Konu: Omar_Zane, Fear RP ihlalı - BUG abuse  (Okunma sayısı 196 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.09.2022 22:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Omar_Zane @ezker37

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP ihlali, Bug abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hoodumuzda afk duruyorduk birden bu arkadaşı birlik aracı olan huntleyimizn içinde gördüm inmesini söyledim, düz kontak yaptığı belliydi yanındada bir arkadaşı motorla bekliyordu. Düz kontak belli olmaması için /aw ile birşeyler yazmış ve üzerindeki emoteyi tamamen yok etmişti. Sonrasında inmek ve Fear RP yapmak yerine gördüğünüz gibi düzkontağı başarılı olduğu gibi huntleyimizi kaçırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/925690475422318643/1021864833634799656/samp_20_09_2022_22_14_06.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/925690475422318643/1021864834066825257/samp_20_09_2022_22_14_07.png

Ek açıklamalar(varsa): Oyuncunun yetersiz bir profile sahip olduğunu düşünüyorum. Gerekli işlemler yapılabilir, bile isteye yapılan bir ihlal ortada gördüğünüz gibi. Asıl karakterinin hileden ban yediğini göz önünde bulundurmakta fayda var profili için.

#1 - 20.09.2022 22:35
@ezker37 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#2 - 20.09.2022 22:37
/Aw den herhangi birşey yazılmamış, o araç çalışmış emotesi sistem veriyor. Sen in dedikten 3 saniye sonra zaten araç açılıyor hepsi bu. Ban yiyen Omarr, açtığım karakter Omar aynı profil değiller. Loglardan sürelere bakılabilir, yönetimi kandırmaya bir şikayet olduğundan şüpheliyim. İyi roller dilerim.

#3 - 20.09.2022 22:37
/Aw den herhangi birşey yazılmamış, o araç çalışmış emotesi sistem veriyor. Sen in dedikten 3 saniye sonra zaten araç açılıyor hepsi bu. Ban yiyen Omarr, açtığım karakter Omar aynı profil değiller. Loglardan sürelere bakılabilir, yönetimi kandırmaya bir şikayet olduğundan şüpheliyim. İyi roller dilerim.

Onaylı bir hood bölgesinde neden araç kaçırırken yakalandığınız sırada Fear RP yapmak yerine, araç açıldıktan sonra bölgeden uzaklaşmayı tercih ettiniz?

#4 - 20.09.2022 22:38
Sslerde bug abuse ile ilgili birşeyler görünmüyor. Olsa bile bug abuse yaptığımız yok. Eğer kanıdın varsa atarsın. Fear rp'ye gelirsek, soru'dan şey sordum onaylı hood'un içinde araba çalabilir miyiz diye ve bana gelen cevap; roller hatasız ise çalabilirsiniz, dedi. Savunma bu kadar.

#5 - 20.09.2022 22:39

Onaylı bir hood bölgesinde neden araç kaçırırken yakalandığınız sırada Fear RP yapmak yerine, araç açıldıktan sonra bölgeden uzaklaşmayı tercih ettiniz?
Adminim şahıs son saniyelerde geldi ve geldikten 3 saniye sonra araç çalıştı, başta gelseydi tabiki dururduk ama son saniyelerde geldi.

#6 - 20.09.2022 22:39
Rol yada emote bile düşmedi chatime orada duruyordum gözümün önünde sadece bindi ve duzkontak yapmaya başladı arkadaşın, Bunu karşısında Birlikte yamalı olan birisinin yanında yapıyor, sonuçlanabilir savunması bu kadarsa.

#7 - 20.09.2022 22:40
Sslerde bug abuse ile ilgili birşeyler görünmüyor. Olsa bile bug abuse yaptığımız yok. Eğer kanıdın varsa atarsın. Fear rp'ye gelirsek, soru'dan şey sordum onaylı hood'un içinde araba çalabilir miyiz diye ve bana gelen cevap; roller hatasız ise çalabilirsiniz, dedi. Savunma bu kadar.
Bu şekilde dönüşü bende aldım aynı şekilde, biz arkadaşın Aşağı in komutundan hemen sonra araç otomatik çalıştı zaten, hemen karakterim araç ile topukladı.

#8 - 20.09.2022 22:42
Rol yada emote bile düşmedi chatime orada duruyordum gözümün önünde sadece bindi ve duzkontak yapmaya başladı arkadaşın, Bunu karşısında Birlikte yamalı olan birisinin yanında yapıyor, sonuçlanabilir savunması bu kadarsa.
Hiçbir aktif oyuncu yoktu, herşey o son saniye oldu. Sen arabadan in dedin, hemen peşine motosikletli biri ön kaldırarak yanından geçti başka hiçbirşey yok kaçtım zaten.

#9 - 20.09.2022 22:43
Ekran görüntüleri incelediğinde düzkontağın son saniyesinde gelindiği belli oluyor fakat yine de uyarmakta fayda var. Onaylı hood bölgesinde bu gibi girişimlerin sonucunda karakteriniz IC olarak ağır yaptırımlar alabilir veyahut kural ihlallerinde caydırıcı cezalar alabilir.

Omar karakterinin düzkontak sırasında zaman kazanmak için "Nedenki?" yazıp, dediğiniz gibi son saniyeleri daha da uzatarak Fear RP yapmak yerine karakteri oyalamaya çalışmakla geçirmiş. Bu rolü yapmak yerine Fear RP yapmanız gerekirdi.

Omar karakteri Fear RP kapsamında cezalandırılacak, yukarıdaki birinci satırda yazan mesajın büyük boyutlu ihlallerinde karakterlerin onaylı hood bölgesinde korku rolü yapmadıkları taktirde CK hakları FM tarafından birlik yöneticilerine teslim edilebilir, daha dikkatli olun. İyi roller.