Konu: Vartavar Karapetyan ihlaller zinciri  (Okunma sayısı 477 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.09.2022 16:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Vartavar Karapetyan @Sidelya

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Video kanıt.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Video kanıt.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Mix ve bug abuse.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kişi ilk önce hile kullanan bir kişi ile büyük ihtimalle discordda seste olduğu bir oyuncuyla iletişim halinde, pd'nin onu tutuklaması için araca kapı önüne hileci arkadaş yaklaştığı an çıkıyor ve araca binip hile ile oradan uzaklaşıyor. Sonrasında klavye azizliğimi dersin ki Sidelya araçtan düşüyor ve hızlıca kovalamaca esnasında araca geri binmek için, oyunun kendi sistemi haricinde /fall kullanarak hızla ayağa kalkıp araca biniyor. Fazla kelama gerek yok, herşey kanıtta belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://streamable.com/6hvay2     Video'da görülen 0.05 ve 00.015 arası, MİX. Video'da görülen 00.21 ve 00.29 arası,BUG ABUSE. /fall kullanarak ayağa hızlıca kalkıyor.

Ek açıklamalar(varsa):Gerekli işlemin uygulanması.

#1 - 19.09.2022 17:30
Vartavar Karapetyan Sidelya'nın forum mutesi olduğundan dolayı ben atıyorum.

Merhaba, öncelikli olarak Mix, discord sesi tarzında bir suçlamada bulumuş şikayeti açan kişi nasıl bir kin kaptıysa didik didik her yerden arayıp kendi yaptıkları ihlalleri, benim yaptığımı öne sürüp seslide mixing yaptığımı öne sürmüş. Platformda dönen mix, videolar silsilesiyle yakından uzaktan alakam yok, rolümü yapıp çıkıyorum.

Market caddesinde Vertaim adlı karakter ile gezerken Jackie Catteno (şikayeti açan kişinin alt karakteri) ile role giriyoruz. Ardından ne hikmetse 20 tane polis arabası arkama takılıyor. Bu sırada ekran görüntülerinde görünen numara nerede olduğumu soruyor, bende olduğum yeri söylüyorum. Ondan sonra kovalamaca başlıyor ve beni yakalatmak için; Üst kısımda bahsettiğim Jackie Catteno'nun ana karakterinde bulunan oluşumdan arkadaşları Sanchez motoru ile bana çarpıyor ve yakalatmaya çalışıyor.

Olay ilerlerken hastanenin arka çıkışından çıkıp Vice Cafe'ye gidiyorum ve orada saklanıyorum. Beni yakalatmaya çalışan kişiler Vice Cafeye giriyor, benim girdiğimi görmeyen polisler direkt olarak Vice Cafe'yi basıyor ve oradan kaçıyorum.

Bu sırada benimle birlikte olan Vertaim Zabunyan ve kovalamaca öncesinde Sms ile yerimi belirttiğim Chad karakteri Market Caddesi üzerine geliyor. Chad'ın arabası olan Banshee ile beni kaçırtıyorlar.

Savunma bu kadar, kanıtları paylaştığım. Şikayeti açan istediği şeyleri yazıp, seneryo üreterek başrole kendini koyup oynasın. Bu dakikadan sonra tüm hayatını bir kenara bırakıp benim hakkımda milyonlarca şikayet açabilir. Diğer şikayetler referansımdır, altına yazdığım tüm şeyleri yazmama gerek yok.
« Son Düzenleme: 19.09.2022 17:33 Rionlys »

#2 - 19.09.2022 17:44
Diyoloğa girmeyeceğim, kanıt niteliği taşıyan paylaştığım videoda herşey net, görülmekte. Chad kaçırmıyor seni, banlanan (hile kullanan) kişi kaçırıyor. Vice Cafe vb. olaylarla alakam yok. Sadece alt karakterimle market caddesi civarında rol yaparken kişiler yanıma yanaştı, bende rolümü yaptım. Sonrası veya öncesi hakkında bir alakam yok. Savunman bu kadarsa sonuçlanabilir.

#3 - 20.09.2022 10:18
@Vortex Kanıtınızı güncelleyin.

#4 - 20.09.2022 13:16
Tabii.

#5 - 22.09.2022 03:44
Şikayette gerçekleşen çatışma ve rolleri gerçekleştiği esnada izledim. Sonucunda bir karakteri banladık ve pek çok karaktere ceza/uyarı verdik.
Tekrar ceza verilmeyecek.
« Son Düzenleme: 22.09.2022 03:52 Manwe »