Konu: illegal ihbar kuralı ihlali  (Okunma sayısı 227 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.09.2022 01:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brayson_Hudson - @Undreast / Chester_Mount - @Mirmanu / Braxton_Pearson - @eoksuz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vincenzo_Stefano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: illegal arkadaşlar başka bir illegali şikayet ederek kural ihlali yapıyor.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: kişiler silahlı adam görünce ihhbar ediyor ama kendileri de illegal :)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1021137237955580024/1021138909914222602/unknown.png - https://media.discordapp.net/attachments/1016719685988913272/1021178631285907476/unknown.png?width=909&height=478

Ek açıklamalar(varsa): kişilerin ağır şekilde ceza almasını istiyorum hepsinin ic sicili var hepsi illegal işe bulaşmış hepside braxton birliğine üye.

#1 - 19.09.2022 01:05
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşlar illegal olmasına rağmen IC olarak polise şikayet ediyorlar.

#2 - 19.09.2022 01:27
Öncelikle merhabalar, yanımda ki arkadaşların niye şikayet edildiğini anlamadım, ihbarı veren kişi benim. Market caddesinde üzerinde shotgun ile elini kolunu sallaya sallaya gezmene göz yummam mantıklı olmazdı. Ayrıca Braxton birliği gibi bir birliğede üye değilim, sanırım iyi bakmamışsın. Attığın sslerde de arkadaşların "Bırakalım adamı." dediği gözükülüyor, ihbarı veren kişi benim illegal birlikte falan bulunmuyorum. Karakterimle de illegal role falan girmiyorum. Girsem bile son haftalarda Manifesto'nun bir iletisinde "İllegal üyeler de başka bir illegal üyeyi ihbar edebilir." yazısını gördüm, ve buna göre rolümü ilerlettim, tekrar dipnot geçiyorum karakterimle illegal rollere girişmiyorum. Bir birliktede değilim zaten.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 19.09.2022 02:00
Öncelikle merhabalar, yanımda ki arkadaşların niye şikayet edildiğini anlamadım, ihbarı veren kişi benim. Market caddesinde üzerinde shotgun ile elini kolunu sallaya sallaya gezmene göz yummam mantıklı olmazdı. Ayrıca Braxton birliği gibi bir birliğede üye değilim, sanırım iyi bakmamışsın. Attığın sslerde de arkadaşların "Bırakalım adamı." dediği gözükülüyor, ihbarı veren kişi benim illegal birlikte falan bulunmuyorum. Karakterimle de illegal role falan girmiyorum. Girsem bile son haftalarda Manifesto'nun bir iletisinde "İllegal üyeler de başka bir illegal üyeyi ihbar edebilir." yazısını gördüm, ve buna göre rolümü ilerlettim, tekrar dipnot geçiyorum karakterimle illegal rollere girişmiyorum. Bir birliktede değilim zaten.

Yanındaki arkadaşların bir ihlal olduğunu görüp seni durdurmuyorsa onlar da yardım ve yataklık ediyor demektir. Şikayeti oluşturduktan sonra birlikten çıkman da ayrı bir tuhaf, yazmak istedim. İyi forumlar.

#4 - 19.09.2022 02:11

Yanındaki arkadaşların bir ihlal olduğunu görüp seni durdurmuyorsa onlar da yardım ve yataklık ediyor demektir. Şikayeti oluşturduktan sonra birlikten çıkman da ayrı bir tuhaf, yazmak istedim. İyi forumlar.
Ne diyon kanka? Birliğe dahil olduğumun en ufak kanıtını ortaya dök ban yemeye okeyim  :D Kendi hayal dünyanda yaşıyorsun herhalde. Gerçekten ceza aldırmak için kırk taklalar atıp yalan söylemene gerek yok, bu bir oyun ihlal yaptığından dolayı şikayet açtım. Bana kinlenmene gerek yok.

Ek olarak; şikayeti inceleyen yetkili karakterime baktığında İngiltere'li, çıktığı iddia edilen birlikte UK çetesi olduğundan hemen kanaat getirmesin. Güzel denk gelmiş yalan yok, zaten ingiliz rolü yapıyorum ama bahsi geçen birlikte hiçbir şekilde rol yapmadım rol ortamlarında dahi bulunmadım bile. O birlikte olduğuma dair bir kanıt varsa karakterimin yasaklanmasına da okey olduğumu üstteki yazı da söyledim zaten. Arkadaşlar bir şeyler sallıyor ama anlamadım bende  :manifdog
(gerekirse loglar incelenebilir)
« Son Düzenleme: 19.09.2022 02:17 Mirmanu »

#5 - 19.09.2022 02:34
Ayrıca bu konuyla alakası olmayanlar niye şikayet açıyor, ileti atıyor? İstiyorsanız Satır'ı çağırın o da ileti atsın, birliğe değil oyuncunuza şikayet açtım arkadaşlar haberiniz olsun.

#6 - 19.09.2022 09:18
Arkadaşınız market caddesinde üzerinde shotgun ile koşuyor, Mirmanu'nun attığı ekran görüntüsünde görüldüğü üzere illegal üyeler başka illegal üyeleri ihbar edebiliyor. Chester Mount karakteri "Braxton" birliğinde hiçbir zaman bulunmadı, yardım ve yataklıkla alakalı ne anlatmaya çalıştığını anlayamadım. Lütfen iletilerinizde  " :)" atıp kendinizi tatmin etmek yerine daha açıklayıcı ve anlaşılır cümleler kurmaya özen gösterin.

#7 - 19.09.2022 11:53
Chester Mount için yeterli savunma, Braxton Pearson için yetersiz kanıt. Bryson Hudson karakteri ise Polise Sığınma kapsamında cezalandırılacak. Yakın zamanda sonuçlandırılan bir şikayetten alıntı yapayım, ihbar ile ilgili konuya bir açıklık getirelim:

Yukarıda bahsi geçen ihbar hattı konusu ile mevcut şikayetin bir alakası yok. Bahsettiğiniz ihbar hattı bir şablon doldurarak forum konusu açılmasını gerektiriyor. Rolde anlık gelişen durumlarda polise gidip karşı tarafı ihbar etmek hala eskisi gibi ihlal kapsamında.