Konu: Vincenzo Stefano aktif rolde q  (Okunma sayısı 359 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.09.2022 19:46
Olayın içinde arkadaşım vardı helikopter ile beni alacaktı, fakat PM den bana lavobaya gideceğini söyledi, Sicili olan bir sivil ve yanında illegal birlik üyeleri olarak
arabayla önümü kesip duvara dönmemi ve kimin CREW'ine ait olduğum soruldu ben de savaşta olduğum için arkadaşımın alacağını söyledim.
Arkadaşımın  ihtiyaç gidermesini beklerken polise şikayet etmişler. Arkadaşların İllegal birlikte olup, beni şikayet eden şahsın sicili olması dahilinde onun da illegal olduğunu düşünüyorum, ve böyle bir konuşmanın ardından polisi arayıp şikayet etmesini şahsımca NON RP buluyorum. Sonuçlanabilir.

#11 - 19.09.2022 20:29
Olayın içinde arkadaşım vardı helikopter ile beni alacaktı, fakat PM den bana lavobaya gideceğini söyledi, Sicili olan bir sivil ve yanında illegal birlik üyeleri olarak
arabayla önümü kesip duvara dönmemi ve kimin CREW'ine ait olduğum soruldu ben de savaşta olduğum için arkadaşımın alacağını söyledim.
Arkadaşımın  ihtiyaç gidermesini beklerken polise şikayet etmişler. Arkadaşların İllegal birlikte olup, beni şikayet eden şahsın sicili olması dahilinde onun da illegal olduğunu düşünüyorum, ve böyle bir konuşmanın ardından polisi arayıp şikayet etmesini şahsımca NON RP buluyorum. Sonuçlanabilir.
İhbar olsa da, olmasa da aktif rolde q atıyorsun. Aşağıya bıraktığım Sürekli Roleplay kuralını okumanı öneririm. Ayrıca illegal olmadığımı, ihbar vermemde bir sorun olmayacağını açtığınız şikayette kanıtladım adminde bana hak verdi. Burada sorun ihbar değil, senin rolde q atman brom. Q atmasan market caddesinden elbet polis geçip seni alacaktı, ve polis geldiği gibi sende q attın aktif role devam etmen gerekiyordu.
Alıntı
Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

#12 - 19.09.2022 23:12
Arkadaşının açtığı şikayette ihbar konusunda Mirmanu yeterli kanıtları sundu, ihbar konusunda problem bulunmuyor.

#13 - 19.09.2022 23:16
 Rol gidişatında bir ihlal görüyor olsanız bile role devam etmeli ve sonrasında oyuncu şikayeti oluşturmalısınız.
Vincenzo Stefano karakteri, rolden kaçmak için /q kapsamında cezalandırılacak.