Beni siz vurmadınız, GOD açan bir oyuncuya düştüm ve kendisi 3 dakika sonra ban yedi. O sırada şikayet açıyordum, etrafımda olan tek oyuncu renaxtı kendisine de dedim.
AFK taklidi falan yapmadım, beni vurduğunu iddia eden varsa videosunu atabilir. Ben sizin tarafınızdan vurulmadım, hile açan oyuncuya düştüm kendisi de yasaklandı.
Alt tabda şikayet açmaya döndüm, kendisi hemen yasaklandı sonrasında yetkili kişiye kanıtları göndermesi adına arkadaşa kanıtlarımı ulaştırıp PC başından da ayrıldım. Şikayeti açan arkadaşların hiç birisi tarafından düşürülmedim yani.
Şikayeti de inceleyebilirsiniz:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=137126.msg889356#new@Hammerlein Hile açan kişiyi yasakladı. Ben de o bölümden sonra bütün kanıtları arkadaşıma gönderdim, gerekli kişiler de cezalarını aldı.
Sizinle herhangi bir rolüm olmadı, sonradan gelip AFK kişi ile role girmeye çalışmışsınız.
-Karakterim 14:51'de hile kullanıcısına düşüyor, kanıtı:
-Jamal karakteri (GOD açan şahıs) 3 dakika sonra yasaklanıyor.
Aldığınız kanıtlarda da görüldüğü üzere saat 15:10 - 14 50'de hileye düştüm, size değil. Hile yasaklanınca da diğer kişiye şikayet açmak adına foruma yöneldim.
Ben hileye düştüğümde hiç biriniz yoktunuz. Karakterim 14 50'de vurulmuş. 20 dakika boyunca neden gelmenizi bekliyim?
Ek olarak
@WulqueN ve
@halilgls kişiyi vuruyoruz demişsiniz, azıcık delikanlı olun. Beni siz vurmadınız, burada yönetimi kandırmaya çalışmayın.