Konu: Connel god mode  (Okunma sayısı 714 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.09.2022 14:03
.sunucuda arada olan şeyler, lagdan dolayı bazen hasarlar işlemiyor. Olaydan sonra gidip bizzat kendim evin içinde atteş ettim oyun dosyalarıyla alakalaımı diye birliğin r19u olarak kontrol ettim hasar yedi ya karşı tarafın yada vurulan tarafın lag problemleriyle alakalı bir durum söz konusu arada olan şeyler. Bazen ekranında adamı dövüyor gözükürsün ama hasar almaz, ona benzer bir durum. zaten iki hit işlememiş, lag olduğunu düşünüyorum.
düşüncene saygı duyuyorum fakat şikayette kendi adamını savunmak yerine tarafsız bakmanı rica ediyorum.  :manifdog

her zaman tarafsızca baktığım için konuşuyorum zaten kardeşim, sizin birlikten biriside bundan dolayı şikayet yedi bu lag olabiliyor arkadaşınız zaten orada anlatmış olan muhabbeti.. Örnek atıyorum, tarafsızca sende şuna cevap verebilirmisin? Bu god mu?
https://streamable.com/r3vnwv
Tarafsızca cevabımı veriyorum, hile olma ihtimali yüksek. Hiç hile kullandın mı bilmiyorum ama Insert tuşu ile aç kapat yapılabiliyor. Lag olabilir diyeceksin fakat arkadaşın attığı mermiler hasar veriyor,. Bu video üzerine kendi olayım ile bi'cevap vereyim. Attığın videoda karşı tarafa bir kişi ateş ediyor fakat Connell karakterine 2 shotgun ve bir deagle hasar veriyor. ;P

herifi kurşun yağmuruna tutmuyorsunuzki + olarak örnek attığım videoda bazı kurşunlar işliyor lagdan dolayı ilk 3 hiti işlemiyor belkide aynı muuhabbet olup ilk 2 hiti yemedi. Olması gerek zaten cleo'nun csini bilmeyen bir çocuğa God yüklemi biraz ağır kaçmış
Gördüğüm kadarıyla SA-MP üzerindeki hilelerden sende pek anlamıyorsun, neyse. Şikayet sonuçlanabilir.
Bu arada dostum birisiyle sen dövüşürken vurdun gözükür ama hitin işlemez adamın canı gitmez lagdan dolayı elbet olmuştur sana bu olay birde olaya benim açımdan bak dostum swde lag oldu sen bunu hile sandın sana bilirsin hakkın yani ama demek istediğim sen birisiyle dövüşürken adama 5-6hit vurursun kendi ekranında ama adamın canı gitmez.

#11 - 20.09.2022 19:14
Aynen kardeşim lag kesin lag'dır adama sıkıyorum adam god mode açmış işlemiyor. Ondan sonra sıktığım kişiye direkt işliyor. Anlamadım gitti, nasıl bir lag? Baya laglı Connell adlı karakter hiç laglı bir şekilde hareket etmiyor? Diyelim bende lag var, benim Connell'e sıktıktan sonraki mermim hemen işliyor, allah allah.

#12 - 20.09.2022 19:24
Aynen kardeşim lag kesin lag'dır adama sıkıyorum adam god mode açmış işlemiyor. Ondan sonra sıktığım kişiye direkt işliyor. Anlamadım gitti, nasıl bir lag? Baya laglı Connell adlı karakter hiç laglı bir şekilde hareket etmiyor? Diyelim bende lag var, benim Connell'e sıktıktan sonraki mermim hemen işliyor, allah allah.
Sorun yok dostum r19'a dgyi verdim evde denedik birde sabah ben birisine sıktım mesela arkadaşım adamın yanındaydı 2hit işledi diyordu ama bende gözükmüyordu canı gittiği sorun yok dostum r19 la beraber test ettik canımın gitmesini zaten shotgun sesleri ben içeriye kaçtıktan sonra geliyor fark ettiysen dostum sadece 2dg mermisi atıyorsunuz onada düşemem değil mi? Zaten test ettim canımın gittiğini sen bana orda vursan bile benim canım 120 vardır 2dgye düşmem imkansızdı sabah ıc sorunlu olduğum adamada aynı olay başına geldi ben sıkıyordum adamın canı gitmiyordu ama kan efekti çıkıyordu. İyi forumlar diliyorum daha fazla ileti göndermemeye çalışacağım.

#13 - 20.09.2022 22:01
.sunucuda arada olan şeyler, lagdan dolayı bazen hasarlar işlemiyor. Olaydan sonra gidip bizzat kendim evin içinde atteş ettim oyun dosyalarıyla alakalaımı diye birliğin r19u olarak kontrol ettim hasar yedi ya karşı tarafın yada vurulan tarafın lag problemleriyle alakalı bir durum söz konusu arada olan şeyler. Bazen ekranında adamı dövüyor gözükürsün ama hasar almaz, ona benzer bir durum. zaten iki hit işlememiş, lag olduğunu düşünüyorum.
düşüncene saygı duyuyorum fakat şikayette kendi adamını savunmak yerine tarafsız bakmanı rica ediyorum.  :manifdog

her zaman tarafsızca baktığım için konuşuyorum zaten kardeşim, sizin birlikten biriside bundan dolayı şikayet yedi bu lag olabiliyor arkadaşınız zaten orada anlatmış olan muhabbeti.. Örnek atıyorum, tarafsızca sende şuna cevap verebilirmisin? Bu god mu?
https://streamable.com/r3vnwv
Tarafsızca cevabımı veriyorum, hile olma ihtimali yüksek. Hiç hile kullandın mı bilmiyorum ama Insert tuşu ile aç kapat yapılabiliyor. Lag olabilir diyeceksin fakat arkadaşın attığı mermiler hasar veriyor,. Bu video üzerine kendi olayım ile bi'cevap vereyim. Attığın videoda karşı tarafa bir kişi ateş ediyor fakat Connell karakterine 2 shotgun ve bir deagle hasar veriyor. ;P

herifi kurşun yağmuruna tutmuyorsunuzki + olarak örnek attığım videoda bazı kurşunlar işliyor lagdan dolayı ilk 3 hiti işlemiyor belkide aynı muuhabbet olup ilk 2 hiti yemedi. Olması gerek zaten cleo'nun csini bilmeyen bir çocuğa God yüklemi biraz ağır kaçmış
Gördüğüm kadarıyla SA-MP üzerindeki hilelerden sende pek anlamıyorsun, neyse. Şikayet sonuçlanabilir.

ben mi? git beni birliğindeki arkadaşlarına sor tanıtsınlar kardeşim, bildiğim konu hakkında konuşuyorum sen hala bilmediğin konular hakkında konuşuyorsun kısaca aklın yok fikrin var, herşeyde zaten fikriniz oluyor

#14 - 21.09.2022 13:09
böyle bir uslüple yaklaşman beni üzdü açıkçası. Bana hileden anlamıyor demende üzdü. Neyse konu kim daha iyi hile bilgisine sahip olduğumuz değil. Gördüğüm üzere adam akıllı bir savunmanızda yok, bence birliğindeki adamlara hile kullanmaması konusunda duyuru geçmelisin. Benden sana tavsiye.

#15 - 21.09.2022 14:45
Madem lag olduğunu söylüyorsunuz, neden diğer adama sıkınca mermi işliyor  ::) ::) :)

#16 - 22.09.2022 20:29
böyle bir uslüple yaklaşman beni üzdü açıkçası. Bana hileden anlamıyor demende üzdü. Neyse konu kim daha iyi hile bilgisine sahip olduğumuz değil. Gördüğüm üzere adam akıllı bir savunmanızda yok, bence birliğindeki adamlara hile kullanmaması konusunda duyuru geçmelisin. Benden sana tavsiye.

birliğindeki adamlar derken? öncellikle benim yakışıklı süpersonik zeki kardeşim bu oyuncu hile kullanmadığı halde tüm birliğe hileci imaasını neden vuruyorsun? oyunda zaten en çok hileden yasaklanan oyuncular belkide İdlewood birliğinden çıkmadır, sen daha neyini konuşuyorsun kanka hileden zaten anlamadığın belli burada hileden anlıyorum diye kendimi övmüyorum zaten, sadece sana hile olmadığını anlatmaya çalışıyorum cleonun csini bilmeyen adama hile diyip gereksiz iftiralar atarsan böyle bir uslüpla karşılaşman çok normal olur, daha savunma yapmayacağım çünkü bilmediğin konular hakkında fikrini korumaya devam et, on numarasın!!

#17 - 22.09.2022 20:32
Madem lag olduğunu söylüyorsunuz, neden diğer adama sıkınca mermi işliyor  ::) ::) :)

aklım yerinden oynadı bra, düşünemiyorum   :( O:-)

#18 - 22.09.2022 20:35

aklım yerinden oynadı bra, düşünemiyorum   :( O:-)

Bu ağırdı işte mann

#19 - 23.09.2022 03:17
Farkımız tarzımız ;)