmedigin icin bilmezsin 5 10 kisi tum birliginizi dusurduk zakhaev abinide bi güzel konuğum yaptim hadi kapatin birligi bu kadar rezil oldugunuz yeter utanma olur insanda
Alıntı yapılan: aynenoyleaynen - 20.04.2023 04:18kanka sen girmedigin icin bilmezsin 5 10 kisi tum birliginizi dusurduk zakhaev abinide bi güzel konuğum yaptim hadi kapatin birligi bu kadar rezil oldugunuz yeter utanma olur insandabes on kisi tum birligi dusurmeniz cok ekstrem bir durum degil, bizde sizi bes on kisi dusuruyoruz aslan kardesim ✌️
Alıntı yapılan: creditcard - 20.04.2023 04:39Alıntı yapılan: aynenoyleaynen - 20.04.2023 04:18kanka sen girmedigin icin bilmezsin 5 10 kisi tum birliginizi dusurduk zakhaev abinide bi güzel konuğum yaptim hadi kapatin birligi bu kadar rezil oldugunuz yeter utanma olur insandabes on kisi tum birligi dusurmeniz cok ekstrem bir durum degil, bizde sizi bes on kisi dusuruyoruz aslan kardesim ✌️savasin ilk 1.5 gununde kalma ss knk savasin ilk gunlerden cikan hasat
Alıntı yapılan: aynenoyleaynen - 20.04.2023 04:44Alıntı yapılan: creditcard - 20.04.2023 04:39Alıntı yapılan: aynenoyleaynen - 20.04.2023 04:18kanka sen girmedigin icin bilmezsin 5 10 kisi tum birliginizi dusurduk zakhaev abinide bi güzel konuğum yaptim hadi kapatin birligi bu kadar rezil oldugunuz yeter utanma olur insandabes on kisi tum birligi dusurmeniz cok ekstrem bir durum degil, bizde sizi bes on kisi dusuruyoruz aslan kardesim ✌️savasin ilk 1.5 gununde kalma ss knk savasin ilk gunlerden cikan hasatkac tane 1.5 kanka, dusmemek icin oyuna girmediginden uzak kalmissin olaylara 👅