Konu: Bertuzzi Bug Kullanımı  (Okunma sayısı 695 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2022 16:33
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @SATIROĞLU
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Çatışmadakiler
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.09.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendi ekran görüntüsünde görüleceği üzerine pizza yemiş, çatışma içerisinde yemek yemiş. Açıkçası bu durumdan şüpheliyim. Birazcık mantıklı düşününce "insan çatışma rolüne girdiğinde neden pizza yer ki?" diye soruyor. Ben canını doldurmak amaçlı bug kullandığını düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  R20 bir birlik liderinin, sırf çatışmada üstünlük sağlayabilmek için sunucu bugından faydalanması ne acı... Bu sunucuda açtığım ilk şikayet. Kişinin R20 olduğu baz alınarak işlem yapılırsa sevinirim.

#1 - 18.09.2022 16:47
R20 değilim dostum, birlik dostlarıma emanet. Ara sıra girip, çatışmalara dahil oluyorum. Açık yakalamaya çalışmak konusunda tecrübelisin, canımsın.

Çatışmadan önce yemek yiyebilirim, bunu kim yapmıyor ki? Çatışma sırasında yediğime dahil bir kanıtın olmadığından ötürü, benim hile şüphesi ile açtığım şikayetin savunmasından kendime ait ekran görüntülerini alıp, farklı bir şikayet açman gerçekten enterasan olmuş. Dediğim gibi, çatışmadan önce bir tane pizza yedim. Bu kadar.

#2 - 18.09.2022 17:03
R20 değilim dostum, birlik dostlarıma emanet. Ara sıra girip, çatışmalara dahil oluyorum.
Sistemsel tanıtım halen senin üstüne, o yüzden birlik lideri kabul edilirsin. Birlik devredilene kadar bu görev sana zimmetlenmiştir. Birlikteki en yüksek rütbe R20 olduğu için aslında orada yazdığım R20 senin lider olduğunu temsil eden bir kelimedir.
Açık yakalamaya çalışmak konusunda tecrübelisin
Lütfen saldırgan bir tutum sergilemeyelim. Sadece ve sadece savunmaya odaklanalım olur mu?
Çatışmadan önce yemek yiyebilirim, bunu kim yapmıyor ki? Çatışma sırasında yediğime dahil bir kanıtın olmadığından ötürü, Dediğim gibi, çatışmadan önce bir tane pizza yedim. Bu kadar.

Maske_26255: KÖPEKLER.
Maske_34777: Dajeg.
Jackie_Bassanelli: Düştü Birieisi.
Vice News reklamı
Yemek yediğinin kanıtı, ardından yine Vice reklamı geliyor. Reklamlar çok kısa aralıklarla onaylanıyor. Yani sen bunu çatışmadan önce değil, çatışma sırasında yemişsin.

#3 - 18.09.2022 17:14
Arkadaşım, bir tane pizza yemişim. Bunu spam yapıp üst üste pizza yeseydim bu söylediğin can doldurmaya yönelik işaretti. Çatışmaya girmeden önce canımın azalmaları oldu ve full olarak gelmek istedim. Bu çatışma esnasında yükseltmek için uyguladığım bir hareket değildi.

Açık aramaya devam, iyi forumlar arkadaşım.  :vice:

#4 - 18.09.2022 17:50
Orada olduğum için belirtiyorum, @SATIROĞLU çatışmadan önce yedi pizzayı.. Çatışmadan önce de yiyemeyecekse ne zaman yiyecek bu adam pizzayı dostum? :D

#5 - 18.09.2022 17:54
Arkadaşım, bir tane pizza yemişim. Bunu spam yapıp üst üste pizza yeseydim bu söylediğin can doldurmaya yönelik işaretti. Çatışmaya girmeden önce canımın azalmaları oldu ve full olarak gelmek istedim. Bu çatışma esnasında yükseltmek için uyguladığım bir hareket değildi.

Chatinizde çatışmada olduğunuz bariz açık, ek olarak açık arama işlemi yapmıyorum. Sadece savunmaya odaklanmak en doğrusu olacaktır.
Orada olduğum için belirtiyorum, @SATIROĞLU çatışmadan önce yedi pizzayı.. Çatışmadan önce de yiyemeyecekse ne zaman yiyecek bu adam pizzayı dostum? :D
Lütfen çatışmadan önce yendiğine dair bir kanıt atabilir misiniz madem şahitsiniz?

#6 - 18.09.2022 18:02
Orada olduğum için eklemek istiyorum, sıkmadan önce oraya gelmeden önce o pizza yeniliyor kanıtlarınız yetersiz. Sıktığı an ve emote arasında kaç dakika vardır kim bilir

#7 - 18.09.2022 18:02

Chatinizde çatışmada olduğunuz bariz açık, ek olarak açık arama işlemi yapmıyorum. Sadece savunmaya odaklanmak en doğrusu olacaktır.
Lütfen çatışmadan önce yendiğine dair bir kanıt atabilir misiniz madem şahitsiniz?
Sen çatışmadan önce yenilmediğine dair kanıt atabilecekmisin de konuşuyorsun böyle? Adam dolaştığı her saniyeyi SS alarak mı dolaşsın?

#8 - 18.09.2022 19:46

Maske_26255: KÖPEKLER.
Maske_34777: Dajeg.
Jackie_Bassanelli: Düştü Birieisi.
Vice News reklamı
Yemek yediğinin kanıtı, ardından yine Vice reklamı geliyor. Reklamlar çok kısa aralıklarla onaylanıyor. Yani sen bunu çatışmadan önce değil, çatışma sırasında yemişsin.
Sanırsam burayı dikkatli okumamışsınız.
O reklamların ne kadar süre arayla paylaşıldığı,
Pizzayı yemeden önce hit yiyip yemediğine dair log kontrolü yapılırsa bu şikayet aydınlatılabilir diye düşünmekteyim.

#9 - 18.09.2022 21:42
Çatışmada bizzat bulunmuş Bertuzzi Crew üyesi olarak yanıt gönderiyorum; Olaya sonradan gelen Satır daha duvarın tırmanışında çatışmaya girmeden pizzasını yiyor biz zaten bölgeyi içeridekiler hariç kısmen ele geçirdik kalanımızı çağırıyoruz geliyorlar. Olay bundan ibaret sanırım son açılan şikayetlerden taraflar biraz kızışmış ki "Ek açıklamalar(varsa):  R20 bir birlik liderinin, sırf çatışmada üstünlük sağlayabilmek için sunucu bugından faydalanması ne acı... Bu sunucuda açtığım ilk şikayet. Kişinin R20 olduğu baz alınarak işlem yapılırsa sevinirim." tarzında ithamlar kullanılarak bi dissleşmeye girilmiş gibi hissetsem de bu pizza olayını zaten sırp birliği destekçilerinden de yapanlar oldu (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=137124.0) birbirimizin açıklarını aramadan daha düzgün ve net kanıtlı şikayetler açalım lütfen.  :) Çatışmaya dair ne bir /timestamp var chatlerde, ne çatışırken kullandığının kanıtı var. Sadece log inceleyin demek için ve açıkları aramak için açılmış bir şikayet gibi duruyor. Kanıtlar yetersiz.