Konu: [21.09.2022] Chester Mount, İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 245 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.09.2022 03:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chester Mount - @Mirmanu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tretyakov Mikhaylov, Sov Pedrova, Nick Beckett

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.09.2022, 00:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal bir kişi ne olursa olsun, polise başka bir illegali ihbar edemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Soygun yaptığım esnada iki arkadaş beni görmüş, peşimden geldiler. Apartmanda soyduğum eve girdik. Chester Mount ile kavga ettik yere düştüm. Arkadaşı başımda beklerken Chester karakteri sicili olmasına rağmen polisi arayıp beni ihbar etmiş. Polisler geldi, karakterim tutuklandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/Rvho55UwP0cp - https://prnt.sc/kJ8e3tI-dsBE - https://prnt.sc/9vrTpS6bvDAG

Ek açıklamalar(varsa): Sorun burada tutuklanmam değil, olması gereken rolün doğru şekilde yapılmaması yani kişinin illegal olup beni ihbar etmesi. Rolü farklı şekillendirebilirdik ve belki de daha güzel olabilirdi. İllegal olduğunu bilmiyordum PM üzerinden iyi geceler eğlendim bile yazmıştım ama üzdü  :'(

İlk suç kaydı olduğu için sicilin silinmesi mümkünse silinmesini istiyorum.

#1 - 21.09.2022 11:53
Akşam detaylı savunma yaparım.

#2 - 21.09.2022 18:05
Her sicili olanın illegal sayıldığını düşünmüyorum, nasıl sicili olmayanlar illegal olabiliyorsa. Sicil aylar öncesine ait ki her sicili olanın illegal sayılması mantıksız. Herhangi bi' birlikte falanda rol yapmıyorum, zaten şikayet açarken birlikte olmadığımı görmüşsündür. Ek olarak geçenlerde açılan illegal kural ihlali şikayetindende bir sorun olmadan aklanmıştım. Aklanmasam bu role kalkışmazdım zaten, iyi günler dilerim.
Bahsettiğim şikayet ; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=137159.msg889650#msg889650
« Son Düzenleme: 21.09.2022 18:19 Mirmanu »

#3 - 21.09.2022 19:27

Diğer şikayetlerde mutlaka bu konu vardır diye girip araştırdım, bunlar çıktı karşıma. Fazlası var mı, yok mu bilmiyorum yeterli geldi bana konunun anlaşılması için.

En alttaki görsel oyundan chat'e /soru üzerinden yazdım. İstenirse videosu var. Soru şuydu: Bir kişinin sicilinin olması eski ya da yeni tarihte onu direkt illegal yapıyor doğru mu, polisle iletişim kuramaz? Gelen cevap ByRevenge tarafından Evet cevabı oldu. Onu etiketlemiyorum gerek yok.

Senin şikayetin ile alakalı yetkilinin verdiği karara yorum yapamam. Ben bu şekilde biliyorum. Dediğim gibi rolün yanlış ilerlemesine sebep oldu ve sicilimin olmasına yol açtı durduk yere. Bir sonraki suçumda avukattan indirim talep edemeyeceğim ve fazladan bekleyip mağdur olacağım.

Düzenleme: Yetkili arkadaş sonuçlarken doğru olan şeyi, olması gerekeni de söylerse seviniriz. İki taraf için de iyi olur. Doğrusunu öğrenmek isteriz.
« Son Düzenleme: 21.09.2022 19:40 Nogitsune »

#4 - 21.09.2022 20:07

Diğer şikayetlerde mutlaka bu konu vardır diye girip araştırdım, bunlar çıktı karşıma. Fazlası var mı, yok mu bilmiyorum yeterli geldi bana konunun anlaşılması için.

En alttaki görsel oyundan chat'e /soru üzerinden yazdım. İstenirse videosu var. Soru şuydu: Bir kişinin sicilinin olması eski ya da yeni tarihte onu direkt illegal yapıyor doğru mu, polisle iletişim kuramaz? Gelen cevap ByRevenge tarafından Evet cevabı oldu. Onu etiketlemiyorum gerek yok.

Senin şikayetin ile alakalı yetkilinin verdiği karara yorum yapamam. Ben bu şekilde biliyorum. Dediğim gibi rolün yanlış ilerlemesine sebep oldu ve sicilimin olmasına yol açtı durduk yere. Bir sonraki suçumda avukattan indirim talep edemeyeceğim ve fazladan bekleyip mağdur olacağım.

Düzenleme: Yetkili arkadaş sonuçlarken doğru olan şeyi, olması gerekeni de söylerse seviniriz. İki taraf için de iyi olur. Doğrusunu öğrenmek isteriz.
Kusura bakma dostum, rolü etkilemiş olabilirim. Ama yaptığın bug hakkında konuşalım, eğer rolün bu kadar etkilendiğinden şikayetçiysen elinde paket gözükmeden arabaya koymaya gitmene ne demeli? Gerçekten yerimde olmayan biri mağdur olduğunu düşünür, rolü falan düşündüğünü zannetmiyorum açık arayıp şikayet açmışsın. Emin ol bug yaptığınında ssleri bende bulunuyor, bu kadar "rol yapmayı" düşünen birisinin soygun yaptığını belli etmemek adına bug kullanması garip. Şikayetin ana konusuna gelirsek niye ihbar verdiğimi açıkladım, öbür şikayette aklandığımdan dolayı bir ihlal yaptığımı düşünmediğimden ihbar verdim. İhbar vermemde de bir sakınca görmüyorum. Eğer ihlal yapacağımı bilseydim yanımda ki sivil olan kişiye aratırdım değil mi?

#5 - 21.09.2022 23:17
Merhabalar, şikayet detaylıca incelendi.

Normal şartlarda herhangi bir illegal birliğe mensup olmayan ancak bir hata ile IC sicili olan karakterler için istisnalar tabii ki olabiliyor. Fakat buradaki duruma bakılacak olursa, @Mirmanu ilk defa şikayet almamış ve öncekinde aklandığı için bu tür rollere devam etmiş. Chester Mount karakteri için son kez inisiyatif sağlanacak.

Ek olarak, son iletide belirtilen bug olayı ile ilgili, her şikayetin kendi içinde değerlendirmeye alınmasıyla beraber @Nogitsune oyuncusu için yeni bir şikayet açma hakkınız var. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 22.09.2022 01:34 Magician »