Konu: Cody Martin  (Okunma sayısı 111 defa)

#0 - 14.09.2022 00:05

Vatandaşlık Numarası
28971642
Ad-Soyad
Cody Martin
Doğum Tarihi
08.12.1985
Telefon Numarası
344-4-444
Mail Adresi
cody.martin21@Vice.com
Banka Hesap Numarası
760679

Neden yardım istiyorsunuz?
Altı ay'dır Kamerun'da Kızıl Haç için gönüllü çalışıyordum. Şehire geri döndüğümde pek te param kalmamıştı, bir iş yeri aldım ve  yaklaşık yüz seksen bin dolar kadar borcum var. Borcu çıkarabilmek için esas mesleğim olan Paramediklik dışında ek işler de yapmak zorunda kalıyorum ve beni psikolojik olarak yıptatıyor. Bu yardım ile birlikte ekonomik olarak rahatlamayı umuyorum.
Daha önceden yardım aldınız mı?
Hayır
Mal varlığınızı kanıtlayacak ekran görüntülerinizi paylaşınız.
Spoiler: GösterGizle

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 16.09.2022 02:39
                                           ​                                                                                                       
                                                                                                             Randevu başvurunuz incelendi ve bir sorun bulunmadığından dolayı onaylandı.
                                                                           16/09/2022 ve 26/09/2022 tarihleri arasında telefon hatlarınızı açık tutmanız gerekiyor, belediye çalışanları tarafından randevuya çağırılacaksınız.

Kaşe: Vice Şehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok