Konu: [13.09.2022] John_Kasparian DM  (Okunma sayısı 426 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.09.2022 21:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John Kasparian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kazuo Kenlchi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/09/2022 - 21:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kazuo KenIchi ile Kazuo'nun evinin üzerinde rol yaparken afk kalmak istedi. O esnada John Kasparian karakteri gelip sebepsiz yere ikimize de sıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://media.discordapp.net/attachments/1015313953464782919/1019312173165592717/samp_13_09_2022_21_13_48.png?width=894&height=559

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.09.2022 21:52
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 13.09.2022 21:57
Merhaba,

Savaş içerisinde olduğumuz birliklerden Sırp hoodu önünde çatı üzerinde gördüm kişileri, öbür çatıdan ateş aldığımız için bu arkadaşları da o gruptan sandığım için ateş açtım. Kazuo_KenIchi karakteri Katone birliğinde bulunmuş bir karakter, bu savaşın başlangıcında Kasparov oluşumnun karşısında yer alan birliklerden olduğu için ateş açıldı. Bulundukları bölge Sırp hoodu içerisinde olduğundan. Daha sonra bana PM attı, durumu açıkladım fakat cevapsız bırakıp şikayet açmış, savunma bu kadar.

« Son Düzenleme: 13.09.2022 22:00 Sidelya »

#3 - 13.09.2022 22:07
Merhaba,

Savaş içerisinde olduğumuz birliklerden Sırp hoodu önünde çatı üzerinde gördüm kişileri, öbür çatıdan ateş aldığımız için bu arkadaşları da o gruptan sandığım için ateş açtım. Kazuo_KenIchi karakteri Katone birliğinde bulunmuş bir karakter, bu savaşın başlangıcında Kasparov oluşumnun karşısında yer alan birliklerden olduğu için ateş açıldı. Bulundukları bölge Sırp hoodu içerisinde olduğundan. Daha sonra bana PM attı, durumu açıkladım fakat cevapsız bırakıp şikayet açmış, savunma bu kadar.

Öncelikle her Sırp hoodunun oradaki adamı vurmanız yanlış karakterler maske takmıyor + olarak Japon karakterler, Sırp'e pek benzemiyor :)
Ve bu Katone savaştaydı muhabbeti nereden geliyor acaba? Ben R20 olarak bundan haberim yok, FM ekibi artık bir açıklama yapması güzel olur. Katone R20si olarak en son Wheeler ile savaşa girdik ve savaş bitince bir daha kimseye sıkmadık/savaşa girmedik. Bir daha Katone savaştaydı diye vurulursam/vurulursak cidden FM ekibine danışacağım, savaşta olduğum falan yok savaş zamanı başlamadan birliği kapattım nedir bu Katone savaşta muhabbeti? Ben böyle bir şey söylemedim/söylemedik, nereden geliyor bu? SS varsa savaşta olduğumu öğrenmek isterim, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 13.09.2022 22:09 Wali00 »

#4 - 14.09.2022 22:23
Katone birliği savaştaydı, birliği kapattınız ve oyun dışı yaşantınızda bir oluşumu kapattık diye savaştan çekilmelik bir durum bulunmamakta. Bu netice ile ateş açıldı, ortada herhangi bir kural ihlali yok. İyi forumlar, keyifli roller.

#5 - 15.09.2022 11:46
@Sidelya Katone birliğinin savaşta olduğuna dair kanıtlarınız var ise sunun.

#6 - 15.09.2022 18:11
Kasparov'un savaş ittifakı olan Bertuzzi tarafından Federico Abruzzi'yi ( @van der godefroy ) vurdukları ekran görüntüleri vardı, bulamıyorum fakat daha sonrasında çoğu Katone üyesini vurduğumuza dair kanıtlar var, birliği kapattıktan sonra DM olarak algılandı sanırım.

#7 - 15.09.2022 18:25
Merhaba, sidelyanın beni etiketlemesi üzerine bu olayı aydınlatmak istiyorum, savsaşın ilk günleri Ben federico abruzzi karakterinde iken Akira Sakai isimli dostumuz beni vuruyor, ben onu Katonedeki ic olarak tanıdığım Katashi Sakai ile karıştırıyorum.
Spoiler: GösterGizle

Bunun üzerine birlik liderim Vincenzo Bertuzzi’ye Katonenin beni vurduğunu söylüyorum ve gidip onları vurmamı istiyor.
İc olarak dostum eski castucci masası üyesi Ronin birliğinden Bana neden sıktıklarını soruyorum ve bana onlar sanırım castucci için çalışıyor ondan sıktıklarını söylüyor.

Savaşta Market caddesinde Michael Galasso Vartavarı kaçırırken Katone üyelerinin yardım etmesi beni doğruladı ve gidip katone birlik mensubu birisini vurdum ve Vartavara gidip katoneye sıkmalarını söyledim her şey ic olarak gelişti katone kapanmadan önce sürekli castucci hoodunda dolanmaları vartavar kaçırılırken yardım etmeleri onları vurmama itti her şeyden önce biz onları defalarca vurduk, katone r20 bize gelip savaşta olmadığını söyleyebilirdi ortada dmlik bir durum olduğunu düşünmüyorum her şey ic olarak gelişmiş. Zaten sürekli castucci ve glm ile takılmaları katoneden olmasa bile onları vurmamı için yeterli bir sebep forumdan hangi birlikten olduklarına bakarak meta yapmıyoruz düşmanımızın yanında kim varsa sıkmak zorundayız iyi günler.

#8 - 15.09.2022 20:02
Merhaba, sidelyanın beni etiketlemesi üzerine bu olayı aydınlatmak istiyorum, savsaşın ilk günleri Ben federico abruzzi karakterinde iken Akira Sakai isimli dostumuz beni vuruyor, ben onu Katonedeki ic olarak tanıdığım Katashi Sakai ile karıştırıyorum.

Bunun üzerine birlik liderim Vincenzo Bertuzzi’ye Katonenin beni vurduğunu söylüyorum ve gidip onları vurmamı istiyor.
İc olarak dostum eski castucci masası üyesi Ronin birliğinden Bana neden sıktıklarını soruyorum ve bana onlar sanırım castucci için çalışıyor ondan sıktıklarını söylüyor.

Savaşta Market caddesinde Michael Galasso Vartavarı kaçırırken Katone üyelerinin yardım etmesi beni doğruladı ve gidip katone birlik mensubu birisini vurdum ve Vartavara gidip katoneye sıkmalarını söyledim her şey ic olarak gelişti katone kapanmadan önce sürekli castucci hoodunda dolanmaları vartavar kaçırılırken yardım etmeleri onları vurmama itti her şeyden önce biz onları defalarca vurduk, katone r20 bize gelip savaşta olmadığını söyleyebilirdi ortada dmlik bir durum olduğunu düşünmüyorum her şey ic olarak gelişmiş. Zaten sürekli castucci ve glm ile takılmaları katoneden olmasa bile onları vurmamı için yeterli bir sebep forumdan hangi birlikten olduklarına bakarak meta yapmıyoruz düşmanımızın yanında kim varsa sıkmak zorundayız iyi günler.

Düşmanınız yanında olan herkesi vurmak mı? Cidden mi? Komikmiş; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136705.0 bundan önce bir birlik üyemin şikayeti, bu DM üzerinden sonuçlandı, bu şikayet ile bence savaşta olmadığımız doğrulanmıştır? Düşmanımın yanındaki herkesi vururum mantığı neye dayanıyor? Anlayamıyorum.

#9 - 15.09.2022 20:03
Kasparov'un savaş ittifakı olan Bertuzzi tarafından Federico Abruzzi'yi ( @van der godefroy ) vurdukları ekran görüntüleri vardı, bulamıyorum fakat daha sonrasında çoğu Katone üyesini vurduğumuza dair kanıtlar var, birliği kapattıktan sonra DM olarak algılandı sanırım.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136705.0 bu şikayeti incelemeni tavsiye ederim :)