Konu: [14.09.2022] Kural İhlali  (Okunma sayısı 364 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.09.2022 02:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Konstantin_Dragoslav @itsbard - Goran Stanislav @Kayyum

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Sidelya @Victory(Victory'nin forum susturması var yerine ben açıyorum)
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.09.2022 - 02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Etkinlik Kural İhlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sunset'de arkadaşım oyunda AFK iken bir anda arkadaşlarım Sunset etkinliği yaparken reklamlardan görüp silahla bir saldırı gerçekleştiriyor. *** Vartavar_Karapetyan'ın reklamını görüp etkinlik alanına gelip ateş açıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu şikayeti arkadaşım Luigi_Barone için açıyorum forum susturması olduğu için. Arkadaşların gerekli cezayı almasını istiyoruz.

#1 - 14.09.2022 03:24
Reklamlarla bir ilgimiz olmadı. Keşifteydik ve kasparov hooduna bakındık. Genel olarak reklam ve yayın görünümlerimiz kapalı oluyor. Kasparov hooduna bakarken sunseti de es geçmedik ve seni bulduk. Etrafında aktif rol ortamı yoktu, yanında bir kişiyle oturuyordun ve illegal rollerimizi yaptık. Mekanda senin haricinde bir kişi vardı. Ayrıca unutmamalısınız ki oraya en önden süren biz değiliz, sizinle rol temasında bile bulunan biz değiliz. Sadece sizi vuran bizleriz. Ben ve Goran Stanislav seni vurduk. Burada bir kural ihlali yok.
« Son Düzenleme: 14.09.2022 04:53 itsbard »

#2 - 14.09.2022 04:53
Reklamlarla bir ilgimiz olmadı. Keşifteydik ve kasparov hooduna bakındık. Genel olarak reklam ve yayın görünümlerimiz kapalı oluyor. Kasparov hooduna bakarken sunseti de es geçmedik ve seni bulduk. Etrafında aktif rol ortamı yoktu, yanında bir kişiyle oturuyordun ve illegal rollerimizi yaptık. Mekanda senin haricinde bir kişi vardı. Ayrıca unutmamalısınız ki oraya en önden süren biz değiliz, sizinle rol temasında bile bulunan biz değiliz. Sadece sizi vuran bizleriz. Ben ve Goran Stanislav seni vurduk. Burada bir kural ihlali yok.
Ekleme yapıyorum. Ortada bir etkinlik yok, etkinlik sabotajı yok. Etkinliği sabotaj edebilmemiz için bir etkinlik olması gerekli ve yok. Kalabalık bir topluluk vs yok. Yani şunu demeye çalışıyorum, orada sivil insanlar olsa ve biz kalabalığı basıp sizi vursak o zaman kural ihlali olur. Ancak ortada ne etkinlik var, ne insanlar var, hiçbir şey yok. Reklamı atan kişi bile mekanda yok. Reklamı atmasını geçtim bizim reklamdan dahi haberimiz yok.  Ayrıca bir etkinlik olsa bir adet reklam dönmez, birden fazla ve sürekli olacak şekilde reklamlar atılır. bir adet reklam atılıp bırakılmaz. Yönetici kararı bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 14.09.2022 04:55 itsbard »

#3 - 14.09.2022 12:09
Ekleme yapıyorum. Ortada bir etkinlik yok, etkinlik sabotajı yok. Etkinliği sabotaj edebilmemiz için bir etkinlik olması gerekli ve yok. Kalabalık bir topluluk vs yok. Yani şunu demeye çalışıyorum, orada sivil insanlar olsa ve biz kalabalığı basıp sizi vursak o zaman kural ihlali olur. Ancak ortada ne etkinlik var, ne insanlar var, hiçbir şey yok. Reklamı atan kişi bile mekanda yok. Reklamı atmasını geçtim bizim reklamdan dahi haberimiz yok.  Ayrıca bir etkinlik olsa bir adet reklam dönmez, birden fazla ve sürekli olacak şekilde reklamlar atılır. bir adet reklam atılıp bırakılmaz. Yönetici kararı bekleyebiliriz.
Selam, ortada insan olmasına gerek yok etkinlik reklamı atılıyor ilk reklamı Vartavar karakteri atıyor 3-4 kişi daha reklama destek veriyor gece saatleri olduğu için etkinliğe katılım olmuyor. Reklam atıldıktan 3 dakika sonra geliyorsunuz burada tabi tanrısal güçlerle bakıp girdiğiniz belli. Vartavar karakter Luigi'i oraya davet ediyor silahsız olarak o da rol etkinlik alanına giriş sağlıyor ve reklam atıldıktan 3 dakika sonra oraya gelip sıkıyorsunuz ne yazık ki nasıl bakıyorsanız oraya bilemem.

#4 - 14.09.2022 12:13
Rol teması? Gelip Luigi karakterine sıkıyorsun dost. Reklamla âlâkan olmaması şaşırttı. Kaaparov hooduna bakınmadan ilk olarak sunsete bakıyorsunuz ilginç bir şekilde zaten.

#5 - 14.09.2022 15:50
Selam, ortada insan olmasına gerek yok etkinlik reklamı atılıyor ilk reklamı Vartavar karakteri atıyor 3-4 kişi daha reklama destek veriyor gece saatleri olduğu için etkinliğe katılım olmuyor. Reklam atıldıktan 3 dakika sonra geliyorsunuz burada tabi tanrısal güçlerle bakıp girdiğiniz belli. Vartavar karakter Luigi'i oraya davet ediyor silahsız olarak o da rol etkinlik alanına giriş sağlıyor ve reklam atıldıktan 3 dakika sonra oraya gelip sıkıyorsunuz ne yazık ki nasıl bakıyorsanız oraya bilemem.
Şimdi bakınız "etkinlik" kavramını ve "etkinlik kuralını" anlamamız gerekiyor. Etkinlik dediğiniz şey çok kişiyle yapılan ve çok oyuncuya açılan bir şeydir. Etkinlik kuralının kapsadığı şeylerse gerçekten etkinliklerin sabotajını önlemektir. Siz ne forumdan etkinlik başvurusu atmışsınız, ne discordtan böyle bir talepte bulunmuşsunuz. Sadece içinizden bir tanesi reklam atmış ve kimsenin katılmadığı, olmadığı şeye "etkinlik alanıydı" diyerek ısrar ediyorsunuz. Bu birnevi baktığımızda suistimale de giriyor. O zaman biz hiçbir şekilde forumdan etkinlik başvurusu atmayalım, hiçbir şekilde discordtan duyuru geçirmeyelim, yani bunlardan birini yapmayalım. Sadece kendi mekanımız olan Aspiva için bir adet reklam attıralım ve kimse katılım sağlamasın. Kimsenin katılım sağlamadığı şeye de "etkinlik" diyelim ve bu süreçte bizim mekanı birisi basarsa şikayet açalım? Bu kural suistimali olur. Sizin yaptığınız şey etkinlik falan değil. Ne forumdan başvuru atmışsınız, ne duyuru geçmişsiniz, ne de oyundan düzenli reklamlar atmışsınız. Sadece bir adet reklam atmışsınız ki reklamları takip bile etmiyor, Kasparov hoodunu basmak için o bölgeye geliyoruz. Orada iki kişi oturuyorsunuz ve siz düşmanımız olduğunuz için sizi vuruyoruz. Bakın son defa tekrar ediyorum. Hiçbir etkinlik başvurusu atmamışsınız, Vice Roleplay Discordundan bir duyuru geçirmemişsiniz, düzenli reklamlar bile atmamışsınız. Sadece ve sadece bir adet reklam vermişsiniz (ki reklamı hiç görmedik bile) bir adet reklam veriyorsunuz sonrasındaysa "etkinlik kuralı" diye kuralı önümüze ısıtıp ısıtıp sunuyorsunuz. Arkadaşlar ortada etkinlik yok.
Rol teması? Gelip Luigi karakterine sıkıyorsun dost. Reklamla âlâkan olmaması şaşırttı. Kaaparov hooduna bakınmadan ilk olarak sunsete bakıyorsunuz ilginç bir şekilde zaten.
Beyefendi en önden aracı süren ben değilim, biz mekan baskınlarına değil başta da belirttiğim üzerine "keşife" gittik. Hatta Kasparov'dan sonra Idlewood'a gittik. Alın kanıt bunları doğrular nitelikte olacaktır.

Ek olarak şunu belirteceğim. Beni asla yanlış anlamanızı istemem ama "3-4 kişi daha reklama destek veriyor" diyerek yalan söylüyorsunuz. Tek bir reklam atılmış onu da Vartavar atmış. Yani ortada reklam silsilesi falan yok, ikinci olarakta "tanrısal güçler" vb. tarzda kötü söylemler şikayetin amacından saptırılıp, ihlal suçlaması yönetmek yerine daha çok saldırgan bir tutuma dönüştürmeye fırsat verebileceği kanaatindeyim. Lütfen bu tarz bozuk bir üslubu bana karşı kullanmayınız.

#6 - 14.09.2022 20:55
"Keşif yapıyorduk, doğu yakasında gezerken sizi gördük ve vurduk." Bu savunma gerçekten enterasan, tam o esnada SUNSET'in reklamını veriyorduk, reklam onaylandıktan sonra mekanda belirmeniz sadece etkinliği baltalamaya yönelik hareket. Cezası da bilmem kaç küsür dakikadan başlıyor. Orada farklı bir insan olabilir, sivil olabilir, her türlü olasılığı göz önünde bulundurmalısınız. Bu bir ihlal. -hood basma vesaiere- olayları dillendirmiyorum zaten. Arkadaşların cezalandırılması yerinde bir karar olacaktır.

#7 - 14.09.2022 21:57
"Keşif yapıyorduk, doğu yakasında gezerken sizi gördük ve vurduk." Bu savunma gerçekten enterasan, tam o esnada SUNSET'in reklamını veriyorduk, reklam onaylandıktan sonra mekanda belirmeniz sadece etkinliği baltalamaya yönelik hareket. Cezası da bilmem kaç küsür dakikadan başlıyor. Orada farklı bir insan olabilir, sivil olabilir, her türlü olasılığı göz önünde bulundurmalısınız. Bu bir ihlal. -hood basma vesaiere- olayları dillendirmiyorum zaten. Arkadaşların cezalandırılması yerinde bir karar olacaktır.
Ben anlatamıyorum sanırsam. Son kez yazıyorum ve daha hiçbir şey yazmayacağım.
Yaptığınız şey etkinlik değil, etkinlik şartlarını karşılayan hiçbir madde yok.
Etkinlik başvurusu yok,
Etkinlik duyurusu yok,
Düzenli reklamlar yok,
Sadece bir adet reklam atılmış keyfi bir şekilde ve "biz orayı şöyle aktif tutuyoruz böyle aktif tutuyoruz" diyorsunuz.
Mekanda sadece sizin arkadaşınız olan sizinle beraber toplam sadece ve sadece 2 kişi var.
Bizde reklamlar bile kapalı reklamlarla alakamız yok. Biz sadece Kasparov'a değil, hem Kasparov, hem Idlewood'a keşife çıktık yukarıdaki ekran görüntüsü kanıtımda mevcut. Sizin reklamla bizim baskın tamamen tesadüf. Diyelim ki tesadüf değil, bilerek geldiğimizi var sayalım. Bile bile bakıp basmamız bile bir ihlal değil çünkü orada bir etkinlik yok. Yani etkinliğin hiçbir şartını karşılamıyorsunuz.

#8 - 14.09.2022 23:10
**Sadece bir adet reklam atılmış** keyfi bir şekilde ve "biz orayı şöyle aktif tutuyoruz böyle aktif tutuyoruz" diyorsunuz.
Mekanda sadece sizin arkadaşınız olan sizinle beraber toplam sadece ve sadece 2 kişi var.
**Bizde reklamlar bile kapalı reklamlarla alakamız yok. ** (arkadaşım yerine yazıyorum)

Düzenli reklam yok diyorsun, reklamlarla alakamız yok diyorsun. Orada onaylanan 2 adet reklam var, diğerleri onay aşamasında. Vartavar karakteri sunucudan kısa süreli çıkıyor, Luigi_Barone karakterine afk olduğu için rol düzenlenen alanda ateş açılıyor. Biraz realist olun lütfen-, Orada farklı bir insan olabilir, sivil olabilir, her türlü olasılığı göz önünde bulundurmalısınız. Bu bir ihlal. -hood basma vesaiere- olayları dillendirmiyorum zaten. Sırp oluşumunda ki arkadaşların cezalandırılması yerinde bir karar olacaktır. Şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz,

#9 - 15.09.2022 00:13
**Sadece bir adet reklam atılmış** keyfi bir şekilde ve "biz orayı şöyle aktif tutuyoruz böyle aktif tutuyoruz" diyorsunuz.
**Bizde reklamlar bile kapalı reklamlarla alakamız yok. ** (arkadaşım yerine yazıyorum)

Düzenli reklam yok diyorsun, reklamlarla alakamız yok diyorsun. Orada onaylanan 2 adet reklam var, diğerleri onay aşamasında. Vartavar karakteri sunucudan kısa süreli çıkıyor, Luigi_Barone karakterine afk olduğu için rol düzenlenen alanda ateş açılıyor. Biraz realist olun lütfen-, Orada farklı bir insan olabilir, sivil olabilir, her türlü olasılığı göz önünde bulundurmalısınız. Bu bir ihlal. -hood basma vesaiere- olayları dillendirmiyorum zaten. Sırp oluşumunda ki arkadaşların cezalandırılması yerinde bir karar olacaktır. Şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz,
Ben halen anlatamıyorum sanırsam. Onaylanan 1 adet reklamınız var. Kimse mekanınızda bile yok, bir etkinlik başvurunuz vb. etkinliğe dair hiçbir ibare yok. Artık yoruldum yeter laf anlatmaya çalışmaktan gerçekten yoruldum yani yeteri biliyorsanız yeter savunma yapıldı diyorum halen yazıyorsunuz. Yani arkadaşlar gerçekten yoruyorsunuz. Son kez tekrar yazıyorum bu mesajdan sonra 40 defa yazsanız bile artık var olan savunmama daha hiçbir şey eklemeyeceğim çünkü ortada bir ihlal yok.
Etkinlik ibaresi yok,
Onaylanan 1 reklam var düzenli reklamlar yok,
Etkinlik başvurusu yok,
Etkinlikle alakalı Vice Roleplay discordunda bir etkinlik yayımlanmanız yok,
Sadece mekanda iki kişisiniz yani etkinlik ihlali nedir biliyor musunuz?
Etkinlik ihlali tam olarak budur. Bizimkine sizce benziyor mu? Bakın sizin yaptığınız kuralı suistimal etmek. Bir adet reklam atıyorsunuz ki biz reklamları bile takip etmiyoruz o süreçteki yazdığım komutlara bakılabilir %100 reklam kapalıdır. Kasparov + Idlewood mekanlarına keşif atıyoruz sadece o dediğiniz mekana gelmiyoruz. Yani sadece o mekanı basıp çekip gitsek, Idlewood vb. diğer hiçbir yere uğramasak yine neyse derim ama ortada etkinlik yok, etkinlik ihlali bu yüzden yok. Aynı şeyleri tekrar tekrar size anlatmaya çalışıyorum. Sizin kuralı suistimaliniz "Bir adet reklam atalım, sonrasında gelirse birileri şikayet yapıştıralım" der gibi oluyor. O zaman biz de Aspiva için 1 adet reklam verelim ve hiçbir zaman mekan basılamasın? Böyle mantık var mı sizce? Yok. Artık aynı şeyleri anlatmaktan gerçekten yoruldum usandım lütfen karşılıklı olarak daha ileti atmayalım yeter yani yeteri biliyorsanız yeter aynı şeyleri 40 kere yazıp anlatmaktan yoruldum.