Konu: [13.09.2022] Aktif Rolde Quit  (Okunma sayısı 335 defa)

#0 - 13.09.2022 15:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gavino Moreno @Quiwy , Victor Mirakian @Unexpec0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rohit Nytyambar @Sandrake

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Oyun kurallarında bulamadım ancak, aktif rolde quit

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 14.55 Tarihinde market caddesi üzerinden CCTV ihbarı alıyoruz ve bölgeye yönelim sağladığımızda yerde iki kişinin yaralı olarak yattığını görüyoruz, kişilerin ellerinde silahlar gözüküyor. Sonrasında telsiz üzerinden gun çağrısında bulunarak ekip talep ediyoruz, çok geçmeden şahısların yaralı süresi bittiği için ayaklanıyorlar. Ve quit çekiyorlar, biz bölgede on dakikaya yakın beklemede duruyoruz. Gelen giden olmuyor, sonrasında forumu kontrol ettiğimde Victor Mirakian isimli şahıs oyundan çıkıp alt karakterine geçiş sağladığını fark ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kanıtlarda sadece siyahlı şahısın yanı Gavino Moreno'nun silahı gözüküyor, ancak diğer kişininde silahı mevcut. Sslere yansımamış. Kişilerin ikisinde de shotgun model silah bulunuyordu, silahlarının silinmesini ve gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz.

« Son Düzenleme: 14.09.2022 09:52 ThWald »

#1 - 13.09.2022 15:25
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 14.09.2022 03:42
Öncelikle merhabalar silah sildirmekten bahsetmişsiniz fakat görüntülerde silahım bile yok. Eğer isterseniz rolün devamını sağlayabiliriz, amacım kural ihlali yapmak değil.

#3 - 14.09.2022 09:47
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136908.0

Silahınız bu şikayetteki videoda gözüküyor saatlere bakılırsa farkedilebilir. Dakika farkı pek yok. Admine daha yardımcı olabilmesi için :

« Son Düzenleme: 14.09.2022 09:56 ThWald »

#4 - 14.09.2022 13:39
saat farkına bakarsanız anlarsınız o zamana kadar silahı bıraktım ve sonradan siz geldiniz beni vurdunuz tekrardan, beni vurduğunuz zaman da silahım yoktu eğer olsaydı zaten bunu görüntülerde görürdünüz fark 10 dakika
« Son Düzenleme: 14.09.2022 13:48 Unexpec0 »

#5 - 14.09.2022 14:28
Kardeşim öncelikle yalan söylemeyi bırakmalısın kendi video kaydınızda 14:54'de yere düşüyorsunuz ve silahla yaralamaya düşen yüz seksen (180) saniye yerde kalıyor.   Bizim oraya geldiğimiz saate bakarsan 14:57 yani olaydan 3 dakika sonra biz geldiğimiz gibi saat zaten bakarsanız diğer SS'de 14:58 olmuş ve ayaktasınız. Ardından yaralı rolüne girmeden koşarak oyundan /q çekiyorsunuz, silahım yok diyorsun bizim SS'de silahınız gözüküyor? Yalan söylemeyi bırakmalısın diğer bir ssde de gösterebilirim. Atacağım ilk SS'de bizim oraya geldiğimiz ilk zaman ve orada yaralıdasınız arkadaşın ssde gözükmüyor birde ben atayım.

Fark ettiysen burada yerdesiniz sizin çektiğiniz o videodaki yer ve henüz yaralıdan kalkmamışsınız yani "Ben silahı sakladım sonra gelip siz sıktınız" Diyip yalan söylemen çok yanlış burada kimseyi kandırmaya çalışma biz o yaralı süresinin içinde oraya geliyoruz ve yaralıda olduğunuz için silahlar yolun altında kalmış normalde orada silahlısınız ardından bu diğer SS'de zaten arkadaşın silahı gözüküyor.

Bu SS'de sen /q çektiğin için yoksun ve diğer arkadaşın da attığı SS'de alt hesabına geçmişsin komedi cidden. Ama oyunda kalan diğer arkadaşın silahı SS'de gözüküyor. Artık son söz yetkili arkadaşın burada daha fazla yalan söylemeyi bırakın.

#6 - 14.09.2022 14:33
Ben yalan söylemiyorum, sizin tarafınızdan 2. defa düşürüldüm ve düşürüldüğüm sırada silah üstümde bile değildi sizdeki görüntülerde bile gözükmüyor, siz geldiğiniz zaman silahım yoktu role devam edecekseniz edelim olay yerinde daha silahımın olduğunu kanıtlayamıyorsunuz (sizin demenize göre geldiğiniz zaman silah varmış ya)
« Son Düzenleme: 14.09.2022 14:35 Unexpec0 »

#7 - 14.09.2022 14:50
Ben yalan söylemiyorum, sizin tarafınızdan 2. defa düşürüldüm ve düşürüldüğüm sırada silah üstümde bile değildi sizdeki görüntülerde bile gözükmüyor, siz geldiğiniz zaman silahım yoktu role devam edecekseniz edelim olay yerinde daha silahımın olduğunu kanıtlayamıyorsunuz (sizin demenize göre geldiğiniz zaman silah varmış ya)

Yaralı süreniz bitip rol yapmadan kaçmaya çalıştığınız zaman size ateş ettik ve önceden geldiğimizde yere düştüğünüzde silahınız elinizde gözüküyor, biz sizi 2. defa vurmadık. Ve sizi vurduğumuz anda da quit çektiniz.

Yerde silahınızda gözüküyor. 180 saniye yaralı süresi var, 54 geçe vuruluyorsunuz biz 57 geçe bölgeye geliyoruz ki sizin yaralı rolü yapmanız gerekiyor diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 14.09.2022 15:06 ThWald »

#8 - 14.09.2022 15:06
@Quiwy @Unexpec0 silahı 4 dakikalık süre içerisinde birine verdiğinize dair kanıt bulunuyor ise atın başka yorum beklemiyorum iki taraftan da sadece kanıt.

#9 - 14.09.2022 15:33
@Quiwy @Unexpec0 silahı 4 dakikalık süre içerisinde birine verdiğinize dair kanıt bulunuyor ise atın başka yorum beklemiyorum iki taraftan da sadece kanıt.

birine verdiğime dair kanıt yok, ama arkadaşların ss inde göreceğiniz gibi olay yerinde silahım da yok