Konu: [07.09.2022 - Kate Anderson] Kolluk Kuvvetlerine Karşı Roller  (Okunma sayısı 121 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RVN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 20242022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 12.09.2022 18:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kate Anderson @Estron

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SWAT

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.09.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13. Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar

Sunucuda kolluk kuvvetleri IC düzeni sağlayan, sunucunun omurgası olarak nitelendirilen devleti temsil eden kuruluşlardır. Tüm kolluk kuvvetlerine karşı yapacağınız roller mantık çerçevesinde olmalıdır.

Uygunsuz örnekler aşağıda verilmiştir:
- Polisler tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
- Polisler agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
- Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
- Polisler, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatları  hiçe sayıp kaldırımdan arabayla geçmek.
- Polis ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
- Polis ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
- SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
- Kolluk kuvvetlerine ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
- Kolluk kuvvetleri ait bürolarda kolluk kuvvetleri üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
- Kolluk kuvvetleri ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 07.08.2022 tarihinde on-on beş SWAT'n olduğu yere rahatça giriyor, uzaklaşmaasını söylediğimizde önümüze gelip resim çekme rolü yapıyor, kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.09.2022 19:56
Selamlar, öncelikle olayı özetleyeceğim ardından savunmamı yapacağım.

Evet, ortada oloğan üstü bir şey var. Öncelikle sizin bir bölgeye opersasyon yapacağınızı düşündüğüm için takip ettim. Ancak herhangi bir operasyon yapılmayıp sizin sadece şehirde gezdiğinizi fark edince bunun bir haber niteliği taşıdığını düşünüp arkanızdan bölgeye girdim. İlk başta giriş kısmında bekledim ve yanıma gelen iki memur ile rol yaptım o sırada ve öncesinde camhunt sayesinde bir kaç ekran görüntüsü aldım. Memurlar bölgeden uzaklaşmamı söyledi ancak Camhunt ile aldığım görüntüleri kullanabilmek adına önünüze gelerek, resimde de görünen fotoğraf çekme emotunu kullandım.

Bir haberci olarak bir olay olduğunda kaçmak yerine fotoğraflamam gerekir. Bölgede bulunan memurların bazılarıyla diğer olaylardan sohbetim var, diğerlerini de  simaen tanıyorum. Bölgeye gelip rol yapmamın amacı tamamen olayın haber niteliği taşımasından kaynaklı. Olay ile ilgili yaptığım haberinde linkini aşağı bırakıyorum.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136651.0

#2 - 12.09.2022 21:56
Savunma ne kadar yeterli görülse bile bu tarz durumlarda basın çalışanı olarak dikkat edilmesi gerekiliyor. Estron'un bundan sonra bu tarz durumlarda daha dikkatli davranması gerekiyor. Şimdilik uyarıyorum, bir dahakine bu tarz bir rol yapmamanız dileğiyle.