Konu: Bertuzzi Bug Kullanımı  (Okunma sayısı 686 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.09.2022 11:08
Maşallah savunmacı dışında herkes bir yorumda bulunmuş.
bu pizza olayını zaten sırp birliği destekçilerinden de yapanlar oldu (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=137124.0) birbirimizin açıklarını aramadan daha düzgün ve net kanıtlı şikayetler açalım lütfen.
Yaptığım şey açık arama değil, ortadaki bir ihlali bildirmemden ibarettir. Bunu ben yapmasam, başkası yapardı. Sadece ben daha önce fark ettiğim için bildirmek zorunda kaldım. Ayrıca şikayette olan kişi Sırp üyesi değil, başka birlikten birisi. Konuyu dağıtmadan sadece olaya odaklanalım.
Çatışmaya dair ne bir /timestamp var chatlerde, ne çatışırken kullandığının kanıtı var.
Tamam ben de bu yüzden "log kontrolü yapılması en sağlıklısı olacaktır" diyorum. Bunu neden diyorum sizce biliyor musunuz? Açık aramak için falan değil, hemen açıklayayım;
Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi arada sadece 2 dakika oynuyor. Yani bu olay çatışma içerisinde olmuş. Sabahtan beri utanmadan, sıkılmadan yalan söylüyorsunuz arkadaşlar yoruldum. Çatışma öncesi olmamış, çatışma öncesi olsa öncesinde baskında konuştuğunuz chat diyalogu olmazdı. Bu olay iki reklam süresi arasınca gerçekleşmiş. Çatışma sonrası olmamış, çünkü çatışma sonrası olsa arkadaş orada çatışıyor olmazdı. Yani anlayacağınız ihlal gerçekleştirmişsiniz.
https://prnt.sc/rabaZ-ww1IJu
Eğer savunmalar bittiyse sonuçlanabilir.

#11 - 19.09.2022 19:02
kin gütme, alnımız ak. sonuçlanabilir.

#12 - 19.09.2022 20:16
Kin gütmek mi? Bakın ben sizi tanımıyorum. OOC adını bile bilmiyorum. Tek forum k.adın SATIROĞLU olduğu için, sadece soyadının satıroğlu olduğunu tahmin ediyorum. Benim sana kin gütmem için en ufak bir sebep var mı? Ben kin gütmek için bir sebep göremiyorum.
Ek olarak;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=102873.msg386632#msg386632
SATIROĞLU'nun zamanında bug yaptığına dair şikayet. Buradan ceza yemişti ve yine bug yapmaya devam ediyor. Bugları kullanmak, oyun açığından veyahut sunucu açığından faydalanmak, bu gibi davranışlar kimseye hiçbir şey kazandırmayacaktır. İnceleyecek adminin bunu göz önünde bulundurmasını isterim. Daha fazla şikayete savunma yoksa sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 19.09.2022 20:22 itsbard »

#13 - 19.09.2022 22:29
 ön yargını kır bizim şikayetimiz ile bize açıyorsun ve yetersiz elinde time'a dair bir kanıtın yok log kontrolü yapılacak diye bir şey de yok artık kanıtın yetersizse şikayet açma hadi ötene
Kin gütmek mi? Bakın ben sizi tanımıyorum. OOC adını bile bilmiyorum. Tek forum k.adın SATIROĞLU olduğu için, sadece soyadının satıroğlu olduğunu tahmin ediyorum. Benim sana kin gütmem için en ufak bir sebep var mı? Ben kin gütmek için bir sebep göremiyorum.
Ek olarak;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=102873.msg386632#msg386632
SATIROĞLU'nun zamanında bug yaptığına dair şikayet. Buradan ceza yemişti ve yine bug yapmaya devam ediyor. Bugları kullanmak, oyun açığından veyahut sunucu açığından faydalanmak, bu gibi davranışlar kimseye hiçbir şey kazandırmayacaktır. İnceleyecek adminin bunu göz önünde bulundurmasını isterim. Daha fazla şikayete savunma yoksa sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 19.09.2022 22:31 halilgls »

#14 - 19.09.2022 22:31
C-Bug olayına gelecek olursak aslında pek savunulabilecek durum yok, bariz olarak yapıldığı görülüyor. Bu yüzden ceza alacaksınız.

Eyvah buga bak ne yapalım şimdi yaa tüh adam sultan ile helikoptere girip helikopteri bozmuş bizim satır biliyor musun? Sonrada adamlar yere düşünce cbug'u yemek yedi diye şikayet açmışlar aaaaa tüh yaa :-\

#15 - 19.09.2022 22:32
böyle şeyler yapman normaldir seste arkamızdan sövmeye benzemiyor bu işler kinden yapıyorsunuz, bu şikayet sonuçlanabilir *hangi yönteme güveniyorsanız* :D
« Son Düzenleme: 20.09.2022 02:58 halilgls »

#16 - 19.09.2022 22:38
Sen bayağı diş bilemişsin bize sana ne kadar iyimser yaklaşsakta, zaten çoğunuz proje birliğisiniz amacınız dm. Sanırsın ki satıroğlu öyle bir bug açık yapmış ki savaşı kazanmış güldürmeyin. Orada savaşta bende vardım, arada bir kasparova doğru gidip mermi alıyorduk, teçhizat yeniliyorduk. Şikayet açmak için şikayet açma

#17 - 19.09.2022 22:54
paspas oldunuz 6-7 kişilik aktifliğinizle win win diye dolaşıyorsunuz böyle şeyler yapman normaldir seste arkamızdan sövmeye benzemiyor kardeş bu işler kininden yapıyorsun *5-6 kişilik aktifliğinizle, hangi yönteme güveniyorsanız  :D
KARDEŞ MARDEŞ DİSCORD SANAL MAFİA HALİLGS MAFİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

#18 - 19.09.2022 22:57
paspas oldunuz 6-7 kişilik aktifliğinizle win win diye dolaşıyorsunuz böyle şeyler yapman normaldir seste arkamızdan sövmeye benzemiyor kardeş bu işler kininden yapıyorsun *5-6 kişilik aktifliğinizle, hangi yönteme güveniyorsanız  :D
Şikayetle alakanız yok, tamamen flaming içerikli bir yazı.
Sen bayağı diş bilemişsin bize sana ne kadar iyimser yaklaşsakta, zaten çoğunuz proje birliğisiniz amacınız dm. Sanırsın ki satıroğlu öyle bir bug açık yapmış ki savaşı kazanmış güldürmeyin. Orada savaşta bende vardım, arada bir kasparova doğru gidip mermi alıyorduk, teçhizat yeniliyorduk. Şikayet açmak için şikayet açma
Arkadaşım ben kinli falan değilim neden kinli olayım? Bana bir sebep söyleyin kinli olmak için. Ben değil, siz kinlenmişsiniz. Sadece basit bir şikayete alakası olmayan herkes, şikayetle alakası olmayan her türlü konuyu açmış. Gerçekten pes doğrusu
« Son Düzenleme: 19.09.2022 23:02 itsbard »

#19 - 19.09.2022 23:10
Şikayetle alakanız yok, tamamen flaming içerikli bir yazı.
Arkadaşım ben kinli falan değilim neden kinli olayım? Bana bir sebep söyleyin kinli olmak için. Ben değil, siz kinlenmişsiniz. Sadece basit bir şikayete alakası olmayan herkes, şikayetle alakası olmayan her türlü konuyu açmış. Gerçekten pes doğrusu
Şikayetle alakamız var. O an rolde olan biz vardık ve satıroğlu pizza yemedi yanınızda yeseydi arkadaşlarının chatloguna düşerdi ve arkadaşların 1000 kere şikayet açardı daha dazla söze gerek yoktur umarım.