Selam, ortada insan olmasına gerek yok etkinlik reklamı atılıyor ilk reklamı Vartavar karakteri atıyor 3-4 kişi daha reklama destek veriyor gece saatleri olduğu için etkinliğe katılım olmuyor. Reklam atıldıktan 3 dakika sonra geliyorsunuz burada tabi tanrısal güçlerle bakıp girdiğiniz belli. Vartavar karakter Luigi'i oraya davet ediyor silahsız olarak o da rol etkinlik alanına giriş sağlıyor ve reklam atıldıktan 3 dakika sonra oraya gelip sıkıyorsunuz ne yazık ki nasıl bakıyorsanız oraya bilemem.
Şimdi bakınız "etkinlik" kavramını ve "etkinlik kuralını" anlamamız gerekiyor. Etkinlik dediğiniz şey çok kişiyle yapılan ve çok oyuncuya açılan bir şeydir. Etkinlik kuralının kapsadığı şeylerse gerçekten etkinliklerin sabotajını önlemektir. Siz ne forumdan etkinlik başvurusu atmışsınız, ne discordtan böyle bir talepte bulunmuşsunuz. Sadece içinizden bir tanesi reklam atmış ve kimsenin katılmadığı, olmadığı şeye "etkinlik alanıydı" diyerek ısrar ediyorsunuz. Bu birnevi baktığımızda suistimale de giriyor. O zaman biz hiçbir şekilde forumdan etkinlik başvurusu atmayalım, hiçbir şekilde discordtan duyuru geçirmeyelim, yani bunlardan birini yapmayalım. Sadece kendi mekanımız olan Aspiva için bir adet reklam attıralım ve kimse katılım sağlamasın. Kimsenin katılım sağlamadığı şeye de "etkinlik" diyelim ve bu süreçte bizim mekanı birisi basarsa şikayet açalım? Bu kural suistimali olur. Sizin yaptığınız şey etkinlik falan değil. Ne forumdan başvuru atmışsınız, ne duyuru geçmişsiniz, ne de oyundan düzenli reklamlar atmışsınız. Sadece bir adet reklam atmışsınız ki reklamları takip bile etmiyor, Kasparov hoodunu basmak için o bölgeye geliyoruz. Orada iki kişi oturuyorsunuz ve siz düşmanımız olduğunuz için sizi vuruyoruz.
Bakın son defa tekrar ediyorum. Hiçbir etkinlik başvurusu atmamışsınız, Vice Roleplay Discordundan bir duyuru geçirmemişsiniz, düzenli reklamlar bile atmamışsınız. Sadece ve sadece bir adet reklam vermişsiniz (ki reklamı hiç görmedik bile) bir adet reklam veriyorsunuz sonrasındaysa "etkinlik kuralı" diye kuralı önümüze ısıtıp ısıtıp sunuyorsunuz. Arkadaşlar ortada etkinlik yok.
Rol teması? Gelip Luigi karakterine sıkıyorsun dost. Reklamla âlâkan olmaması şaşırttı. Kaaparov hooduna bakınmadan ilk olarak sunsete bakıyorsunuz ilginç bir şekilde zaten.
Beyefendi en önden aracı süren ben değilim, biz mekan baskınlarına değil başta da belirttiğim üzerine "keşife" gittik. Hatta Kasparov'dan sonra Idlewood'a gittik. Alın kanıt bunları doğrular nitelikte olacaktır.
Ek olarak şunu belirteceğim. Beni asla yanlış anlamanızı istemem ama "3-4 kişi daha reklama destek veriyor" diyerek yalan söylüyorsunuz. Tek bir reklam atılmış onu da Vartavar atmış. Yani ortada reklam silsilesi falan yok, ikinci olarakta "tanrısal güçler" vb. tarzda kötü söylemler şikayetin amacından saptırılıp, ihlal suçlaması yönetmek yerine daha çok saldırgan bir tutuma dönüştürmeye fırsat verebileceği kanaatindeyim. Lütfen bu tarz bozuk bir üslubu bana karşı kullanmayınız.