Konu: Vincenzo Stefano aktif rolde q  (Okunma sayısı 367 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2022 22:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Fregeor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @eoksuz @drifter @TanerZe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş polisi gördüğü gibi q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1021137237955580024/1021138793039941654/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/1021137237955580024/1021138909914222602/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/1021137237955580024/1021138938640994324/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşı ihbar ediyoruz, polisi gördüğü gibi q atıyor. Üzerinde shotgun vardı silinmesi iyi olur.

« Son Düzenleme: 18.09.2022 22:26 Mirmanu »

#1 - 18.09.2022 22:30
Şahitliğimi onaylıyorum, ekran görüntülerinde görüldüğü üzere arkadaşlarının gelip kendisini alacağını söylüyor hemen arkasından polis gördüğünde quit atıyor. Olayın 3-4 dakika sonrasında oyuna tekrar giriyor, quit attığı yere gidip çevreye bakınıyoruz ancak kişiyi göremiyoruz.

#2 - 19.09.2022 00:34
Şahitliğimi onaylıyorum, ekran görüntülerinde görüldüğü üzere arkadaşlarının gelip kendisini alacağını söylüyor hemen arkasından polis gördüğünde quit atıyor. Olayın 3-4 dakika sonrasında oyuna tekrar giriyor, quit attığı yere gidip çevreye bakınıyoruz ancak kişiyi göremiyoruz.
Orada ben de vardım fakat adamı sen ihbar ediyorsun ve sen illegalsin? Bu ihbar geçersiz sayılıyor. Şimdi sana güzelinden bir şikayet açıyorum :)

#3 - 19.09.2022 00:35
İC olarakk savaştayız açık bir bölgede arkadaşımı bekleyemem. Telefon konuşması ardından beni almasını söyledim. PM den lavaboya gideceğini söyledi ve o gelene kadar oyundan çıktım. O gelene kadar orada dümdüz durmak yerine oyundan çıkıp arkadaşım gelince girecektim. Polisle alakası yok, zaten quit atacaktım.

#4 - 19.09.2022 01:15
Şunu de ekleyeyim. Polise beni şikayet eden sizsiniz? Illegal olduğunuz halde beni polise şikayet etmeniz geçersiz ve kural ihlali zaten neden şikayet açtınız?

#5 - 19.09.2022 01:21
Şunu de ekleyeyim. Polise beni şikayet eden sizsiniz? Illegal olduğunuz halde beni polise şikayet etmeniz geçersiz ve kural ihlali zaten neden şikayet açtınız?
Öncelikle illegal falan değilim ihbarıda ben verdim, yanımda ki arkadaşların bırakalım adamı dediği sslerde gözüküyor. Market caddesinde elini kolunu sallıya sallıya shotgunla gezinmene göz yummamı bekleme lütfen, şikayet açma sebebim rolde q atman. Bir ihlal varsa bile role uyarsın rol sonunda şikayetini oluşturursun, ihlal yaptığımıda düşünmüyorum. Aktif rol ortamı.

#6 - 19.09.2022 01:25
Öncelikle illegal falan değilim ihbarıda ben verdim, yanımda ki arkadaşların bırakalım adamı dediği sslerde gözüküyor. Market caddesinde elini kolunu sallıya sallıya shotgunla gezinmene göz yummamı bekleme lütfen, şikayet açma sebebim rolde q atman. Bir ihlal varsa bile role uyarsın rol sonunda şikayetini oluşturursun, ihlal yaptığımıda düşünmüyorum. Aktif rol ortamı.
Illegal değilsin ama sicilin var o nasıl oluyor? :)

#7 - 19.09.2022 01:33
Illegal değilsin ama sicilin var o nasıl oluyor? :)
Sicili yeni farkettim, aylar öncesine ait burada benim ihbarımın bu şikayet ile bir alakası yok. İhlal yapmış olsam bile ki ihlal yaptığımı düşünmüyorum arkadaşın role uyması gerekiyordu, ve uymadı. Ayrıca şikayetle alakan ne? Böyle basit bir şikayeti uzatmamaya çalışıyorum, sizde aynı şekilde savunmanızı yapın. Yaptığım bir ihlalden(?) dolayı zaten başka bir konuda savunma yapıyorum, burada da yapmak zorunda değilim.

#8 - 19.09.2022 01:43
İC olarakk savaştayız açık bir bölgede arkadaşımı bekleyemem. Telefon konuşması ardından beni almasını söyledim. PM den lavaboya gideceğini söyledi ve o gelene kadar oyundan çıktım. O gelene kadar orada dümdüz durmak yerine oyundan çıkıp arkadaşım gelince girecektim. Polisle alakası yok, zaten quit atacaktım.
Ha bu arada evet, polisin oraya geldiğini göre göre q attığını da burada itiraf ediyorsun sanırım. Kendi yazdığın şeyi yalanlayacağını düşünmüyorum, polisi görüp q attığını bir nevi itiraf etmişsin. Mantıklı bir yazı gelene kadar konuya son iletim olacak.

#9 - 19.09.2022 12:27
Orada ben de vardım fakat adamı sen ihbar ediyorsun ve sen illegalsin? Bu ihbar geçersiz sayılıyor. Şimdi sana güzelinden bir şikayet açıyorum :)
Benim ihbar ettiğime dair bir kanıtın bulunuyor mu? Arkadaşına silahının gözükmemesi için duvara dönmesini söylüyorum üzerine yanımdakilere "Adamı bırakalım." diyorum. Sence ihbarı ben mi verdim? Arkadaşının bizim ve polisin önünde quit attığına dair kanıtlarımızla şikayet açtık, şikayeti "ARKADAŞINIZA" açtık. Bu durumda savunmayı onun yapması gerekiyor, eğer orada olduğuna dair kanıtların varsa konuya ileti olarak gönderebilirsin.