Mekandan çıktıktan sonra Khigar'a mavilinin bana kafa attığını söyledim, işim olduğu için geç cevap verdim. O yüzden üç dakika sonra geldi ve tokat attı, asılsız bahanelerle jaillettirmeye çalışmayın. Biz normal takılırken kışkırtıyorsunuz, tadımızı kaçırıyor ve rolümüzü baltalıyorsunuz. Şikayet açmanız komik. Khigar size baktıktan sonra yürüyor fakat siz hala bize kışkırtıcı emote'lar atıp olay çıkartmak istiyorsunuz. Dışarı çıkmaya giderken bile hala kışkırtıcı mesajlara devam ediyorsunuz.. Shiels'in savunması dikkatli incelenirse gerekli kanıtlarda görülebilir.
Bunlara ek olarak 1. seviye karakterlerin illegal rol yasağının olduğunu bilmiyordum. Sizi tanımasam bile yanımdaki arkadaşıma retarted yaparak kışkırtıcı emoteler ve laflar söylüyorsunuz, olay çıkartmak istiyorsunuz. Bende bunun üzerine size küfür ediyorum. Ortada sizinle rol yapmamı gerektirecek bir durum bile yok. Birde loglara falan bakılmasını söylemiş

geçmiş bir karakterim veya herhangi bir yasaklanmam yok. hesabı oluşturmam 2020 sizinle ne derdim olsunda gidip karakter açmakla falan uğraşayım, boş yere şikayet açmayın arkadaşlar.