Konu: Khigar_Kublanov - Rashidi_Meshindi Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 268 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.09.2022 22:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khgihar_Kublanov @Shiels / Rashidi_Meshindi @Alyoner

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kai_Rosalia @Hyena / Rosario_Marcelles @sweppyz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retardet Rp
Agresif rol
Türkçe Terim
Yetersiz rol bilgisi, oyuncu profili.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selam, Kai ve Marcelles karakteri ile Cam Teras mekanında rol yapıyorduk. Daha sonrasında bir gün öncede Khigar Kublanov karakteri belediye çalışanlarına agresif rol yaptı ve bende oradaydım. Bir gün önceki rolden ötürü, rol yaptığım mekanda başlarda gelip gereksiz ve toxic emoteler atmak ile kalmadı, keşke öyle olsaydı. Daha sonrasında oturduğu yerden laf atıldı ve emoteler ile devam edildi, ss lerde herşey mevcut. Rashidi Meshindi karakteri ise birinci seviye illegal rol yasağı olmasına rağmen ic de toxic ve türkçe terimler kullanmaya başladı. Rolümüzü baltalamak ile kalmayıp, tadımızı kaçırdı. Ek olarak Rashidi Meshindi karakteri bizim ile rolü olmayan bir karakter hepimize küfür edip retarted gerçekleştirdi. Loglarından geçmiş karakterlerine bakılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak ikinci ss'te ilk ss ile arasından üç dakika geçtikten sonra, gelip kafa atıp devam ediyor. Üçüncü ss'te ise zaten yine devam ediyorlar. Gerekenin yapılmasını arz ederim, iyi forumlar.

#1 - 13.09.2022 22:18
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 13.09.2022 22:18
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 13.09.2022 23:02
Shiels'in savunması,

Mekana giriyoruz, arkadaş bana bakıp gülüyor. Bunu tekrarlıyor. Durduk yere gülüp kışkırtıyorlar, ardından bir emote atıyorum.
Spoiler: GösterGizle

Ben bu emote'u attıktan sonra arkadaş "fakir Khigar" (?) tarzı bir emote atıyor.

Durmadan bakışıyoruz, ardından arkadaşların yanına geçiyorum. Arkadaş benimle sikişemezsin tarzı cümleler kuruyor yine, ben daha agresif yapmadım hala.

Ardından mavili arkadaş Rashidi'ye kafa atıyor. Bu olaydan sonra ben de gidip arkadaşa tokat atıyorum, sonra mekandan çıktıklarında onları aşağılıyorum.

Olay bu kadar, rol bundan ibaret. Biz normal bir şekilde takılıyoruz, kişiler durduk yere bakıp gülerek toxic-kışkırtıcı hareketlere girişiyor. Arkadaşlar olay arıyor, biz bir şey yapmadığımız halde bakıp bakıp gülüyorlar. Sonra biz bir emote atınca olay çıkıyor, kışkırtan taraf oluyoruz. Arkadaş durmadan ona bakar, güler tarzı emote attıktan sonra ben de onlara acırcasına bakar yazdım. Bu bir yüz hali, kışkırtıcı bir emote değil. Fakat arkadaş hemen ardından fakir Khigar'a bakar diye emote atıyor. Arkadaş jaillettirmek için olayın öncesini atmamış, olayın öncesi bu. Bizi kışkırtıyor, bizimle sikişemezsiniz ::) diyorlar. Ondan sonra biz de mantıken kışkırtıyoruz, aşağılıyoruz ve hakaret ediyoruz. Rol tarafımca böyle gerçekleşti, beni alakadar eden kısmın savunması bu. Rolde bir sıkıntı yok, olay arayıp karşılık alınca şikayet açıyorsunuz. Şikayet açmak için mekanlara gitmeye başladınız sanırsam, amacınız bu olmalı. Şikayet açacak adam arıyorsunuz.

Kısaca;

Kişiler bu kadar toxicleyince, ben de daha rol yapmamak istiyorum ve dışarı çıkıyorum. Sonra Rashidi'yle küfürleşmişler. Rashidi'ye kafa atmışlar. Rashidi dışarı geliyor ve bana söylüyor, ardından bende arkadaşa tokat atıyorum. Dışarı çıkınca da aşağılıyorum ve gidiyoruz. Olay bu kadar basit.
« Son Düzenleme: 13.09.2022 23:15 Alyoner »

#4 - 13.09.2022 23:07

Mekandan çıktıktan sonra Khigar'a mavilinin bana kafa attığını söyledim, işim olduğu için geç cevap verdim. O yüzden üç dakika sonra geldi ve tokat attı, asılsız bahanelerle jaillettirmeye çalışmayın. Biz normal takılırken kışkırtıyorsunuz, tadımızı kaçırıyor ve rolümüzü baltalıyorsunuz. Şikayet açmanız komik. Khigar size baktıktan sonra yürüyor fakat siz hala bize kışkırtıcı emote'lar atıp olay çıkartmak istiyorsunuz. Dışarı çıkmaya giderken bile hala kışkırtıcı mesajlara devam ediyorsunuz.. Shiels'in savunması dikkatli incelenirse gerekli kanıtlarda görülebilir.

Bunlara ek olarak 1. seviye karakterlerin illegal rol yasağının olduğunu bilmiyordum. Sizi tanımasam bile yanımdaki arkadaşıma retarted yaparak kışkırtıcı emoteler ve laflar söylüyorsunuz, olay çıkartmak istiyorsunuz. Bende bunun üzerine size küfür ediyorum. Ortada sizinle rol yapmamı gerektirecek bir durum bile yok. Birde loglara falan bakılmasını söylemiş  ::) geçmiş bir karakterim veya herhangi bir yasaklanmam yok. hesabı oluşturmam 2020 sizinle ne derdim olsunda gidip karakter açmakla falan uğraşayım, boş yere şikayet açmayın arkadaşlar.
« Son Düzenleme: 13.09.2022 23:26 Alyoner »

#5 - 14.09.2022 00:58
Öncelikle size hiç kimse durduk yere laf etmez. Yönetimi kandırmayı bir tarafa bırakmalısın, ilk attığın ss ile şimdi atacağım ss'in saatlerini göz gezdirirsen. Önceden gelip sataştığını chatlog'ta yazanlar ile anlayabilirsin. Üstelik, üstelik alt karakterin ile illegal rol yapman yasak. Bunu bilmediğin halde şikayet açmamın üzerine beni yalancı durumuna getirmeye çalışıyorsun, bu fazlasıyla komik. Emin ol birliğinin R20'si olan adam ki bu oluşum tanıtımımda da herşey görülebilir. Bu kadar yoğun roller içerisindeyken, durduk yere sivil ve alt karaktere sataşıcak olmamı bahsetmen, yalan konuşman fazlasıyla yanlış. Karşında illegal bir karakter ve birliğinin R20'si ile rol yapıyorken üstelik sivil ve alt karakterdesin, bana benimle sikişemezsin yazdığımı dile getirmen ayrı komik. Şimdi attığım ss ve saatine ve chatloglara bakıp, yaptığınız saçma rolün farkına varabilirsin. İnsanları ve kimseyi oyun için kandırmaya gerek yok, herşey açık ve net. Ek olarak bu şikayetin üzerine arkadaşın zaten Retarted rp'den jail cezası aldı. Sonuçlanabilir.

#6 - 14.09.2022 15:35
gün içerisinde açıklamasını yapacağım

#7 - 14.09.2022 15:48
Bize dediğinin tersine, senin yönetimi kandırmaktan cezalandırılman herkesin yararına olacak. Ya yönetimi kandırıyorsun, ya kafada kurma seviyen hatsafada. Enzo Rubiano karakteri bize bakarak "Görüşürüz gerizekalı kankalar" diyor. Biz de bunun ardından dışarıya çıkıyoruz, brawl başlıyor ve onları dövüyoruz. SS'te attığın chatlog konuşması senin için değil, onlarla aramızda geçen olay için. Enzo karakterinin kası son seviye olduğu için "O kaslarla nasıl dövemiyor?" tarzı bir cümle kuruyorum. Sen kafanda biraz fazla kurmuşsun, kendi üzerine alınmışsın. Rolde hiç bir hata yok, asıl sen oyun için birilerini kandırmaya çalışma bence. Yediğim retarted Turancan'ın yanlış anlaması üzerine oldu. Hapisten çıkarıldım.

Enzo Rubiano'nun bize attığı laf

Brawl

Enzo'nun kas seviyesi

Jail'den çıkartılmam

Enzo bize laf atarken sen de kahkaha atıyordun, yani o lafların Enzo'ya olduğunu biliyorsun. Her şeyin farkında olduğun halde burada belki ekran görüntümüz yoktur diye her telden sallıyorsun. Asılsız iftiralarla yönetimi kandırmaya çalışıyorsun, yapma. Sonuçlanmasını bekleyelim.

#8 - 14.09.2022 17:13
Boş ileti kirliği ve iftiraları bir kenara bırak. Sonuçlanabilir.

#9 - 14.09.2022 20:19
Savunmamı yapıyorum, boş kini bırak oyna oyununu.