Kardeşim öncelikle yalan söylemeyi bırakmalısın kendi video kaydınızda 14:54'de yere düşüyorsunuz ve silahla yaralamaya düşen yüz seksen (180) saniye yerde kalıyor. Bizim oraya geldiğimiz saate bakarsan 14:57 yani olaydan 3 dakika sonra biz geldiğimiz gibi saat zaten bakarsanız diğer SS'de 14:58 olmuş ve ayaktasınız. Ardından yaralı rolüne girmeden koşarak oyundan /q çekiyorsunuz, silahım yok diyorsun bizim SS'de silahınız gözüküyor? Yalan söylemeyi bırakmalısın diğer bir ssde de gösterebilirim. Atacağım ilk SS'de bizim oraya geldiğimiz ilk zaman ve orada yaralıdasınız arkadaşın ssde gözükmüyor birde ben atayım.

Fark ettiysen burada yerdesiniz sizin çektiğiniz o videodaki yer ve henüz yaralıdan kalkmamışsınız yani "Ben silahı sakladım sonra gelip siz sıktınız" Diyip yalan söylemen çok yanlış burada kimseyi kandırmaya çalışma biz o yaralı süresinin içinde oraya geliyoruz ve yaralıda olduğunuz için silahlar yolun altında kalmış normalde orada silahlısınız ardından bu diğer SS'de zaten arkadaşın silahı gözüküyor.

Bu SS'de sen /q çektiğin için yoksun ve diğer arkadaşın da attığı SS'de alt hesabına geçmişsin komedi cidden. Ama oyunda kalan diğer arkadaşın silahı SS'de gözüküyor. Artık son söz yetkili arkadaşın burada daha fazla yalan söylemeyi bırakın.