Konu: Connell_Cunningham - DM  (Okunma sayısı 274 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.09.2022 19:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Connell_Cunningham

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Kenny_Western

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19:36 23/09/2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak[/b]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İş arıyordum barlarına gittim daha sonra arkadaş agresif rol yaptı, küfür etti dedim niye küfür ediyorsun vs vs ardından /me den yumruk sıktı kovaladılar arabaya atlayınca ateş açtı düşürdü beni sırf bağırark sikti dediiğim için bu olaylar oldu

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): ek birşey yok.

#1 - 23.09.2022 19:59

bide burda küfür ettin diyor sıktık diyor, kendileride yaptığı hatayı kabulleniyorlar

#2 - 23.09.2022 20:12
Merhabalar değerli yönetim, supportlar öncelikle  savunmamızı Connel_Cunningham @Forza_g yerine yapacağımı belirtmek istiyorum, arkadaşın kural ihlali yaptığı ekran görüntüleri ; https://www.hizliresim.com/bjkdbw7 , https://www.hizliresim.com/3uf41g4 , https://www.hizliresim.com/gzl0qow

Arkadaşın yaptığı kural ihlallerini listeledikten sonra savunmamıza devam etmek istiyorum ; Fear RP, Aktif rolde /b Bölme, Bunny Hopping, Yönetimi Kandırmaya Teşebbüs, Fail RP

Evet, savunmama devam ediyorum. Arkadaş reklamımdan telefon aracılığıyla bana ulaştı ve barmen olmak istediğini söyledi ücretleri vesayre sordu yaklaşık 15 dakika kadar konuştuk, en sonunda vazgeçip birşeyler diyince sinirlendik ve iki kişiydik bende **Rolde** küfür ettim ve, bardan çıktık. Çıktığımızda arkadaş bize birkaç yumruk attı yanlışlıkla yapmıştır diyip takmadık, arkadaş hafif uzaklaştı ve bağırarak bize küfür etti bizde emotelerimizi atıp koştuk ve saldırdık. Arkadaş Bunny Hop yaparak bizden kaçmaya devam etti fakat biz aksine normal koşmaya devam ettik ve aracına kaçınca arkadaşımda emotesini verip ateş etti ve öldüğünde /b den direkt olarak "dm?" yazdı, arkadaşımla kalktığında yapacağı rolü merak ettik ve kalkmasını bekledik, kalktığında yapacağı rolü merak ettik ve kalktığında fall vesaire atmadı dümdüz ayakta durdu ve orada çok güldük, kendi aramızdada konuştuk chatten hiçbir rol sergilemedi vurulmuş şahıs, daha rol tamamlanmadan foruma koşup şikayet açmış bize.

#3 - 23.09.2022 20:13

bide burda küfür ettin diyor sıktık diyor, kendileride yaptığı hatayı kabulleniyorlar

Yaptığımız bir hata değil dostum, YouTube'da rol öğreticileri var, izlemeni tavsiye ederim.

#4 - 23.09.2022 21:34
Şunuda belirtmek isterim bir daha DM üzerinden şikayet açacaksan /hasarlar komutunu incelemeni tavsiye ederim.

#5 - 23.09.2022 23:47
silah alıp her küfür eden sıkacam bende o zaman bu dm değilsie :D kendim utandım bunu yazarken siz utanmadınız mı kardeş? hasarlara ne gerek var videoda belli ateş ettiğiniz düştüğüm emoteler roller vs vs pm ler onun için boş yapmaya gerek yok savunmayı bitirdiyseniz admin bakıversin kg.

#6 - 23.09.2022 23:50

Yaptığımız bir hata değil dostum, YouTube'da rol öğreticileri var, izlemeni tavsiye ederim.

senin yaşın kadar benim oynamışlığım var youtubede hard rp medium rp nasıl yapılır diye yaz bir ton video var onları izle en azından low rp yaptığını anlarsın kendine çeki düzen verirsin ne kadar eziksiniz, burası gun rp mi yoksa rp mi?

#7 - 24.09.2022 00:35
Öncelikle üslubuna çeki düzen ver, yaşını bilmediğin insanlarla da böyle konuşma, haksız olduğumuzu düşünüyorsan bırak yetkililer işini yapsınlar dostum.

#8 - 24.09.2022 17:24
Öncelikle üslubuna çeki düzen ver, yaşını bilmediğin insanlarla da böyle konuşma, haksız olduğumuzu düşünüyorsan bırak yetkililer işini yapsınlar dostum.
boş yapma low rp

#9 - 24.09.2022 19:17
Şikayet incelendi. Mekanınızın önünde küfürleşme olmuş. Daha sonrasında silah çekip vurmuşsunuz fakat her küfür edene silah çekip vuramazsınız. Connell_Cuningham DM sebebiyle cezalandırılacak.

@vasilev Kullandığınız üslup sebebiyle forumdan uyarı alacaksınız.